Айде пак за секса-времетраене :)

• 39 845
  • 230
  •   1
Отговори
# 75
Тук ми напомняте за приказката "Сливи за смет" - много-много не се хвалете с тези 1-2 часа секс. Важното е всички да са доволни!

# 76
Аз пък си мисля, че се говори за различни неща.. Едни разбират под секс всичко, а други- само, когато е установен контакт.. Ако ме разбирате какво искам да кажа  Laughing

# 77
Лили -Лу, точно 1 час "установен контакт" имам в предвид, без да включвам другите предистории....  newsm35

# 78
Аз някъде писах, че секс под 1 час за мен не е секс... То не се ли изпотиш и не получиш ли мускулна треска след това, за какво говорим.... Ако ще е за 5мин въобще да не почваме..... Mr. Green  Боже как са ме разглезили някои мъже.....

Не знам дали е разглезване или загрубяване всъщност.  Thinking

# 79
  • На морето!
Аз някъде писах, че секс под 1 час за мен не е секс... То не се ли изпотиш и не получиш ли мускулна треска след това, за какво говорим.... Ако ще е за 5мин въобще да не почваме..... Mr. Green  Боже как са ме разглезили някои мъже.....
Звучиш като човек, който прави секс веднъж на месец-два и гледа в този единстен път да навакса за всички пропуснати ползи.  Whistling

# 80
  • Бургас
Звучиш като човек, който прави секс веднъж на месец-два и гледа в този единстен път да навакса за всички пропуснати ползи.  Whistling
И мен ми прозвуча подобно или потребителя има човек отскоро,с който още не са си омръзнали.
Ние с моя мъж сме заедно от 7 години и съм установила,че ми е приятен и краткия,и по-дълготрайния секс взависимост от настроенията ни.Всичко зависи от нас самите.Но максимума,на който сме доволни и двамата е най-много час и не е толкова често.По-бързия и страстен ми е по-на сърце,на него също.Около 10-15 минути. Laughing

# 81
Питате ме ще отговоря, да може би не можем да се наситим, сравнително нова връзка е... Но съм имала в миналото и друг партньор, с който и след доста време заедно секса си остана същия.... Разбира се не с всеки се получава - въпрос на химия и взаимно желание... Ако за мен е нормално това, за други може да е "мъчение", знам ли????? Laughing   Пасинет намеква за нещо такова... newsm78

# 82
Изобщо не намеквам, директно си го казвам. За мен е мъчение, ако трябва постоянно и редовно да правя секс минимум по час и ще откажа секса, освен ако инструмента на въпросния мъж не е колкото пръста ми.  Laughing

# 83
Абе, не, че не е възможно самият контакт да продължава час.. Но всеки път любовна игра и после самият акт, както казваш, един час.. И като прибавим и подходящ край.. Ами, станаха над 2,5 часа..

Караме го малко по-екстремно и кратко, но може би, защото сме седем години заедно, знам ли. А и сега с малкия.. Просто в момента нямаме време за лиготии- даваме по същество  Laughing

# 84
Пасинет, това да правиш секс 1 час не е насила или против волята ти /никой не те кара да е точно толкова- като по часовник/... Просто това или ти идва от вътре или не... и най-важното е да ти харесва.... Аз също не мога да си представя да бъда с мъж когото не желая и не обичам и 5 мин....
На мен в момента и то точно с един конкретен мъж така ми харесва и така го правя, при други обстоятелства и с други мъже може да не е така... Но по принцип когато желая някого, не се задоволявам с малко...  newsm77

# 85
Абе не става дума за секс на сила и с нежелан мъж.  Аз искам и да мога да си седна на задника на другия ден. Да не говорим, че след оргазъм ми е толкова гадно да продължавам да правя секс, че ако трябва останалите 50 минути да го довършвам тоя бавно свършващия на френски и няма и да мога да ям след това.  Laughing

А пък и не говори много добре за мен това, един час ( за първия път ) да не мога да го докарам до края въпросния. Whistling

# 86
Пасинет, направо ме разсмя...  Ами явно аз по-бавно стигам до оргазъм и въпросния трябва много-о-о да се старае .. Mr. Green А иначе той и за много по-малко може да "изкачи планината"....  ама не и преди мен или без мен... Майтапя се, разбира се... Stop

# 87
  • Бургас
Пасинет, направо ме разсмя...  Ами явно аз по-бавно стигам до оргазъм и въпросния трябва много-о-о да се старае .. Mr. Green А иначе той и за много по-малко може да "изкачи планината"....  ама не и преди мен или без мен... Майтапя се, разбира се... Stop
Бе то май е повече до партньора,атрибута и начина,по който го прави с теб!Чакай,че вече взех да си предтсавям мислите във сцена Laughing.Ще нападам половинката довечера отново!Не ми стигна един път за деня...,време за реклама Laughing

# 88
Абе, аз колкото и да се клатим, не изкачвам планината, и това е.
Явно ще сменям партньора.  Mr. Green

# 89
  • Бургас
Абе, аз колкото и да се клатим, не изкачвам планината, и това е.
Явно ще сменям партньора.  Mr. Green
Това само с този човек ли или и с останалите /ако има такива/?

Общи условия

Активация на акаунт