Звездни компромати - 56 част

• 100 168
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Айде стига с това да обсъждате на кой му е време да има или няма деца. Това е прекалено лична тема. Като че ли някой е светил на Анистън, та да знае дали иска или не иска да има деца.
alice*, ти да не си нейната психоаналитичка, че да си така добре запозната с житието-битието на Дженифър? Още повече, че тази жена, ако поиска, може за една година и 10 деца да си осинови. Откъде знаеш, че няма такива планове.

# 781

Странно как наричаш някой егоист, само защото не иска да има дете, в определен период от живота си. Чела съм нейни интервюта и тя споделя, че иска деца, но тогава още не се е чувствала готова. Няма значение дали е снимала филми и тн.
Ми 69 набор е, май наистина и е рано за деца  Stop

Говорим за преди години, когато бяха заедно с Брад.  ooooh!

# 782
Ох, много весело в тая тема - Анджелина приличала на вещица и евтина наркоманка  Joy
Особено за" евтина  наркоманка" ,  паднах...  ooooh!  

Кат' си паднала ставай  Laughing Точно на такава прилича в повечето от случаите.Изключително Незареждащ човек.И ме бОли,че на някой не му харесвало какво съм казала,това си е моето мнение.Поне не истерясвам с хвалбите и преклоните пред Анджелина,както някои вече 3-та страница върло го правят  Mr. Green

# 783
По темата/Пит-Джоли/.... адски много ме дразни Анджелина,не и понасям истеричния и отвеян вид.Прилича на евтина наркоманка  Sick
от хапчетиите , които взима , за да поддържа тия килограми и тоя анорексичен вид ...

# 784
Особено за" евтина  наркоманка" ,  паднах...  ooooh!  
е, не е евтина, скъпо платена актриса  е ,но си е наркоманка  ...

# 785
Айде стига с това да обсъждате на кой му е време да има или няма деца. Това е прекалено лична тема. Като че ли някой е светил на Анистън, та да знае дали иска или не иска да има деца.
alice*, ти да не си нейната психоаналитичка, че да си така добре запозната с житието-битието на Дженифър? Още повече, че тази жена, ако поиска, може за една година и 10 деца да си осинови. Откъде знаеш, че няма такива планове.

tonkabonka, тя твоята работа като моята - а ти откъде си толкова сигурна, че може да си осинови 10 деца за една година  newsm78. Откъде знаеш, че има такива планове?

# 786
е, не е евтина, скъпо платена актриса  е ,но си е наркоманка  ...

Лично ли си я видяла, как  се дрогира...или  взима  хашиш или кокаин, а?

# 787
защо ми е да я виждам лично , за да мога отлично да преценя ...

# 788
е, не е евтина, скъпо платена актриса  е ,но си е наркоманка  ...

Лично ли си я видяла как  се дрогира...или  взима  хашиш или кокаин, а?

А ти лично ли си я видяла дали носи щастие на Брад и именно не е тя причината за този му вид ???

/ като ще се питаме сега кой кой е виждал лично...  Crazy /

# 789
Много е забавно, как скучаещи домакини с нищожна класа вдигат самочувствието си , плюейки жени, които са на светлинни години от тях като външност, стил и стандарт на живот.  Laughing

# 790

А ти лично ли си я видяла дали носи щастие на Брад и именно не е тя причината за този му вид ???

Щом е още с нея, сама си отговори... Crazy

Надявам се, това , че си руса, не ти пречи да мислиш...Laughing шегувам се  Mr. Green

# 791
Много е забавно, как скучаещи домакини с нищожна класа вдигат самочувствието си , плюейки жени, които са на светлинни години от тях като външност, стил и стандарт на живот.  Laughing

smile3501

# 792
  • София
Темата се запълни с личните приятелки на Анджелина и Дженифър  Stop

# 793
Laughing Laughing
на мен пък са ми най-смешни такива като теб , дето клечат у темата повече и от ''скучаещите домакини'' и им говорят изотгоре едно такова , мислейки се за много възвишени ...

иначе анорексията на Джоли и наркоманията не ми вдигат самочувствието , и аз бих ползвала , ако можех да си го позволя ...

# 794
Много е забавно, как скучаещи домакини с нищожна класа вдигат самочувствието си , плюейки жени, които са на светлинни години от тях като външност, стил и стандарт на живот.  Laughing
Темата се запълни с личните приятелки на Анджелина и Дженифър  Stop

Моля, зачислете ме лична приятелка на Брад, щом той си няма. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт