Отговори
# 330
Добро утро майчета Simple Smile Как сте днес? Днес за голямо мое щастие успях да се понаспинкам малко, последните дни малкия много рита и се движи, беснее му се много  Tired Исках да ви попитам някой тали има инфо за обзавеждането на ЕРБЕСИ? Много ме кефият техните обзавеждания за детските стай, знам също така че ги внасят и в БГ ама нещо къдете и да ги намерия по интернет нямат цени и не мога да разбера дали все още ги предлагат на пазара тука???Лек и ползотворен ден ви желая на всичкитеееееееееееее  bouquet  bouquet  bouquet

# 331
Здравейте! Чета, че обсъждате креватчетата, ние сме решили кошарка да вземем, вярно е че не изглеждат много стабилни, но на една приятелка детето спеше в такава кошарка до 5 годишно и нямаше проблем. А и като отрасне детето кошарката се сгъва и не заема място. Ние все още не знаем пола на бебо и затова се заглеждам по жълтите и зелени дрешки, но още нищо не смея да си купя, някак си друго е като знаеш дали е момче или момиче. За сега съм си купила само шишета и залъгалки на tommee tippee взех ги анти-колик ама нямам си на идея дали наистина действа, според мен не. Преди 10 години когато се роди каката нямаше такива неща, всъщност тогава много неща от тези които сега се предлагат в помощ на майката и бебето ги нямаше.
Мебелите от ПДЧ наистина имат някаква миризма, ние сменихме мебелите септември месец, но все още ги усещам как миришат.

# 332
здравейте майчета  Hug
не успях да ви изчета последните няколко дни, но не съм се спряла. вкъщи правихме ремонт- само освежително пребоядисване, но си го правихме сами и направо ни се разказа играта  ooooh!. като сме започнали от сряда та до снощи 8 вечерта. на края вече не си усещах краката и кръста, а цяла нощ едва спах от болки....  #Crazy но пък стана чудесно  Mr. Green мног сме щастливи./ чак не можем да се нарадваме на цветовете. остава другата седмица да се пренаредя шкафовете и съм абсолютно готова. мъжът ми ме бъзика, че това ми е пролетното почистване, щото на пролет няма да мога Simple SmileSimple SmileSimple Smile

коментирате леглата - ние отдавна сме решили да си вземем сглобяемо легло-кошарка. близки имат такова и са доволни, а и вкъщи нямаме много място. единственото, което ме притеснява е скрина за нещата на бебка. кажете, колко място трябва за нещата на едно бебе? 2-3 чекмеджета ще ми стигнат ли? наистина не знам къде ще побера цял скрин  newsm78

# 333
Здравейте и от мен  Mr. Green
Какл сте тумбачета? Гледам на дневен ред след количките, нормално са кошарките  Grinning
Ние сме със сгъваемо и ще видим модела, който Биби ще вземе - червен, розов, все тая.
Аз май прекалявам с това розово  ooooh! днес пак от Редута поръчвах и все в червено и розово пууу трябва малко да разнообразя.
Така..като не мога да си пазарувам на воля , поне онлайн го правя  Crazy
Аз днес отивам на скубарник, та се сетих да ви питам - как се епилирате мацки?
Ххихихихи аз от края на 5 месец там долу  Embarassed не виждам нищо, а бях почнала да се бръсна  Whistling и сега не давам с коламаска.
Днес ще умра от болка ама няма начин трябва да се вкарамв час.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 12:08 от Вяра♥

# 334
вяра и аз съм с кола маска, малко боли ама пък после цял месец не мисля затова...Блазети 4е си оредяла точно там, аз по ръцете и краката само :'( Апак за розовото и на мен ми е любим цвят представям си ако имах момиченце :'))))))))

# 335
Хахаах, poliville никъде не съм оредяла аз  Confused ами от както съм бременна ме боли повече, незнам защо така, повишила се е чувствителноста явно  Thinking и заради това не смея там където е бръснато да го правя с кола че  newsm61 мн болиии.
А за розовото - незнам защо му се нахвърлих така, иначе моя цвят е синьото  Mr. Green

