Отговори
# 315
  • Бургас
Сега да ви попитам-след дълго мислене мислим да сглобим креватчето в нашата спалня-а не в бъдещата детска за бебето(поне за първите 6-6 месеца)-т.к ме е страх ,че няма да я чувам отначало -та.. така ли ще е по добре и има ли мами ,които смятат че е добре бебенцето отначало да си свикне да си спи в неговата си стая ...???
Лично аз мисля че ще ти е по-удобно бебчето да е до теб особено ако кърмиш  Peace , аз моя син го преместих в детската стая когато беше на 7 мес. , но вече не се кърмих ме и той спеше по цяла вечер. Simple Smile
Данче и аз още си нося старите якенца и мисля че ще изкарам зимата с тях не мисля да купувам.
WinnieThePooh  въпреки че моя син спи в детската от седем месечен и аз още си го приспивам , но да ти кажа за мен това е един много хубав момент след някоя друга година сигурно ще ме гони от стаята ,а камоли да легна до него  CrazyНо за бебка съм се амбицирала уж сама да я науча да заспива ама да видим ...

# 316
Легълцата, които масово се предлагат в момента за съжаление са от ПДЧ и въпреки, че са много симпатични са "токсичен шамар" за бебето.
Точно затова се бях ориентирала към тези сгъваемите тип кошарки на две нива.Но като ходихме да оглеждаме се изкуших от дървените.Пък и роднини ме навиват, че били по удобни за бебето newsm78.
Но има време де.
Благодаря за информацията Peace.Значи ако ще е дървено да гледам да е от дървесина а не пресован материал като ПДЧ.

# 317
  • Варна
Здравейте майчета! И аз имах проблем днес с влизането във форума.
Данче, виж ме аз как се нося: http://aprilki2010.snimka.bg/maternity/bremenni-koremcheta.423123.16980551. честно, изобщо не ми се купува голямо яке, което после ще се чудя какво да го правя. често ходя и разкопчана и отпред със шалове. Още малко остана.
Аз също ще купувам креватче от пдч, но няма да е от онези боядисаните с картинките и предполагам няма да има проблеми с боите и токсичните изпарения. Засега се спрях на Бертони - Трансформ (мисля, че беше).
Krasimirav, добре дошла. Аз ще раждам в Майчин дом живот и здраве при д-р Яков. Ако него го няма - при който е на смяна. От АГ имам ужасни спомени от отношението на персонала и от обстановката. Само за ВИП етажа съм чувала хубави неща, но не съм го виждала. В майчин дом също съм била за една операцийка малка и съм доволна много от стаите, персонала и изобщо всичко. Моя приятелка ражда в ОБ преди 2 год. и таткото си видя детето чак на изписването. Сега незнам как е.

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 20:51 от Galia_5

# 318
Иска парола за албумчето с коремчета...

# 319
Galia_5 ,незнам защо се е получило така с твоята приятелка,но преди три години,като раждах в ОБ,
показаха мен и бебето на таткото ,два часа след като родих.Сестра ми ражда пак там преди три месеца ,и също показаха бебето
на таткото.

# 320
b]Krasimirav[/b][/color], добре дошла. Аз ще раждам в Майчин дом живот и здраве при д-р Яков. Ако него го няма - при който е на смяна. От АГ имам ужасни спомени от отношението на персонала и от обстановката. Само за ВИП етажа съм чувала хубави неща, но не съм го виждала. В майчин дом също съм била за една операцийка малка и съм доволна много от стаите, персонала и изобщо всичко. Моя приятелка ражда в ОБ преди 2 год. и таткото си видя детето чак на изписването. Сега незнам как е.

В окръжна болница и по корем да се влача няма да отида!!Една приятелка направи грешката да роди там!Само някакви нечистоплъти хора се разхождат там-родилките излизат вън от болницата,а после със същите чехли се врат при бебетата!!!Отделно че персоналът се държал с нея като с животно,без да и оказва подкрепа, разкрещяли й се когато поискала да остави детето при останалите деца,за да поспи, като и казали че не е концерт по желание, а на вс отгоре  тя беше със секцио,а я сложиха на едно походно легло на 30см от земята и ако не е била в стая с една по -едра жена която й помагала да става...не знам!!! #2gunfire #2gunfire
Лично на мен МД ми харесва!И отношението е на ниво - все пак си плащаш за да ти се усмихват, и условията са перфектни чиста и стерилна среда! Peace

# 321
  • гр.София
Добър вечер момичета,днес ходихме в Джъмбо има много готини дрешки за новородени и на доста добри цени.Изкшението е огромно с мъжа ми едвам се въздържахме и все пак купихме едни обувчици от 0 до 3 месеца.Ако всичко е наред живи и здрави ще пазаруваме повече края на февруари началото на март.За легло съм се спряла на dibo за сега . Лека нощ на всички. smile3524

# 322
Засега се спрях на Бертони - Трансформ (мисля, че беше).
Да и аз го гледах него.
Точно едно не боядисано отворих скринчето дето е отстрани и ми замириса на дървесина гадно (въобще не твърдя, че е било то де).Но може и аз да съм малко #Crazy
Иначе за информация в Хиполенд е 378 лв.Не знам ти къде си ги гледала?

# 323
  • София
Аз цял ден стоя преведена над компа и превеждам една книга, ама реших да си почина малко че главата ми взе да пуши...

