Отговори
# 300
Добър вечер мами,
как сте днес? На мен нещо не ми се отваряше сайта на бг мама цял ден...може и да е от сървара.
bibi ама какви сладки неста си накупила, а и разходката не е лоша работа :') леко ти завиждам.Аз цял ден стоя преведена над компа и превеждам една книга, ама реших да си почина малко че главата ми взе да пуши...днес открих нов сайт за онлайн поръчки на кикиморсо царство и доста нещица си набелязох апак и цените гледам са едни и същи навсякъде ама избора е доста голям :') направих си и списък (като сватбарския) за тези които искат да подаряват, да си избират и купуват поне нещата дето харесват на мен, не по тяхно усмотрение...Това е засега, вие с какво ще се похвалите днес? А някои ходил ли е до магазина на премама как са стоките, цените, знам че е много качественна италянска марка, всичките ми приятелки италянки я предпочитаха пред останалите...Аз мисля тази седмица да се завъртя натам...аиде целувки на всички #Crazy #Crazy

# 301
Аааааа всички пазаруват ,ще започвам и аз пък  Crossing Arms
Макар и тайно от свеки Laughing
Надявам се ,че всички сте добре !
И да питам - с какви якета или палта ходите бе момичета  ooooh! Аз съм само с 2 якенца ,които все още закопчавам ,всичко друго ми е малко ,а има още 2 месеца #Crazy

# 302
Привет и от мен!
И аз днес най-накрая намерих време да се запиша в темата, само дето доста време не успях да влязя в сайта.
Добре дошли на новите момичета!
Микки и Правда, чудесно е това с което сте се заели, със сигурност благодарение на вас много майки ще успеят да кърмят колкото искат. Благодарност и за това, че отделяте от личното си време да помагате!  bouquet

Таня, от моите проучвания за болниците в София единствено в Шейново бебето се отделя от майката. Със сигурност мога да кажа, че в Св. София/Тина Киркова/ и Окръжна Болница, то е денонощно при нея, защото в някои други болници може и да го взимат през ноща(например във Втора Градска преди време беше така, но сега може и да са се променили нещата). Общо взето щом бебето си е при теб няма опасност да му дават вода и АМ, така че може би единствено този проблем съществува в Шейново, тъй като винаги има вероятност когато не е дошъл часът за хранене и бебето се разреве да бъде нахранено с АМ.

# 303
Eхооо, цял немога да се добера до сайта  Crazy имах проблем.
Биби много хубави покупки, направо ми останаха очите. За леглото, аз съм на розова вълна  Mr. Green нали има и розово от таз модел  Grinning
Аз пък имах меракз а първата дрешка по случай последния триместър аам е много скъпо тук, незнам как е в Чикото в Бг ама тук под 50 лв парцалка нямаше  ooooh! Накрая от Модъркеър в мола купих една розова пижамка и тя излиза около 30 кинта ама дет вика мъж ми да си направя кефа, въпреки, че това не е кеф, щото взех това което беше най "изгодно".
За кърменето - гледам кви въпроси задавате, а аз си мисля,ч е е лесна работа, и ще трябва да се поровя и да почета  Embarassed
Бебка се завъртя и  е напречно. Сега усещам я по-добре и по-често  Mr. Green

# 304
Данче, за връхна зимна дреха, ползвам едно старо мое зимно яке, което от носене и пране се беше разширило. Сега обаче в началото на зимата, когато се чудех какво ще нося, се сетих за него, изрових го от гардероба, изпрах го и сега спокойно го нося. Дори има мегдан още да го опъвам.  Simple Smile

Днес наистина имаше затруднение да се влезе в сайта, но явно са се оправили нещата.

# 305
И да питам - с какви якета или палта ходите бе момичета  ooooh!
Ами със старото си от преди да забременея.Ама аз съм малко габаритна Rolling Eyes.Или поне на мен така ми се струва.Вярно, че има още време.
И за накрая са ми обещали на заем една пелерина.Няма да купувам Peace

# 306
За връхната дреха - купих си палто от Бг и сега се фръцкам с него  Peace

# 307
На мен якетата ми стават още, но за съжаление палтата - не. Просто се обличам малко по-спортно за момента. И без това доста се изхвърлят с цените на дрехите за бременни, че и специално яке да си купувам Close
С бебешки покупки не сме започнали още - за последните 45 дни ще купим всичко необходимо. Количка си избрахме на Chicco - http://chicco.bg/catalog.htm 12 и 13 стр. Чудя се дали да вземем обикновена кошарка или bedside cot (например http://www.amazon.co.uk/dp/B001V5ZWHO/ref=asc_df_B001V5ZWHO49386 … &linkCode=asn). Не знам дали се продават някъде такива в БГ - по-малка кошарка, която се долепя до леглото на родителите.

