Всички мартенки сме тука - няма скука и отлъка! (30)

• 26 794
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
А Мами в района на Бъкйстон или Павлово   newsm78  Joy ?

# 91
  • Русе
   И аз се чудех тези дни за черната линия на корема - не помня кога ми излезе с първата бременност, но сега нямам.
   За болката от раждането - забравя се много бързо Wink
   Момичета, а вие представяте ли си вече вашите бебчета? Как искате да изглеждат например - цвят но очите, косата?   Ние с мъжа ми и двамата сме руси и синеоки и аз си представях първото си детенце като онези бебета от рекламите на Нивеа - беличко, със сламено руса косичка... Като излезе бебето и го видях бях доста шокирана - едно такова тъмничко, с тъмна коса и очи Shocked Даже се огледах отначало от къде го извадиха това дете, да не е на някоя друга майка Laughing Ама постепенно очите се избистриха до сини, косата стана светла и вече си личи, че детето си е нашето  Simple Smile
   Дари, весело прекарване на Боровец!

# 92
Леле ако знаете колко съм бясна на една моя приятелка. Говорихме си за бебето и аз като казах че смятам другата седмица да ходя да пазарувам за бебчо и тя като почна едни гадни истории косата ми се изправи.  Shocked Да не съм посмяла да купя нещо предварително. Направо съм възмутена как може да ми говори такива страшни неща точно сега когато и без това умирам от страх да не стане нещо лошо. Не искам да повтарям нейните думи  за да не ви разстройвам и вас, но беше ужасно. Сега ми се въртят едни ужасни мисли в главата.  smile3514

# 93
Mimeto78 аз от известно време постояно си мисля как ще изглежда бебка...всеки път като ходих на ФМ и ме гледаха на 4Д..си криеше личицето и дори представа нямам как изглежда. Даже да си призная, малко ме е срам де...се заглеждам много по бебета..по улиците, по картинки и т.н. и си казвам бих искала да е такова.., това не ми допада... #Crazy ужас ... все се си мисля,че каквото и да е ще си го харесвам...ама честно казано не ми се ще да е от онези деца,които само майките им си ги харесват  Laughing

# 94
  • Пловдив
Да се разпиша и аз в новата темичка Simple Smile Нашите мъже вече са: единният 2126, а другият 1938 кг. Другата седмица ще си говорим за раждането и може би ще трябва док и шийката да провери, че вече 4 кг. сигурно в повече и идват.
Челси и Натали, с вас съм, момичета Hug

# 95
Леле ако знаете колко съм бясна на една моя приятелка. Говорихме си за бебето и аз като казах че смятам другата седмица да ходя да пазарувам за бебчо и тя като почна едни гадни истории косата ми се изправи.  Shocked Да не съм посмяла да купя нещо предварително. Направо съм възмутена как може да ми говори такива страшни неща точно сега когато и без това умирам от страх да не стане нещо лошо. Не искам да повтарям нейните думи  за да не ви разстройвам и вас, но беше ужасно. Сега ми се въртят едни ужасни мисли в главата.  smile3514

lyubka_l,има много нетактични хора, много е неприятно когато това са близки приятели, които би трябвало най-много да се съобразяват в такъв момент! Избягвай общуването с негативни хора и не се тревожи! Сигурна съм, че когато мислим само хубави неща, само такива ще ни се случват  Hug

# 96
Здравейте и от мен Simple Smile и аз да се запиша в новата темичка..
Челси дръж се... убедена съ че ще устискаш още малко...
Аз съм в Младост 1

# 97
  • Burgas
Аз с първата бременност нямах такава линия,а сега имам,може би още към 6я месец започна да се вижда,а сега е станала по тъмна.
Аз също си мисля как ще изглежда бебето,съпруга ми е със сини очи искам бебето да вземе неговите очи.

