Всички мартенки сме тука - няма скука и отлъка! (30)

• 26 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
momi4eta, kak ste sas zabkite?
na 2 zaba ve4e emaila mi se e naru6il. offffff, ne moga ve4e. ostava  i bez zabi da ostana. Joy Joy Joy

# 601
  • София
Antoniya The One  На първа страница на темата май4инство с4етоводство ги има линковете
Благодаря ти!

# 602
TinkИмаш ли диоптър?Аз съм с астегматизъм.Странното е 4е ги виждам само с едното око с лявото.... newsm78 някрде трябва да ги описват и тези неразположения,4ервей4ета и други подобни #Cussing outние откъде да знаем.... #Crazy newsm78

Нямам никакъв диоптър, изобщо с очите са чукна на дърво съм супер.

# 603
# 604
Привет мамчета!
Ние днес малко се поразходихме.Ходихме да си говорим с лекаря, който съм си избрала да ме изражда.Всичко засега е ок.Относно премеждита от предходната седмица, той ме успокои, че няма страшно.Шийката се подготвяла за големи ден.

Гледам много сте изписали.Връщам се да ви прочета.

Мами вие май сериозно напредвате с покупките.Скоро и аз ще започна да се включвам със снимков материал.

До скоро Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички.

# 605
4elsy,мило успя да ме разсмееш . Joy Joy Joy
Цитат
enia, da ne si bremenna ta ti stava lo6o. 35 35 35 35 35 35 35
ne se pritesniavai, mila poniakoga lo6oto se zavra6ta.
Mr. Green Hug Hug Hug Аз с тази бременност нямам нито един развален зъб или друг проблем,освен кървенето на венците  newsm78 , а това си е за отбелязване  Crazy Отдавам го на мноооогото кис. мляко ,сирене и пр.мляко със  (забележете) Нескуик дето ми го прави милото всяка сутрин месеци наред,но вече не ми се поглежда  Mr. Green Какви са тези приказки сега ,как ще ни омръзваш бе мило ,недей така  Naughty  Hug Hug Hug
ahoney Peace Hug
Цецинка дано си по добре сега  Hug Погали коремче от мен и почивай preggo
звездичка, пълна ти е пощата и не мога да ти пратя ЛС

# 606
мамчета сега се чух с док и утре ще вляза за 2,3 дни в болница за да ми вливат малко течности и да ми направят малко по разширени изследваня. ooooh! хич не ми се ходи но няма как заради бебчо ще търпим.
и сега се чудя понеже не съм била досега никога,даже за друго в болницата незнам за престоя какво трябва да си взема,може би ми е тъп въпроса но наистина незнам Embarassed моля за помощ Hug Praynig

# 607
eniq Hug Hug Hug така ще е по добре поне ще те наблюдават и ще се разбере откаде идва това неразположение.Много,много те прегръщам и ще си мисля за теб.
За болницата си вземи тоалетни принадлежности -четка за зъби и паста ,гребен , ластичка ,сапун ,кърпа за ръце , чаша , чехли ,сухи и мокри кърпички ,лъжица и вилица.Нощница ,мин вода нещо за четене телефон и зарядно ,тоалетна хартия все ей такива ежедневни неща.Изброявам по памет,но и др.мами ще се включат.

# 608
  • Пловдив
Ения, много неприятно, мило, ама за бебоците на всичко сме готови. Мисля, че Мама Ив е изброила най-важните неща. Чехлички също трябва да имаш, някаква жилетчица, ако случайно е хладно. На мен ми се е случвало да карам мъжо да ми носи, та за това.
Мамо Ив, коремчо е погален Heart Eyes

# 609
enko, da ne zabravi6 parfum4e i tn.ako vidite moiata 4anta 6te se hvanete za glavite. jelaia ti vsi4ko dobro. Hug Hug Hug

# 610
Момичета помагайте, току-що си взех ПИК от НОИ, но не мога да разбера къде се въвежда. Моля някой да ми напише или прати линк.
пратих ги на лични Simple Smile

За зърната моя лекар каза вече да започвам да ги мажа Simple Smile

# 611
много ви благодаря момичета,гушкам ви много.отначало малко се притесних но по добре е наистина така,все пак малко остана Tired

# 612
Mama Iv позизтрих 2-3 съобщения Party Пробвай пак!
eniq за бебока, а и за теб самата  ще е по-добре да те изследват по-обстойно и да се види на какво се дължат всичките тези неразположения. Вземи си и някакви дребни,за списанийце или нещо за хапване Party
darira, мила недей в този момент да се разстройваш толкова много. Мисли за бебо.Той съще го преживява с теб.
4elsey направо ме разби:) Joy Joy Joy Joy  
 Hug Hug Hug Hugна всички

# 613
  • София
eniq, вземи чорапи, нещо за хапване, монети за телевизор, джапанки, за да можеш да се къпеш с тях. стискам палци всичко да е наред, а ти не се притеснявай, така е по-добре за бебчо.  Hug и горе главата.
ЧелсиHug
dariraspoko Hug
Днес като си тръгвах от болницата срещнах една мадама, която не харесвам хич и бебето като започна да рита, чак не се търпеше, това ми даде чудесен повод да си тръгна веднага. Умница ми е девойката Laughing Имам чувството, че не хареса гласа й (той е един такъв лигав и превзет). А сега е доволна, че татко й си е вкъщи и се премята като луда, та да й обръща внимание, глезанка.

# 614
eniq Hug Hug Hug така ще е по добре поне ще те наблюдават и ще се разбере откаде идва това неразположение.Много,много те прегръщам и ще си мисля за теб.
За болницата си вземи тоалетни принадлежности -четка за зъби и паста ,гребен , ластичка ,сапун ,кърпа за ръце , чаша , чехли ,сухи и мокри кърпички ,лъжица и вилица.Нощница ,мин вода нещо за четене телефон и зарядно ,тоалетна хартия все ей такива ежедневни неща.Изброявам по памет,но и др.мами ще се включат.
Да подкрепям казаното и добавям нещо за четене ако няма телевизор там ,удобни дрехи,бельо и спокойно знам че е неприятно и аз откарах една седмица преди няколко месеца,но важно е крайният резултат!Прегръдки и  много палчета от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт