Айде пак за секса-времетраене :)

• 39 816
  • 230
  •   1
Отговори
# 105
Лоша работа.При секса е като при храненето-разнообразие му е майката.

Нали не искаш да кажеш,че усещаш...хмммм....клиторния и вагиналния оргазъм еднакво?А ако навлезем в подробности какви комбинации има...

# 106
Ех като чета мненията в темата, ще си помисля, че на всички съфорумки мъжете им са сексуални богове  Mr. Green
След няколко години брак са все толкова запленени от мъжете си, че чак не знаят колко време им продължава сексуалният акт. Една ССФ никога не би правила секс по-малко от 15 минути и никога не би позволила да прави секс без да стигне до оргазъм. А и една ССФ е толкова прекрасна, че как е възможно изобщо мъжа и да не се постарае да я "обработи" както трябва  Joy

По темата - трае различно. Ако го правим преди работа и имаме 10 минути време, трае около 5. Ако го правим след плаж, пак толкова. Ако имаме време и желание, продължава докато се изморим и двамата.

# 107
Мъжа ми е зодия Овен.Понякога дори на мен ми е трудно...
А що се отнася до хиперсексуалността...за много хора тя винаги ще звучи като...шега.

# 108
Съжалявам, nefeli, че съм ССФ по критерия ти.
На мен ми е екстра, не ща да знам за другите. Над 15 мин, 100% успеваемост, средна честота. Пу пу, к'во да си кажа!  Mr. Green

# 109
Лоша работа.При секса е като при храненето-разнообразие му е майката.

Нали не искаш да кажеш,че усещаш...хмммм....клиторния и вагиналния оргазъм еднакво?А ако навлезем в подробности какви комбинации има...
Какво хъмкаш на клиторен и вагинален?въпросът е да има оргазъм,защото ние не сме кучета просто да се заклещваме.Ако жената не изпитва оргазъм,какво прави докато мъжът свършва?може би му тананика Одата на радостта?Разнообразие,казваш...О,нека има разнообразие,кой се дърпа от това?Въпросът е финалът да го стигнем равни.

# 110
От де таз агресия в сексуалните теми бре,жена? Laughing

Една приятна тема да има и в нея ще почнете да ссссъъъсссскате. Crazy

# 111
Аз съм жизнена и подвижна.Обаче някои го тълкуват като агресия.Не,няма такова нещо.

# 112
Едно е да си жизнена и подвижна,друго е да си агресивна и хаплива. Wink При теб жизнената енергия може би е в повече...

# 113
Да не натоварваме темата с моята скромна личност.Да се съсредоточим върху трите минути.

# 114
А така-дай да минем на въпроса направо . Та,защо е жизненоважно и хАПсолютно необходимо  всеки,наистина всеки път да се стига до оргазъм? ( Laughing )
Случвало се е да правя десетминутен секс на странни места,не съм могла да свърша,но пък тръпката е била готина.Не ми е било зле заради липсата на оргазъм.

# 115
А така-дай да минем на въпроса направо . Та,защо е жизненоважно и хАПсолютно необходимо  всеки,наистина всеки път да се стига до оргазъм? ( Laughing )

Ами мъжът ти не стига ли до оргазъм всеки път?

# 116
А така-дай да минем на въпроса направо . Та,защо е жизненоважно и хАПсолютно необходимо  всеки,наистина всеки път да се стига до оргазъм? ( Laughing )

Ами мъжът ти не стига ли до оргазъм всеки път?
Нали за нас жените говорихме?При мъжете е малко по-различно Simple Smile

# 117
Защо?Защо е по-различно?

# 118
Е, как приключвате? Винаги заедно ли? Никога ли не им правите на мъжете хубаво..
Ей, така, защото искате да ги зарадвате?  Laughing

# 119
А защо заедно?не винаги е възможно.но мъжете имат все пак ръце,усти,езици...Незнам дали знаете.Е,кое е този мъж,който просто ще стане,без да се интересува от жена си?Не знам,защо пиша всеизвестни неща.

Общи условия

Активация на акаунт