Звездни компромати - 56 част

• 100 223
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 720
Андреа, стана на 23, помъдря с една година:
http://arenabeauty.com/offer_images/offer_368mY_Andrea-torta_350.jpg - тортата, естествено с нейния лик
http://arenabeauty.com/offer_images/offer_4k526_Andrea_350.jpg - снимки от купона в тесен приятелски кръг
http://arenabeauty.com/offer_images/offer_342jt_Andrea1_350.jpg

Хайди Клум и Дженифър Лопез с еднакви рокли, кой кого копира:
http://arenabeauty.com/offer_images/offer_yd4Jr_Haidi_Jenifer_350.jpg

Джей Ло се появила на официално събитие скоро с тази рокля, докато Хайди я демонстрирала още през 2008.
Да им имам проблемите!

# 721
Дженифър  Лопез  празнува 2010 НГ.  Laughing

Риана усмихната и със симпатична пола от пера. Simple Smile))))

# 722
Дженифър  Лопез  празнува 2010 НГ.  Laughing

Риана усмихната и със симпатична пола от пера. Simple Smile))))

А този младеж между краката й? Вероятно я е вдигнал, но е атрактивен кадър. А Риана забелязахте ли с какви прелестни обувки е? Предполагам са Луботен. Мечтая си за такива.

# 723
# 724
Анджелина за мен е абсолютна вещица и напълно луда. Вижте и само налудничавия поглед. Брад се промени външно много откакто е с нея, остаря по-бързо от годините си и излъчва някакво примирение. Като я гледам тази жена и има вероятност да повярвам в магии. Laughing
Докато Дженифър Анистън изглежда на 30 и цъфти!

Бижу, как ще е вещица и луда  Анджелина ??? Shocked Виж какво прави тя.  Постоянно е някъде по света и то  все в бедни страни и  прави толкова неща  за бедните деца. Дава много пари за благотворителност. Анджелина има  голямо сърце и  е прекрасна майка.  А Джени е материално момиче. Дава си парите за тоалети и само за лични нужди. Как няма да цъфти... Laughing   Не я виждам да осиновява деца и да се грижи така  за тях... това е толкова голяма отговорност.  Толкова са различни...

Анджелина за мен е абсолютна вещица и напълно луда. Вижте и само налудничавия поглед. Брад се промени външно много откакто е с нея, остаря по-бързо от годините си и излъчва някакво примирение. Като я гледам тази жена и има вероятност да повярвам в магии. Laughing

Тя затова Анджи взе Оскар за филма "Луди години"! Laughing Наистина Джени много добре изглежда, ето че тя го чака цели 5 години, но според мен чакането си заслужаваше, защото сега познайте къде ще се затичка Бради.... Право при Джени Peace
Мислиш ли? Не ми се  вярва да се върне при  бившата си... Thinking

# 725
А Риана забелязахте ли с какви прелестни обувки е? Предполагам са Луботен. Мечтая си за такива.
Цялата много ми харесва тук. Simple Smile

И както винаги е на фона на кошарка (първата снимка) и детски играчки (под стола на втората снимка). Rolling Eyes

# 726

А този младеж между краката й?Вероятно я е вдигнал, но е атрактивен кадър.

А тя как е премрежила поглед само... Crazy

# 727

На Сашето, половината й нокти са изпочупени, ама това да и е кусура Mr. Green

# 728
Тя винаги е демонстрирала ръце като на перачка. Sick

# 729
# 730
  • E-CLM & CH-VD
Андреа, стана на 23, помъдря с една година:
....
http://arenabeauty.com/offer_images/offer_342jt_Andrea1_350.jpg
...

hahaha Май е забравила да се намаже с автобронзант под мишницата и на китката  Crazy

# 731
Опровергаха преди малко по ТВ новината за раздялата на Бранджелина;-)

Тази Сашка нормална ли е  #Crazy

# 732
Опровергаха преди малко по ТВ новината за раздялата на Бранджелина;-)

Благодаря!  bouquet Ако не се разделят ще съм много щастлива, защото са една от любимите ми холивудски двойки, пък и имат шест деца! Heart Eyes

# 733

Бижу, как ще е вещица и луда  Анджелина ??? Shocked Виж какво прави тя.  Постоянно е някъде по света и то  все в бедни страни и  прави толкова неща  за бедните деца. Дава много пари за благотворителност. Анджелина има  голямо сърце и  е прекрасна майка.  А Джени е материално момиче. Дава си парите за тоалети и само за лични нужди. Как няма да цъфти... Laughing   Не я виждам да осиновява деца и да се грижи така  за тях... това е толкова голяма отговорност.  Толкова са различни...

Аз пък не мога да разбера как ги сравнявате Анджелина и Анистън, едната с 6 деца и много благотворителни акции, дарила милиони от собствените си средства и била луда, а другата цъфтяла, щото нито деца раждала и гледала и само за собствения си задник мислила  newsm78.

# 734
  • София
Аз лично двете не ги сравнявам заради отдадеността им по каузи. Правя паралел съвсем повърхностно, гледайки външния им вид. Анистън - да, Анджелина - не! Не бих дръзнала да правя коментари и да сравнявам това коя колко деца има/няма. Може и Анистън да дарява пари, но просто да не се афишира. А това че не е хукнала по Африка и прочие и не се снима с гладуващи дечица с нищо не я прави по-лош човек.

Общи условия

Активация на акаунт