Айде пак за секса-времетраене :)

• 39 809
  • 230
  •   1
Отговори
# 120
Защо?Защо е по-различно?
А,не знам,не съм ги правила аз. Laughing

Шанел,винаги си настроена екстремно-феминистично в такива теми.Защо по дифолт приемаш,че всички жени,които не се тръшкат кат деца пред сладкарница,когато се случи да не свършат "позволяват да ги мачкат" или "не отстояват своето"?Или че мъжете им не знаят/не искат да ги задоволят?

# 121
  • out of space
Защо?Защо е по-различно?

При тях може да има изпразване без оргазъм и обратното. Поне за себе си не виждам как бих стигнала до оргазъм без външни белези  Rolling Eyes

Моят мъж не е от най-издръжливите и добре че! 10 мин са ми напълно достатъчни, но да са качествени. От дете мразя разтакателния секс (на 15 са още деца, нали?).  Grinning

# 122

Шанел,винаги си настроена екстремно-феминистично в такива теми.Защо по дифолт приемаш,че всички жени,които не се тръшкат кат деца пред сладкарница,когато се случи да не свършат "позволяват да ги мачкат" или "не отстояват своето"?Или че мъжете им не знаят/не искат да ги задоволят?

А,това ти го казваш.Аз скромно прошепнах:ама всеки път ли стигаш до оргазъм за 3 минути?Защото се възхитих от авторката.боже!Та това са 3 минути.Аз нищо не приемам за чуждите жени.Защото мен какво ме интересуват тези жени?От всички жени на света,мен ме интересува само една-аз!А кой как го мачкат,дали го мачкат,свършва ли,не свършва ли-да се спасява кой както намери за добре.

# 123
... как бих стигнала до оргазъм без външни белези  Rolling Eyes
Тоест-външно стимулиране?
Аз не съм попадала на вариант-изпразване без оргазъм при мъж.

# 124
И аз също.

# 125
Е, да, де.. Кой където и когато.. Но все пак веднъж месечно ни посещава и гостенката от Червен бряг.. Че и се застоява. Как ги глезите тогава? Или карате според *Добър моряк и в Червено море влиза*  Laughing

# 126

А,това ти го казваш.Аз скромно прошепнах:ама всеки път ли стигаш до оргазъм за 3 минути?Защото се възхитих от авторката.боже!Та това са 3 минути.Аз нищо не приемам за чуждите жени.Защото мен какво ме интересуват тези жени?От всички жени на света,мен ме интересува само една-аз!А кой как го мачкат,дали го мачкат,свършва ли,не свършва ли-да се спасява кой както намери за добре.
Тогава защо се интересуваш толкова живо от това дали въпросната стига или не до оргазъм за тези 3 минути?

# 127
Е, да, де.. Кой където и когато.. Но все пак веднъж месечно ни посещава и гостенката от Червен бряг.. Че и се застоява. Как ги глезите тогава? Или карате според *Добър моряк и в Червено море влиза*  Laughing
Тогава го кара на "Мъжът и ръката интимно".  Mr. Green

# 128
Е,аз живо не съм се интересувала.Нали написах вече,че плахо попитах,с едно кратко изречение?А ти защо така бавно възприемаш ?С куче да бях си комуникирала,щеше да ме разбере.бау!

# 129
Аз тук ще вляза малко в тона на Шанел : защо винаги се мисли само за мъжете в този период?Къде оставаме ние жените,които ,всъщност,сме в по-кофти положение?

Шанел,за теб от форума съм останала с впечатление,че трудно се завързва някакъв креативен разговор.Хайде стига толкоз.

# 130

Шанел,за теб от форума съм останала с впечатление,че трудно се завързва някакъв креативен разговор.
О,все е нещо.Аз засега от теб съм без впечатление.Приятна вечер.

# 131
Аз тук ще вляза малко в тона на Шанел : защо винаги се мисли само за мъжете в този период?Къде оставаме ние жените,които ,всъщност,сме в по-кофти положение?
Как къде.. Ако искаш играеш в същия филм, ако не- оставаш сценарист. Или публика.. Или изобщо не разбираш за филма.. За всекиму по нещо!  Laughing

# 132
Как къде.. Ако искаш играеш в същия филм, ако не- оставаш сценарист. Или публика.. Или изобщо не разбираш за филма.. За всекиму по нещо!  Laughing

Ето-никакво съчувствие,начи. Crossing Arms

# 133
  • Бургас
Тогава го кара на "Мъжът и ръката интимно".  Mr. Green
Или другия вариант-женската ръка върху мъжкото достойнство интимно... Laughing

# 134
Grinning След като се изредиха сума теми за секса, ми направи впечатление, че никой не споделя за времетраенето на това приятно заниманийце. Ние сме +-3мин  Mr. Green Туйто. И после пак(за около 6-5 мин.)

Тук струва ми се има недообяснена част. Авторката май говори за времето от самото проникване до края, тук не говори за любовна игра, тя може да си е различно време преди това.
По - натам някои говорят за секс по час и нещо - това пак ли е засечено от този момент ?

Общи условия

Активация на акаунт