Всички мартенки сме тука - няма скука и отлъка! (30)

• 26 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
GodaiVa довода при мен е , че бебето го нося много ниско и в седнало положение ми е почти невъзможно да стоя.Виж в полу легнало все още успявам  Peace

Е,да аз нямам много голям корем,но ако седалката и облегалката са по-напред не става  Naughty Добре,че така си свикнах-с по-легнала седалка и по-назад (понеже колата е доста ниска със спортно окачване,та наежена напред не вървеше  Laughing) . Имах една позната бременна с близнаци,корема и беше огромен и като караше имаше точно 1 пръст разстояние между корема и волана и не знам тая жена как не си го удряше  ooooh!

# 346
  • Пловдив
Аз съм свикнала почти да се залепям за волана, та от тази гледна точка ми е неудобно Joy Иначе голяма работа щеше да ми върши колата, а сега само ангажирам мъжо да ме кара насам-натам, но още малко ще е така, после ние ще го караме, за да може колата да ни е под ръка Grinning

# 347
 Flutter Цецинка , GodaiVa   Mr. Green Аз ще си полегна  пак малко , че ми се размазва екрана чак  Sleeping newsm46

# 348
  • София
Момичета при вас започнаха ли вече болките в гърба и кръста, при мен особено вечер става нетърпимо.

# 349
Flutter Цецинка , GodaiVa   Mr. Green Аз ще си полегна  пак малко , че ми се размазва екрана чак  Sleeping newsm46
Блазе ти,аз причаквам кучето да заспи,за да поизчистя малко,че пак разхвърли всичко  ooooh!

# 350
Цитат
Я кажи за онова нещо, май е пелена, плетено от една страна, на закачалка е. Кажи от къде е?

да, това е одеялце, наистина е много сполучливо, едно от любимите ми. Повечето неща са от mothercare, обаче от Англия, поръчах си ги онлайн. При сверяване на цените се оказа, че тук в магазина на МК нещата са от 2 до 5 пъти по-скъпи, което не е никак малко (това е нещо, което много ме дразни в бг търговци Confused). Със сестра ми си направихме една поръчка онлайн, спестихме една камара пари, а понеже взехме за 4 деца дрехи, голямата сума по доставката (65 лири) не я усетихме като толкова голямо оскъпяване. Преди два дни направих втора поръчка от там, но вече чрез посредник (когато е по-малка поръчката така излиза по-изгодно) - ползвах riminikids. Поръчах си сутиени за кърмене на два пъти по-ниска цена отколкото в магазина, дрешки за Никола (пак за без пари) и био памперси (разликата в цените на памперсите няма да я коментирам, че ме хваща яд)

# 351
  • Враца
Момичета при вас започнаха ли вече болките в гърба и кръста, при мен особено вечер става нетърпимо.

Мойте такива започнаха още от преди 2 месеца.Сега направо са нетърпими и карам мъжо всяка вечер да ми разтрива гръбначния стълб.Място не мога да си намеря,ама още малко остана ще се търпи

# 352
При мен болките в кръста са ако съм стояла повече време права или на компютъра  Laughing Mr. Green Имам ги от 5ти месец.
Къде се загуби hiki_miki ,тъкмо щеше да ми отговори за болничния и изчезна
 Rolling Eyes

# 353
  • Пловдив
Имам болки и в кръста, и в гърба, и в китките и пръстите на ръцете. Това с ръцете е от месец някъде, а другите болки по-рано се появиха. Отделно много ми пукат кокалите, направо като се размърдам и издавам разни странни звуци Joy
Момичета, от доста време ми изтича по малко безцветна течност от гърдите, която е леко лепкава. Това ли е така наречената коластра? Оставя ми и следи по сутиените ooooh!