# 98
Вижте какво прочетох:"Ще има ли секс след раждането- проучванията сочат, че родителите, които за първи път са станали такива, правят секс 2-3 пъти месечно обикновено 2 месеца след раждането. И до 6-тия месец сексът стига до 3-5 пъти за месец. Интересен е фактът, че родителите с 2 или повече деца правят секс 3-4 пъти месечно 2 месеца след раждането и от 4-7 пъти месечно до 6-тия месец."
На моя мъж хич няма да му се понрави тази статийка  hahaha Той си има друга нагласа  hahaha luvbed

Mimeto78    Hug

lyubka_li  Hug изобщо не я слушай твоята приятелка  Naughty Пазарувай си щом имаш желание и се радвай на всички покупки за бебчето  Hug Това суеверие е останало от едно време, когато раждането е криело голям риск и за майката и за бебето. Живеем в 21-ви век и медицината вече е толкова напреднала, че няма от какво да се притесняваш, миличка  Hug А истории от хиляда и една нощ - колкото искаш...
ninchu_m  Hug аз съм си "поръчала" как да изглежда бебе Любо  hahaha и знам, че ще умра от кеф ако е взел сините очи на баща си... Но съм сигурна, че както и да ни изглеждат бебоците за нас ще са най-прекрасните същества на света  Hug

# 99
цецинка браво на твоите момчета,силно юначета щ са.
на мен също като на антония ми излкезе някъде втория третия месец от пъпа надолу после инагоре,та сега си ми личи.ох мамита аз не се разминах със стриите,явно си е до кожа защото от началото се мажа и с мас даже нон стоп дето се вика обаче те са на лице,но какво да се прави в името на бебчо и това ще преглътна,много ми е криво но няма какво да направя...
аз също съм си мислила как ли ще изглежда бебчо и напоследък все повече си го мисля.немога да си го представя,но съм сигурна че на всички ни бебчетата ще са адски сладки.представяма си момента в които вече ще си изпращаме първите снимки на бебчовците и как ще им се радваме на всички newsm44

# 100
дарида , ти при Щереви ли ще раждаш? И аз там съм се засилила. И ние сме за секцио.  LaughingАз искам спинална упойка , че да видя малката принцеска веднага  Laughing
Мами има ли някой в Дружба2  Rolling Eyes
Цецинко , ех ама юначета си отгледала - браво мила  Hug Heart Eyes
Гушкам ви всички и стискам палчета за тези в нужда . Hug Praynig Praynig

# 101
Mimeto78 аз откакто съм забременяла непрекъснато се опитвам да си го представя.

ninchu_m сигурна съм че ще се влюбиш в бебето още от първата минута в която го видиш  Heart Eyes.

Цецинка  Hug браво на твойте юначета много са пораснали.

Svetlichka наистина е много неприятно да чуеш такива неща от приятелка и то която наскоро е родила и знае какви мисли минават в главата на една жена когато наближава раждането.

# 102
Цецинка браво на твоите мишлета  smile3501 ама много сте пораснали  Hug  Hug  Hug
Успех другата седмица и дано всичко да е наред  Hug

marinex Hug в Щерев ще раждам, да. Аз съм при Коновалова. Днес говорихме за раждането и тя ме попита имам ли предпочитания - казах й че нямам. За това решихме да изчакаме до 35-36-та седмица и тя да потвърди ще мога ли да родя нормални или не. Ако не - насрочваме дата за секцио и ние. Ти при кого си, мила?

# 103
  • София
Аз искам бебето да вземе очите и нослето на баща си. Мъжът ми е с много хубави пъстри очи и много се надявам бебето да ги има същите.  Praynig
Ения мила, стига с тази мас, има толкова козметика на пазара специално за бременни, която ти укрепва колагеновите и еластиновите влакна, засилва ги, а маста само омазнява. Не е късно все още да почнеш да ползваш специализиран продукт, очаква се в 8 и 9 месец най-голямото разстягане на кожата. Аз засега нямам стрии, ползвам олио за превенция и редукция на стрии на Рок.  Peace

# 104
Дарида , при Александров . Коновалова явно е нова и не я познавам. Александров ми води 3 опита ин витро. Познавам си го и много си допадаме, като хумор. Сигурна съм , че ще се хилим през цялото време  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт