Звездни компромати - 56 част

• 100 127
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 975
# 976
Интересни въпроси, но не съм те, за да знам отговорите.

Ее, просто реших, че съм изпуснала някоя новина, затова.

# 977
Кажете де,какво казаха за Наталия Гуркова Thinking

# 978
Че е проституирала. Нищо, което да не се знае вече.

# 979
Кажете де,какво казаха за Наталия Гуркова Thinking

Разговорът беше за манекенки които са заработвали като компаньонки. И разказаха за една Мис Б-я, която дори издавала касови бележки. Mr. Green Изисквала да й се купи нов тоалет за вечерта, както и да й се плати гримът и прическата, и разни ей такива. Но не казаха името, а само че се е омъжила в чужбина и наскоро е родила. Mr. Green Но аз мисля че това не беше тайна за никой. Тя Наталия с такива неща се прочу общо взето. Thinking
И Биляна Йотовска и Зейнеб разказваха как една и съща жена се е опитвала да ги вербува за такива и тях. На Биляна й предложили 8000лв. Казаха че всички познаваме тази жена.

# 980
И коя е тази жена която всички познаваме?

# 981
От къде да знаем. Не я казаха, естествено.

# 982
# 983
Интересно как всички имаха лични впечатления от Джоли и Анистън, само от снимка се били познавали толкова много неща, а сега, когато става дума за "жена, която всички познаваме", се правим на ударени. Thinking

# 984
Интересно как всички имаха лични впечатления от Джоли и Анистън, само от снимка се били познавали толкова много неща, а сега, когато става дума за "жена, която всички познаваме", се правим на ударени. Thinking
По точно никой не може да го каже
 Joy,браво

# 985
Това не е ли онази жена, която преди години претърпя жестоко нападение с нож и коремът и беше разрязан като на животно отгоре до долу, а след това си направи фотосесия със зарастналия белег и наскоро също роди?

# 986
Това тя ли е? Нещо много изпъната ми се вижда....

# 987
Това не е ли онази жена, която преди години претърпя жестоко нападение с нож и коремът и беше разрязан като на животно отгоре до долу, а след това си направи фотосесия със зарастналия белег и наскоро също роди?
Това го чувам за сефте  Thinking
Иначе  Жени К. беше пребита преди години пред офиса си, но чак разпорена, пък и да се  е снимала с белега.......не вярвам да имаш нея впредвид Rolling Eyes

# 988
Това с издаването на касови бележки е много забавно. А фактури дали е давала? На коя фирма? И за какви услуги- "ескорт"?

Жената нали я разгадахме:) Поне е хубава.

Жени не е в чужбина. И да, снима се за корица на "Егоист" с белега си. Тя не е ли баш "мадам"?

# 989
Много е забавно, как скучаещи домакини с нищожна класа вдигат самочувствието си , плюейки жени, които са на светлинни години от тях като външност, стил и стандарт на живот.  Laughing
Извинявам се,че нахлувам така в тази тема,но това е най-вярното нещо,което съм чела някога! Hug

Общи условия

Активация на акаунт