Мъжете Рак

• 125 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
По правило мъжете Раци гледат да се подпират на някаква "патерица". Ако не е алкохолът, ще бъде работохолизмът. Познавам и от едните, и от другите.

# 481
  • Deutschland
Мъжът на приятелка е зодия Рак и сме приятели от детските години, та се знаем.Като ерген се държеше за полата на майка си, като женен за тази на жена си. Работа да му намерят, дрехи да му изберат и т.н . Мъжка работа да свърши- абсурд Mr. Green , жена му е майстора вкъщи, крушка изгоряла- тя, хладилник развален- тя, абе всичко. Оня само мълчи и пасува, нищо не го интересува защото знае че майка и жената ги бива за всичко.
Моят пък работи като луд, но надуши ли възглавницата..... Confused Обича да си поспива доста и добре, че му е натоварена работата, та не се разглезва много, много. Ходим на почивка някъде, той спи първите два дена  Mr. Green

# 482
  • Русе
Същият съм и аз. Постоянно работя, понякога с месеци наред без почивен ден (уикенди, празници...), но като ми падне да спя... случвало ми се е да дремя 22 часа в денонощието. Рехабилитация след бачкането Laughing

# 483
Здравейте!
Добре, че е тази тема, та да влезна в час с тази зодия. Появи се един Рак преди няколко месеца, много галАнтен, разговорлив, но предпазлив. Запознахме се на моето работно място. Той ме потърси във ФБ, той започна да ми пише.  Беше много внимателен, оригинален, пишеше ми много хубави неща. Видяхме се два пъти, за мен всичко се развиваваше по план. Една вечер реши, че няма смисъл да си пишем, да се виждаме, така било по-добре. Много ме харесвал, но...
Търсих го, писах му, реши след месец да ми отговори, дойде пак да ме види, пак изчезна. И така игра до безкрай. Нямаше го близо 4месеца,пак се появи, държа се мило, търси ми вниманието и пак изчезна.
Честно казано за първи път срещам такъв човек, но ми писна да го гоня.  Чувствам се объркана така.

# 484
Aнч, раците са много потайни и много лъжат, не вярвай на обясненията му. Или не те харесва достатъчно, или седи на два стола. И в двата случая - бягай надалеч!

# 485
Aнч, раците са много потайни и много лъжат, не вярвай на обясненията му. Или не те харесва достатъчно, или седи на два стола. И в двата случая - бягай надалеч!

Напротив, аз мисля, че крещи за внимание, просто недодялано го прави като се мисли за много интересен.

# 486
Приключих десет годишна връзка с мъж Риби заради този Рак.  Не съм допускала никой до себе си за толкова време, а този човек не знам какво ми направи.
Бях внимателна с него, мила, честна и искрена. Не знам какво му е в главата. Бях объркана, че изчезна и се появи след толкова време. Бях решила, че е обиден от нещо, че няма да ми проговори, а той се появи така, както и първия път- усмихнат, ведър, правещ комплименти. Търсеше си постоянно начин да ме докосне. Много ми е странно. И като, че ли пак нещо остана разочарован, тръгвам си, защото не ми обръщаш внимание му бяха думите.
 Допуснах го до себе си адски бързо, а аз съм една мнителна и студена Дева. Разбих сърцето на човек, който е бил до мен десет години и въпреки, че е една непредприемчива Риба, знам, че мога да разчитам на него.
Достатъчно се сринах сама в собствените си очи с постъпката си, а и внимание искал. Аз като го давах...кво се чудеше той?

Сега има връзка той, може би е бил раздвоен между мен и нея. Преживях го него, но не мога да преживея това, че се подлъгах така. А и остана питанката с какво толкова го засегнах. Просото ми стана любопитно наистина ли са толкова чувствителни, колкото навсякъде пише и се зачетох в тази тема. А се и осмелих да пиша. Simple Smile

В крайна сметка и Рибата си взе поука и след тази случка видя нещата през моите очи и се промени в положителна посока, преоткри се, заедно сме въпреки всичко.