Искрено ти съчувствам, щото знам какво е . Hug Поне е книга (надявам се интересна). Grinning Аз последния път превеждах едни психо тестове - луда станах. С 2 бебета на 2-3 месеца и нощем на компа  ooooh!, ама после удовлетворенитео ми беше, че с хонорара си гледах децата доста време, иначе майчинството беше 180 лв.  Confused
Вяра, другия цвят не е точно розово. В магазина му викат червено, но според мен е нещо средно между - розово, червено и оранж. И мен ме е тряснала розовата вълна. Първия път купувах основно в жълто и зелено, въпреки че знаех, че са момичета. Явно розовото ми липсва в палитрата, защото напоследък Цвети се носи в лилаво и цикламено основно, а Плами в синьо и чат-пат зелено и все момчешки модели.
За връхните дрехи - мен все ми е жега, но изнамерих една пелерина от тези плюшените палта, които бяха модерни преди 5-6 г. Казала съм на майка ми да я хвърли до кофите, ама тя нали ми е прибрана, я прибрала у тях и сега я довлече. Дюшеш ми дойде.  Mr. Green Имам и 2 спортни якета на мъжа ми. Другите връхни и аз като другите мами просто не ги закопчавам или с шал отпред - не ми е студено, щото съм предимно с кола.
За спането на бебето, аз съм на мнение, че трябва да се отбиват от малки в друга стая, но поне 5-6 м. е по-удобно да е в стаята на родителите. Аз поне 2 м. ще я държа при нас и после може да я преместя в хола, защото е преходен със спалнята и на отворена врата. Бебефон обаче мисля да ползвам за каките, защото детската ни е в другия край на апартамента. Сега държим отворена вратата на спалнята към хола и затворена само тази на хола към коридора. С бебето обаче ще се наложи и двете да са затворени сигурно и при нужда няма да ги чуем. Те спят като тараби, ама все пак ... Освен кошарата ще взема и една дървена люлка и мисля беба денем да спи в хола или детската, защото са южни и по-слънчеви. Аз за повече от 5 г. дете не съм приспивала  Embarassed, но явно има значение и това, че са 2 броя еднакви. Сладки сънища от мен !

# 324
Здравейте,аз си приспах мъжете и най - накрая сядам,за кошарки се замислям за тези сгъваемите,имам две дървени(ама истинско дърво)едната е 30 г. в нея сме отгледани с сестра ми и братовчедите а сега в нея спи сина ми и може и още една две години да откара,а другата я купихме когато се роди за да имаме и на двете места където живеем,но като се има предвид че поне до юли ще сме при мама ,а в стаята няма да има място за двете дървени кошари сигурно ще си взема една преносима защото като гледам по -малко място заемат

# 325
WinnieThePooh  въпреки че моя син спи в детската от седем месечен и аз още си го приспивам , но да ти кажа за мен това е един много хубав момент след някоя друга година сигурно ще ме гони от стаята ,а камоли да легна до него  Crazy
Аз не отричам мила,че ми е хубаво да се гушкам с него докато заспи, но все пак е на 3г и половина и се чудя кога ли ще дойде времето,когато ще пожелае да спинка сам. Той заспива само ако съм до него и идва нощем да ме търси ако се събуди и се усети,че е сам. Да са ни живи и здрави пък другото са бели кахъри  Peace

А пък да ви се похваля, преди малко имахме на гости едни приятели, които ни подариха ето тази люлка и съм много щастлива. Освен, че е много сладурска и момичешка, прожектира пеперудки на балдахина и има опцията да се включва в тока  Simple Smile
Ето я и люлката:

Спете сладко Hug

# 326
Може ли на лични парола за албумчето? Мерси

# 327
Аз имам две въпросчета към момичетата с повече информация за Тина Киркова.  Simple Smile

Когато бебето се роди, остават ли го при майката и ако е така, колко време след раждането става това? А, и кога най-рано след раждането го дават на майката за кърмене?
Снощи докато си четях д-р Спок, ме налегнаха тези въпроси. Отделно ми се иска да отида някой ден в самата болница, за да се запозная с положението там.

# 328
  • Бургас
Добро Утро.  Hug

[
Аз не отричам мила,че ми е хубаво да се гушкам с него докато заспи, но все пак е на 3г и половина и се чудя кога ли ще дойде времето,когато ще пожелае да спинка сам. Той заспива само ако съм до него и идва нощем да ме търси ако се събуди и се усети,че е сам. Да са ни живи и здрави пък другото са бели кахъри  Peace

А пък да ви се похваля, преди малко имахме на гости едни приятели, които ни подариха ето тази люлка и съм много щастлива. Освен, че е много сладурска и момичешка, прожектира пеперудки на балдахина и има опцията да се включва в тока  Simple Smile

Честита люлка много е хубава. Оф мила разбирам те аз все се надявам че в най-скоро време ще изяви желание сам да заспива ама май няма да ме огрее като гледам вие как сте.Тези мъже големи глезани са. Heart Eyes
Нашата кошара е сгъваема на чиполино ползвала съм я 2 години и сега и за бебка пак нея ще ползвам наистина е много сполучлива. Peace

# 329
Привет и от мен.

Ако мога утре и аз ще бъда в МД за отворените врати. Аз искам да раждам в Окръжна, но ако се наложи да раждам преди 35-36-та седмица, отивам в МД, заради неонатологията. А и не знам ремонта в Окръжна докога ще се прото4и.
За пътуването с бебе - Анди се роди на 15-ти Септември и на 25-ти ве4е бяхме на морето с цялата 4еляд. Не сме ходили на плаж, защото времето не го позволяваше, но бяхме постоянно по разходки. Пътувахме с кола, не е имало проблеми, спирахме 2-3 пъти, за да се храним и това е. Анди до ден днешен обожава да се вози в кола.
В момента при Гала говорят за секциото по желание, интересно е.
Аз трябва да се оправям за работа
лек ден на вси4ки и успешна седмица

Общи условия

Активация на акаунт