# 308
Данче аз си купих палто,което се разкроява от гърдите надолу и сега ми е перфектно с него-най-хубавото е ,4е модела е такъв ,че перфектно си стои и на финни небременни мадами Simple Smile))
Сега да ви попитам-след дълго мислене мислим да сглобим креватчето в нашата спалня-а не в бъдещата детска за бебето(поне за първите 6-6 месеца)-т.к ме е страх ,че няма да я чувам отначало -та.. така ли ще е по добре и има ли мами ,които смятат че е добре бебенцето отначало да си свикне да си спи в неговата си стая ...???

# 309
Аз започнах да гледам дървени креватчета, но ми направи впечатление,че страшна смрад се носи от тях Confused - явно от обработката на дървото.Гледах на Чиполино, на Бертони и т.н в Хиполенда.
Аз половината мебели изхвърлих сега като бременна защото не ги понасям.........та се чудя какво ли ще стане с креватчето ако купя дървено newsm78

# 310
Леглата на Бертони и Чиполино обикновено са от ПДЧ....доста по различен материал от истинско дърво...дървени и наистина хубави за легълцата Арбор например  Peace

# 311
Привет на всички,
за горната дреха всичките са ми малки - защото са вталени, но ги нося със шал,а и си уших  перелина и ще закрепя положението до края.
Аз мисля бебчо да е при нас до към 6-7 месец.
Премама е мой любим магазин - от там си купих почти всички бременни дрехи и са страхотни, за бебчо също мисля от там да пазарувам живот и здраве.
Лека вечер на всички  Hug
п.п.
да сте забелязали като хапвате шоколад че бебчо се размърдва ???При мен винаги се получава  newsm44

# 312
моя бебо пък мърда много като ям локум, сигурно не бях хапвала локум от 15 години :')))ама напоследак се случва доста често..За дрехите и аз все още си нося палтенцето ама копчетата взеха да опъваааааааат :'( та с две ръце за спортното облекло ще съм и аз съвсем скоро....

# 313
да сте забелязали като хапвате шоколад че бебчо се размърдва ???При мен винаги се получава  newsm44
Дааа, и при мен винаги се получава  Grinning

Сега да ви попитам-след дълго мислене мислим да сглобим креватчето в нашата спалня-а не в бъдещата детска за бебето(поне за първите 6-6 месеца)-т.к ме е страх ,че няма да я чувам отначало -та.. така ли ще е по добре и има ли мами ,които смятат че е добре бебенцето отначало да си свикне да си спи в неговата си стая ...???
Аз съм за детето да спи само в стая, но малко по-късно. Първите месец-два предпочитам да е до мен бебето. Първо,че ми е по удобно така с кърменето, второ-в началото само се паникьосвам дали е добре, дали диша... Надявам се това бебе да свикне да спи само в стаята си, защото баткото до ден днешен заспива с мен. Не можах да го науча да заспива сам и това си е...

За пътуването с бебе, аз съм ЗА по всяко време  Peace. Първият ни дълъг път беше 9часа в едната посока с кола, когато Нико беше на 30 дена. После на 4 месеца е прекосил цяла америка със самолет. На 10 месеца пък му беше първия презокеански полет. Тогава и на море ходихме в България. Общо взето скитаме с него откакто е роден  Grinning

# 314
Хъни - Бъни , леглата, които си гледала са от пдч най-вероятно, единствено решетката им е от масивна дървесина /в Хипо на Сливница има само едно легло от масив/. Ароматите, които се разнасят са не само от боите, с които са разкрасени леглата, но и от самите плочи. Легло, изработено от масивна дървесина и обработено с бои/байцове на водна основа не мирише /след като е добре изсъхнало, естествено/. Този вариан, поне за мен, е и най-здравословния за бебето. Легълцата, които масово се предлагат в момента за съжаление са от ПДЧ и въпреки, че са много симпатични са "токсичен шамар" за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт