Звездни компромати - 56 част

• 100 311
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 870
Е ,и няма значение.Аз симпатизирам на Дженифър,но не разбирам каква е тази истеря по пустия му Брат,не понасям руси мъже може би за това

# 871
Дженифър е симпатична, да, хубава, американ суитхарт и т.н, обаче тя е там. стои си, винаги ще е такава и ще е там. Рейчъл от приятели, завинаги.
Затова хората сега спрягат връщане на Брад при Джен, която си е там и го ... чака. може би.

Real life, има жени, които "развалят" семейства, има жени, които са способни да чакат някой, който ги е предал, цял живот... Всеки сам избира кое да му се струва по-нормално Wink

тя дали го чака... или така ни се иска!?
да победи истинската, стабилната любов.. ..
- човекът, който ще походи, походи, пък ще се върне при стойностното...  ще видим

# 872
Походил, направил 3 деца.. и се връща при стойностното Shocked? Кое е стойностното в случая?

# 873
Дженифър е симпатична, да, хубава, американ суитхарт и т.н, обаче тя е там. стои си, винаги ще е такава и ще е там. Рейчъл от приятели, завинаги.
Затова хората сега спрягат връщане на Брад при Джен, която си е там и го ... чака. може би.

Точно това е Джени, стъпила е на земята според мен. И аз харесвам Джоли, и то много повече от Джен (все пак е мойта зодия Mr. Green), но тя е прекалено въздушна, така мисля аз. Джени си е точно най-хубавата мажоретка в гимназията, която има най-красивото момче от града за гадже. Семпло, семпло, но явно това е предпочитано в един момент. Laughing Ами Джоли нали ходи да ражда първото си дете в Намибия, не помните ли? Не че нещо против Намибия, напротив, ама сега ти ще раждаш ли, или ще правиш имидж? Thinking

# 874
Ако някога правя тройка, то ще бъде с Анджелина и с Брат, като не знам на кого ще обърна по-голямо внимание.
Джен е сладка, но с това се изчерпва и колко по-стара става, толкова по-сладка и несъвършена физически се показва. Не може цял живот да бъдеш лузъра, когото са зарязали. И Хайди Клум зарязаха, при това бременна, но това не и попречи да си намери едно добро момче, с което се наплодиха като зайци.
Само искам да помоля, Бранджелина да не се бавят докато увиснат съвсем, за да правят българско турне, а да ми се обаждат.
Междувременно взимам Бътлър да ми разправя приказки за лека нощ.
Хайде чао, че ме чакат Simple Smile

А колкото до зодиите, не харесвам 90 % процента от жените и мъжете, които са моята зодия. Завистливи, интриганти, пухльовци и мърльовци, ревльовци и злобли. Останалите 10 % не познавам добре.

# 875
По чуждите жълтури пишеха, че е родила и двата пъти в чужди страни, за да не открият зависимостта и от наркотиците:) Това как не е споменато досега. Като ще е гарга- да е рошава.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 23:16 от инфантилна

# 876
То Европа е в тъмните векове още... наркотици, какво е наркотици? а, холивудска амброзия!
Вижте, много хора са се разделяли, но и много хора са устоявали на нездравото внимание на простолюдието и пресата и са съхранявали връзката си. Всичко е хляб и зрелища!
Според някои хора аз съм пропаднала жена, а мъжът ми е демон.

# 877

202uu Предлагам с това виртуозно и елегантно да завършим темата Laughing Наздраве!

# 878
  • на пистата
аз не виждам нищо хубаво в анджелина.това е снимка от 95г колко ли пластики има от тогава,открийте разликите

# 879
Аз мога да ти кажа, че според мен, си е оправяла брадичката и носа.
Това ще промени ли ти как изглеждаш или аз как изглеждам. Не.

# 880
Походил, направил 3 деца.. и се връща при стойностното Shocked? Кое е стойностното в случая?

не ме разбра.
исках да кажа, че идеята за Дженифър А ( щото никой не я познава) е ( според мен), че тя е момичето, което ще е винаги налице за него. Това я прави жертва, хората й съчувстват и са сигурни, че справедливостта ( грубо казано) ще възтържествува, че един ден той ще се върне при нея, защото ще отхвърли лудата, темпераментната и т.н. Анджелина, разбрал, че 'момичето от народа' е истинската му любов.
Това според мен е мечтата на всички зарязани от съпрузи  жени. Един ден той да разбере, че онази не е за него и ще се върнат вкъщи. Целият 3ъгълник е идеалната илюзия.
Предполагам, че реално не съществува Бранджелина точно толкова, колото и БраДДженина..

# 881
Много  добре казано.. smile3501
Пит не е за Джоли. Много са различни..
Пп..Повече от 10 страници и още я дъвчите тази тема.. ooooh!
Жалко е ако си правите изводи от пресата, за човека.

# 882
smile3501
:
Жалко е ако си правите изводи от пресата, за човека.
Е от къде другаде да си правим изводи ,да не би Брат да е комшия на някоя съфорумка ,четем какво пиши и си лафим тук  Grinning

# 883
И двамата са чудесни - имам предвид Брад и Анджелина  Heart Eyes Simple Smile

Фрида, браво   bouquet Между впрочем коя зодия си, ако не е тайна?

Темата зацикли, според мен всеки има право да харесва или да не харесва когото си иска, няма смисъл от несекващи спорове  Peace

# 884
  • София
Брад и Анджелина засега са отрекли, че се разделят, ще видим как ще се развият събитията по-нататък  Simple Smile

Иначе Джесика Алба тук

много ми напомня на Ализе:
http://worldpopstars.blogspot.com/2009/08/alizee-best-pictures-w … apers-images.html

Направо не знам коя е по-хубава.

Общи условия

Активация на акаунт