Айде пак за секса-времетраене :)

• 39 838
  • 230
  •   1
Отговори
# 90
В контекста на темата - напоследък наблягам на бързия секс.
Жега, умора, липса на време и тн.
Предпочитам кратко, но по-редовно.. hahaha Joy

# 91
Абе, аз колкото и да се клатим, не изкачвам планината, и това е.
Явно ще сменям партньора.  Mr. Green
Това само с този човек ли или и с останалите /ако има такива/?
И с останалия/те.
Само да не обърнем темата в съчуствени словоизлияния защо не се получава, аджеба, моят сексуален живот.  Joy

# 92
Зила, пробвай с тоя от аватара ти. Е, тогава ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ!

# 93
Зила, пробвай с тоя от аватара ти. Е, тогава ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ!
Нямам нищо против, но вероятността е точно толкова голяма, колкото да спечеля от тотото.  Laughing

# 94
 Laughingколко ,колкото траят рекламите Embarassed

# 95
  • Бургас
Laughingколко ,колкото траят рекламите Embarassed
В ритъм колкото по-бясно толкова по-страстно ли? Laughing

# 96
+/- 40 минути Flutter Mr. Green

# 97
Аз някъде писах, че секс под 1 час за мен не е секс... То не се ли изпотиш и не получиш ли мускулна треска след това, за какво говорим.... Ако ще е за 5мин въобще да не почваме..... Mr. Green  Боже как са ме разглезили някои мъже.....

moresmile

... Аз искам и да мога да си седна на задника на другия ден. Да не говорим, че след оргазъм ми е толкова гадно да продължавам да правя секс, че ако трябва останалите 50 минути да го довършвам тоя бавно свършващия на френски и няма и да мога да ям след това.  Laughing

А пък и не говори много добре за мен това, един час ( за първия път ) да не мога да го докарам до края въпросния. Whistling

Размечтали са се доста някой съфорумки през уикенда, ама добре че има други дето да ги слагат на място.

# 98
значе много му е хубаво,за да свършва толкова бързо  Grinning
или преди да почнете нека първо сам да се оправи с ръчичка и след това ще е друго  Wink

# 99
Не съм засичала,но обикновено е към час,час и нещо. Ако имам някакви други щения -,може да продължи и само 20 мин.
Времетраенето за мен е съществен момент,защото ,когато съм в кофти настроение,дългия секс ме изнервя.И обратно-когато съм "в настроение" ,един бърз секс би ме ядосал много.

На мен не ми е неприятно (естествено  Mr. Green ) да продължа след оргазъм (независимо от какъв тип ще е) .

Аз някъде писах, че секс под 1 час за мен не е секс... То не се ли изпотиш и не получиш ли мускулна треска след това, за какво говорим.... Ако ще е за 5мин въобще да не почваме..... Mr. Green  Боже как са ме разглезили някои мъже.....
Звучиш като човек, който прави секс веднъж на месец-два и гледа в този единстен път да навакса за всички пропуснати ползи.  Whistling
Невероятни изводи си правите за напълно непознати хора.По тая логика за мен трябва да кажете,че правя секс веднъж на половин година,защото....какво ли би излязло ,ако кажа,че го правим всеки ден най-малко по два пъти?
Да,сигурно има и потребителки,които просто искат да се похвалят с нещо,което реално не съществува,но да не може да се приеме,че има и хора ,за които секса си е секс точно по този начин...
Ноу офенс.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 19:11 от Китана

# 100
Grinning След като се изредиха сума теми за секса, ми направи впечатление, че никой не споделя за времетраенето на това приятно заниманийце. Ние сме +-3мин  Mr. Green Туйто. И после пак(за около 6-5 мин.)

п.с. Как да направя анкета?
И всеки път ли за 3 минути стигаш до оргазъм?

# 101
Шанел,ти винаги ли правиш секс само заради единия оргазъм?

# 102
Не,прави секс за бонбони.За какво й е на една жена оргазъм?

# 103
Начи аз не съм нормална-правя секс за удоволствие...
И сега ако последва въпрос : "Ми какво удоволствие е без оргазъм?",няма да се изненадам.
Не винаги стигам до оргазъм във "вида",в който трябва,но това не ми разваля удоволствието по никакъв начин.

# 104
Аз оргазмът го познавам само в един вид.

Общи условия

Активация на акаунт