Звездни компромати - 56 част

• 100 133
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 990
  • Варна
Аз пък не мога да вдяна защо, ако имаш негативно мнение за някоя "звезда", това автоматично означава, че нямаш самочувствие.

# 991
Интересно как всички имаха лични впечатления от Джоли и Анистън, само от снимка се били познавали толкова много неща, а сега, когато става дума за "жена, която всички познаваме", се правим на ударени. Thinking

Еми аз лично не знам коя е. Не се правя на ударена. Не мога да съм сигурна в нещо, което не съм виждала, за да кажа еди коя си е.

# 992
  • Варна
Интересно как всички имаха лични впечатления от Джоли и Анистън, само от снимка се били познавали толкова много неща, а сега, когато става дума за "жена, която всички познаваме", се правим на ударени. Thinking

Еми аз лично не знам коя е. Не се правя на ударена. Не мога да съм сигурна в нещо, което не съм виждала, за да кажа еди коя си е.

Евгения Калканджиева.

# 993
Това с издаването на касови бележки е много забавно. А фактури дали е давала? На коя фирма? И за какви услуги- "ескорт"?

Жената нали я разгадахме:) Поне е хубава.

Жени не е в чужбина. И да, снима се за корица на "Егоист" с белега си. Тя не е ли баш "мадам"?
Не си в час със загатката ,в задачата се питаше коя е тази която е била ескорт и е пускала касови бележки ,и второто условие на задачата беше ,коя е жената която е предложила на Зейнеп и Биляна Йотовска пари за по специални услуги от манекенстването Grinning.Първата я разгадахме И аз си я харесвам нвищо ,че такива неща пишат за нея ,красива жена е ,питаме се коя е втората   newsm78

# 994
Лили Алън
да не се отваря след храна !!!
http://www.-spam082-/news.php?id=18689

Няколко страници по назад станахме свидетели на тази гледка

# 995
Докато още сме на темата "миски" имам един последен въпрос -в тази статия се споменава за "Последната  мода да се ходи в чалготеката "Гранд де лукс". Там освен уиски и водка футболистите си поръчват и известна миска, преспала с половин София."Ако някой има предположения коя е, да каже Mr. Green.

http://www.sportal.bg/news.php?id=202792&vote

# 996
Лили Алън
да не се отваря след храна !!!
http://www.-spam082-/news.php?id=18689

какво й е опасното на тази гледка?

# 997
 Embarassed опс поправих се
лошото за/на /ком-па-ньон-ките/ днес е че преди 15години, само  клюкарките и в местната кръчма ги знаеха че са парцаляците на селоТО Joy

а днес благодарение на интернета са известни, като такива Глобално

# 998
# 999
# 1 000
stels-bels, с такова нетърпение се взиарх в аватара ти... Joy

# 1 001
stels-bels, с такова нетърпение се взиарх в аватара ти... Joy

ми ...в отпуск съм де ...  #Crazy

# 1 002
  • София
Много е забавно, как скучаещи домакини с нищожна класа вдигат самочувствието си ...  Laughing
Извинявам се,че нахлувам така в тази тема,но това е най-вярното нещо,което съм чела някога! Hug
Дам, някои личности рядко се разписват в темата, но за сметка на това веднага блясват с оригиналността си  Wink Само не разбрах и ти ли си от отбора на ясновидките, според които тук всички сме скучаещи домакини с нищожна класа?
И ако това е най-вярното нещо, което някога си прочела, то искрено ти съчувствам  Peace

# 1 003
  • София
Рене Зелуегър и Брадли Купър заедно много са ми сладки двамата  Heart Eyes

# 1 004
На мен пък точно обратното, дрешката е страшна, обувките не ми допадат!

Общи условия

Активация на акаунт