# 354
здр мамчета Hug
марисса,камъче имате страхотни покупки имате ъс здраве да ги ползвате.
мен от доста реме много ме наболява опашката дори само за малко ако стана.а днес ме боли от едната страна на кръста все едно бъбрека,даи това не е контракция или се бъркам,понеже нали незнам точно какви са и затова пиам.аз маи ще си навлека някоя караница,ама все още ми се вие свят и не съм звъннала на док да и кажа,все си мислех че ще мине ама маи не...ипонякога ми прилошава все едно както в първите месеци беше.маи не трябва да чакам и да звънна на док да видим какво ще каже. Tired
цецинка и аз съм така мило с болежките ръцете няма да казвам как ме болят и по точно пръстите на ръцете,ужас все едно имам мускулна треска ooooh!
иначе според мен това е коластрата да,защото и на мен е същото от доста времеи док потвърди даже

днес е мрачно при нас и не се очертава да излизам а само да си лежа,ще надниквами тук

# 355
Цитат
Момичета, от доста време ми изтича по малко безцветна течност от гърдите, която е леко лепкава. Това ли е така наречената коластра? Оставя ми и следи по сутиените

това е  Grinning  при мен например коластрата е жълта, но съм чувала, че може и да е друг цвят

ения, ако е контракция успоредно с балката ще ти се стяга и корема  Peace

# 356
ами нямам стягания значи не е контракция.успокоих се Hug Hug Hug

# 357
zdraveite i ot men. imah gadna no6t, mnogo e palno otdelenieto. no ne iskam da se oplakvam. 4eta vi cela sutrin. pokupkite ne moga da vida,nito sme6kite, 4e e baven kompa. bebetata gi 4uvame po 2 pati na den, dobre sa si.
marisa, mothercare e dobar izbor. az samo ot tam i mamas and papas pazaruvam. kakto vi pisah imam ve4e vsi4ko, bez pompa. v4era van40 kupi vani4ka i stoika za neia. samo pampersi  i kozmetika se 4udia kakvi da vzenem .
po vaprosa za ku4etata, az moeto niama da go otdeluam , 6te si spinka kadeto i dosega. no si zavisi ot ku4eto. ba6ta mi razvajda6e rotvaileri i ne sme imali problemi. spiaha bukvalno do glavite ni.kogato ku4eto e malko e daje po-lesno da se adaptira. triabva oba4e povi6eno vnimanie.
sega si 4akam obeda,posle 6te se osveja i  6te se vklu4a pak. uspeh na vsi4ki mamita dnes i 4estit vi petak.
cunki na n-ta stepen. Hug

# 358
  • ГО
Аз бях полегнала малко, приспах детето, ама корема ми се втвърди и ме заболя кръста, та се стреснах и станах. Сега ме наболява ниско долу в ляво. Беба ли нещо ми закачи, какво стана. Шашнах се защото раждането на баткото започна с болки в кръста и сега като ме преряза Shocked.
марисса, цените на МК и на мен ми идват малко височки. То тук на кое не са завишени?
Например много харесвам на KANZ дрешките и на Mc' Baby. В сравнение с цените в Германия тук са завишени поне двойно.  Tired
За шофирането, понеже не ми е голям корема все още си карам без проблем. То и аз се залепям за волана, че с моите късите крака ooooh!няма как да стигна педалите.
Коластра напоследък нямам. Преди постоянно мокрех блузата, ама от скоро нямам. При мен беше безцветна.

# 359
Болките в пръстите на ръцете са от течностите ,който задържаме,те притискат нервите и кръвоносните съдове и затова ни боли,доки каза че е нормално и мен ме болият даже днес докато миех чиниите много ме боляха...
eniq Иди пусни кръв и урина,може да е просто от хемоглобина може да е от кръвното,ако резултатите са ти ок значи са хормони просто,но трябва да знаеш...А съм си със замаяна глава вече почти цяла бременност,ако не ми мине като родя ще му мисля,но понеже резултатите са ми наред реших да не ровя повече.Не се измъчвай за 5 мин. работа е.

Общи условия

Активация на акаунт