# 336
Верче и аз съм същата мъка с епилирането. аз отдавна съм на бръзнач, защото с кола много боли, но и аз от 5 м. вече нищо не виждам и го карам на усет. последно миналата седмица оправих сама каквото можах и викнах мъжо да ме "пооформи"  Mr. Green
аз вече поръчах някои неща от Ла Редут, но гледам, че още не са ми дръпнали парите от кредитната карта  newsm78. аз пък искам да избягам от клишето на розовото, а и не ми е любим цвят и наблягам на зеленко, оранжево, резеда и бежово. всъщност лилавото и пурпурното са много сладки, поръчах едно такова комплектче...

# 337
  • Sofia
Новите мебели от плоскости ( ПДЧ ) са много токсични в началото, затова ви съветвам да си оставите време за измирисване "..формалдехидът може да се срещне в ламинираните повърхности на мебелите. Той е силен алерген, канцерогенен е и е отровен."
Ние наскоро взехме нови мебели за детската и сега няколко месеца ще стои на леко отворен прозорец да се  поизмерише. То си се усеща като намалее миризмата.
В МД-София в следродилното секцио и форцепс, бебетата не стоят при майките и ги хранят с адаптирано нощем, сигурно и през дена ако реве. Нормално раждалите са на друг етаж и бебетата са си при тях.

# 338
Аз имам две въпросчета към момичетата с повече информация за Тина Киркова.  Simple Smile

Когато бебето се роди, остават ли го при майката и ако е така, колко време след раждането става това? А, и кога най-рано след раждането го дават на майката за кърмене?
Снощи докато си четях д-р Спок, ме налегнаха тези въпроси. Отделно ми се иска да отида някой ден в самата болница, за да се запозная с положението там.
След раждането ми го показаха веднага. Родих в 7.30, в 13.00 ч ми го дадоха, като раздаваха и другите бебета след тоалет. Този път ще си го искам по-рано, ако е възможно.
В Тина Киркова има дни на отворените врати, можеш да се запишеш и да ходиш да разгледаш и да питаш каквото те интересува.  Peace

# 339
  • София
Може ли да помоля момичетата, които утре ще ходят в МД да проучат кога ще е следващия ден на отворени врати, защото утре няма да мога да дойда. Praynig

# 340
Искам помощ от мами в Германия  Embarassed не става и не става с поръчката на таз количка, ама да ви кажа и от много предложения на хора пак нищо. Не приема таз карта и това е. Щяхме да звъним по телефон, мъж ми каза, че не можело вътрешен бил. е незнам кво да правя - искам да я купя а не мога и ме е яд  Crazy Явно е че никой от тез дет се предалгат няма да ни помогнат а и ако взема да ги чакам тя ще вземе да изчезне от сайта  Crazy

# 341
Вяра,от кой сайт се опитваш да поръчаш?Аз 3 дни се лутам в amazon.de с преводача и вече нямам нерви  ooooh! ,сънувам я вече пустата количка.
Само се чудя дали обявените в интернет цени са същите и в магазините ,като тук .Най-накрая ще изпринтя модела ,за да не стане грешка ,че на мъж доверие за пазар нямам и ако намери някъде въпросният приятел на мъжо да я плати кеш.Ако ли не здраве да е,ще купувам на  български цени.

taigi ,и аз горе-долу по същото време като теб раждах в Майчин дом и ме разпределиха на 7 етаж,поради настъпили усложнения по време на раждането.Абсолютно същото ,както го описваш  Peace Най ме тормозеше т.н. "баня",обща,със счупен душ,цяло приключение беше да се измиеш Crazy.Иначе на етажа има и две ВИП стаи-по 30 лв. на ден,но не съм ги виждала лично.
Да си призная бях облекчена  от факта ,че бебетата ги дават на 3 часа.Като дойдеше някой на свиждане спокойно си излизах,аз родих на 4 ноември и ме изписаха на 11 ,щях да откача за това време в болницата без да изляза....