# 487
Значи все пак бях права, че седи на два стола...

Уж чувствителни, плачещи за внимание и т.н., и т.н., но в живота ми винаги съм се убеждавала, че представителите на тази зодия са много манипулативни и извъртат нещата по начин, по който те да излизат жертви. А това, че имало друга - отговорът: ами, тя била прекрасен човек, те били вече само приятели, практически все едно не били заедно. Пък после се оказва, че не е така. Последното не се случи на мен, а на една приятелка, която беше ужасно хлътнала до момента, в който случайно видя господина и т.нар. му само приятелка да се натискат като тийнейджъри в едно заведение.
Според мен с Рак може да си пасне само някой също толкова хлъзгав като него, например Скорпион. Взаимно се ласкаят, манипулират, заблуждават. Въобще, перфектна двойка са. Simple Smile

# 488
 Нямала съм много допир до Раци. Изключвам брата на моя приятел, но и той е много обидчив и иска винаги да е на неговото. Знам, че всичко си е до човек и всички сме различни, но все пак...

Filatelia, мисля, че е бил и с двете едновременно.

# 489
  • София
Като скорпион, прекарал живота си до момента с раци (макар бащата на детенцето ми да е риба), мога да потвърдя, че пространното описание на зодията от предните страници, е вярно. За мъжете дума по дума. За жените....малко по-особено. Тях сякаш партньорите и семейството ги познават по-добре, впечатлението ми е, че не изобилстват от близки приятелки.

По моему единствената зодия, която може да разбере (и приеме!) скорпиона.

# 490
Имам впечатление от брат Рак и доста познати мъже Раци. Изключително сложни и противоречиви характери, по моите наблюдения. Много добри, предани и всеотдайни хора, но с множество вътрешни демони - постоянно са несигурни в себе си, мнителни, обидчиви, имат нужда някой да им задава посоката, в която да вървят. Често изпадат в меланхолично и затворено настроение, определено имат нужда от движеща сила до себе си. Но пък много мили, честни хора, на които може да се разчита. Само трябва да бъдат подкрепяни и разбирани, което не винаги е лесно Simple Smile

# 491
Моят рак като го срещнах имаше приятелка,смисъл-тя женена,той й беше забавление от време на време. В началото бяхме само приятелчета,но аз започнах да хлътвам,той също. Но,за да не изглеждам истерично в началото нищо не казвах за другата. Като усетих, че работата може и да стане сериозна поставих нещата ребром-или аз,или тя. Взе правилното решение  LaughingВече три години сме заедно,имаме си и бебче. Тези дни отново си показа гадния рачешки характер-ще си купуваме кола.Тая да хареса,оная да хареса,тъкмо се навие и сам се разубеждава.Снощи вече тръгваме да капарираме една,той я гледа,дупи се,охка,пъшка... Вика на жената-пак ще дойдем.Бре, побеснях-питам-нали уж щяхме да я взимаме,какво пак?Вика-не мога да се реша. Тогава аз-направо не знам преди години как мен се реши да вземеш. Удивлявам се как от нищото си създава дилема! newsm78

# 492
  • Deutschland
С колата и ние сме така. От една година се чуди и още нищо  Mr. Green
Избрал е марка и т.н но пусти пари не му се дават. Все гледа тънко да мине, ходи и разпитва постоянно къде е най-евтино а е събрал нужната сума. Така беше и когато си купи телефона, така ще е и когато къща си купим.... #Cussing out

# 493
  • sofia
Ха ха, с колата и при нас беше мька...Имахме парите, но той рече, че толкоз ефтина не ще, щото трошка няма да кара, да се срами! hahaha Тази марка, която харесва е 2 пьти по-скьпа...Е, не купихме...И парите изхарчихме. Тази година обаче, се сдобихме точно с колата, която не харесваше, но на изплащане... hahaha

# 494
С колата и ние сме така. От една година се чуди и още нищо  Mr. Green
Избрал е марка и т.н но пусти пари не му се дават. Все гледа тънко да мине, ходи и разпитва постоянно къде е най-евтино а е събрал нужната сума. Така беше и когато си купи телефона, така ще е и когато къща си купим.... #Cussing out
Добре де, а не се ли поддават на известен натиск от страна на половинката? Моето впечатление е, че са най-големите командаджии на зодиака, ама все пак да попитам.
Радвам се, че има мъже раци с успешен брак. 

Общи условия

Активация на акаунт