Някой се беше оплакал че вечер заспива към 19.00 часа и се ококорва в 23.00 та до малките часове-е и аз така.В 2 и 30 се чудех вече какво да правя и както си разглеждах сайта на Пакостник ,така и си напазарувах  Mr. Green.

П.П.Вяра, кога се премята лентичката в следващото квадратче?

# 342
  • София
Здравейте момичета! Hug

Добре дошли на новите мами! Laughing

В събота бях до Вис Виталис и си накупих няколко неща. Не е лош магазина, ама не ме впечатли особено откъм избор на дрешки. Имаше страшно много аксесоари обаче и колички.А вчера от Хиполенд  купих няколко неща за бебо.
За пътуването с бебе- и дребната от бебе е пътешественичка. Чак до морето не я водихме като малко бебе, но доста често си пътувахме с нея. Не си спомням да сме имали някакви съществени проблемим по време на път. Тя си свикна от самото начало с колата, столчето и обстановката въобще. И сега е така-много обича да пътува. Сигурно бих завела бебето на море на 4-5 месечна възраст, не толкова за плажа, колкото за смяна на въздуха.
За връхните дрехи- закопчавам все още 2 якета, но трудно. Няма да купувам ново тепърва. Сетих се, че имам и палто, което ми става, ама рядко го нося. Айде да идва пролет вече, че да си ходя разкопчана спокойно, че тия дни пак студ хвана. Добре, че шаловете спасяват положението донякъде.
За спането на бебето- в началото нашето бебе ще си е при нас. Много по-удобно ще  ми е. Пък по-нататък ще му мислим. Тя и каката ни дълго време си беше при нас. Чак миналата година пожела да спи сама и сега пак няма да е сама, ама какво да се прави.
За епилацията- много повече ме боли, въпреки че растат много бавно и са пооредели/ голям кеф/, ама долу само с бръснач иначе няма да издържа болката. Нищо, че нищо не виждам , действам по навик.
WinnieThePooh, много сладурска люлка!

Гледам, че и други мами имат вече бремелинско безсъние... Mr. Green Аз тази нощ заспах в 4 часа. Добре,че мога да спя после до обяд, иначе не се виждам. Tired

Успешна нова седмица на всички! Hug

# 343
Здравейте момичета. Hug
Да ви се оплача че напоследък въобще не мога да спя. Явно бебка се е качила нагоре и ми притиска стомаха и по цяла нощ то са едни киселини, а и няколко пъти повръщах..... Sick гадост но какво да се прави.... надявам се само поне да не е до края така.
Аз още не съм купила нищо за бебето и съм решила началото на февруари да отида на Илиенци в един склад където продават БГ дрешки на едро и дребно, мисля си че цените ще са по-нормални.

Хубав ден на всички.

# 344
desi_georgieva и аз я сънувам вече тази количка и се ядосвам от толкова рода и приятели, един не може да направи нещо - пууу и пари им давам и всичко. Да ти се невиди и Албанията и чудото ,от съшия сайт ето този : http://www.babyartikel.de/produkt/reisesysteme/chicco_trio_tour_ … o_kollektion_2010 на хубава цена е, ама кат е много спокоен моя после да бройка 1350 лв. леле ще умра от яд  smile3511. А иначе правилно -принтни му модела , ама направо цвета и всичкото, аз на италианца , на който поръчахме да провети в италия така направих, че много често бъркат chicco tour 4 с chicco trio for me,а си имат видими разлики, но за човек, който не се вълнува може да ги обърка    Whistling
За квадратчето - в 7 месец се мести 26г.с и 4 дни  Peace
Забравих да кажа,ч е отворих нов албум  Laughing - "Ехографските снимки на нашите съкровища", и даже сложих две на моята хубавица, за съжаление нямам хубави файлове от 3Д защото ми даде снимка на хартия, ама вие ако имате показвайте си съкровищата.
Качих си пижамката, която купих както и коремчето си в началото на 7ми месец  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 14:41 от Вяра♥

Общи условия

Активация на акаунт