Отговори
# 525
  • Варна
Здравейте момичета, бихте ли ме включили на първа страничка. Казвам се Мария, на 27 год., от Варна. Това ми е първа бременност, с термин 05.04.2010, а бебето е момче Simple Smile Чета ви всеки ден, но досега не посмях да се запиша и аз Simple Smile Бихте ли ми дали паролата за албумчето? Ще се радвам да се запозная с момичета от Варна, за да обменим малко информация Simple Smile

# 526
Успях да кача снимка на тумбака, а в придобивките - един много луд биберон, който поръчах от Интернет, както и мечтаната от мен количка  newsm44

# 527
  • Варна
MyTpu4ka, добре дошла!  Hug Много се кефя, че варненския отбор се увеличава, че сме много малко.  Joy Терминът ти е на моя РД  Joy Къде си на ЖК и къде плануваш да раждаш?
Вяра, много готино ми стана за комплимента  Hug Ти пишман стана с тази количка, как не ти мине мерака незнам  hahaha
Звездичка и Цвета80, много благодаря за отговора за шишетата. Моите планове са бебочко да е на изключително кърмене до 6 месец и затова питам за тези шишета и биберони. От отговора на Звездичка разбирам да не бързам да ги купувам за сега. Не ми е за парите, ами не искам да ми се моткат излишни неща на първо време.
Exellent, сайта е много хубав, който даде. На път съм да си поръчам като твоята количка, но за всеки случай ще отида до някой магазин да я видя първо. Кога се очертава да пристигне твоята и с кредитна карта ли плащаш? Аз само не разбрах дали има зимно чувалче към нея и изобщо има ли пълно легнало положение, за да го избегна този кош за новородено.  newsm78

# 528
За връщането на работа -  newsm78 - от сега се пазарим да започна да работя от вкъщи след 3-4 месец, но честно казано, май като родя хич няма да ми се работи ... от както съм вкъщи, така ми се занимава с нещо красиво и по-творческо ... А и с работенето от вкъщи - не знам как ще стане - днес 3 пъти излизам от банята (бях влязла да си сложа един душ), за да пускам спешно документи  #Crazy Иска ми се да се гледаме поне 1 година, иначе за да си оставиш детето да ти го гледа някой (който не е баба или роднина), май има смисъл ако взимаш над 2000 чисто поне, иначе ... то цялата заплата ще ти отива за заплата на гледачка и разходи да ходиш на работа  Sad, нали 1 година ти плащат 90% от заплата или е по-малко?!?

# 529
  • Варна
Galia_5 ами за раждането съм се ориентирала към АГ, 7 етаж при д-р Ковачев, а ЖК ми я води д-р Василка Кирчева. Ти къде мислиш да раждаш?

# 530
  • Варна
Аз съм в Майчин дом при Яков и там ще раждам, живот и здраве!  Wink

# 531
Яков си е Яков  Peace
А нормално ли ще раждате,момичета??? Wink

# 532
  • Варна
Даааа, стига да няма проблеми  Praynig
Направо ми се свива стомаха от страх, но и през това ще мина  Naughty
Имам една малка операцийка на гърдата и един аборт по мед. показания - щях да пукна от страх и при двете интервенции, но се оказа, че не е чак толкова страшно колкото си мислех. И сега с това се успокоявам - че отстрани изглежда по-страшно. Дано наистина да е така.

# 533
Не можах да допиша одеве...
Та споделих с лекарката на ЖК-то, че само 6 кг съм качила от началото и тя ми разправя, че новите стандарти били да се качва при бременност 8 кг.  Shocked То е относителна цялата работа, ама аз искам да родя поне 3 кг бебе и затуй гледам да ям редовно и да качвам, ама качването явно не зависи само от мен. Миналия път качих 10 кг и родих бебе 2.900, но все ми казваха, че върви 2 седмици назад и все ми беше притеснено заради това.  Confused Дано сега младежът се охрани хубаво, но пък от друга страна по-голямо бебе сигурно по-трудно се ражда.  newsm78
Лекарката ми разреши да се къпя в мин. басейн и да ползвам парна баня. Ура!  Party Мъжът ми ще ме води в Хисаря след 2 седмици на тийм билдинг с колегите му.  Grinning
За връщането на работа - мисля до 2 г. да си го гледам, или до 2.6 в зависимост от това, кога ше го вземат на ДГ/ясла, ще преценя с времето. Само да сме живи и здрави, другото ще се нареди. Peace

# 534
Не се притеснявай tini-mini, аз също съм качила 6 кг до сега, въпреки, че и седмиците са ми по-малко от твоите, но моето бебче от началото до сега, винаги върви с 2 седмици и повече по-голямо по размери. Килограмите не са винаги свързани с големината на бебчето - те да са живи и здрави, пък колкото качим - толкова - после ще влизаме във форма Simple Smile

# 535
MyTpu4ka, добре дошла!
Аз също съм се ориентирала към АГ за 7-ми етаж, не познавам никой от лекарите обаче. Ти имаш ли впечатления за този д-р Ковачев и за другите да дадеш някой съвет. Ако не, твоят термин е 10 дни преди моя, така че тогава може да споделиш и опит.  Simple Smile

# 536
  • Варна
Galia_5, а кой Яков от двамата?
Защо за МД все си мисля,че основно практикуват секцио.
При теб засега има ли "агитация" за такова?

# 537
Успях да кача снимка на тумбака, а в придобивките - един много луд биберон, който поръчах от Интернет, както и мечтаната от мен количка  newsm44

xaxaxaxaxa еееееееееее уби ме с тази залъгалка! Лелеееее ахаххахахахаха smile3532

# 538
  • Варна
Аз ще раждам със секцио поради медицински причини.

Danna ходих при Ковачев на ФМ и ми допадна колко много обяснява и ми обърна доста внимание, въпреки че той (до колкото знам) се занимава предимно с инвитро процедури. Малко е младичък, но на мен лично това не ми пречи. Впечатления от други лекари в АГ нямам. Само съм чувала много суперлативи за Георгиев и Танев, но не съм се срещала с тях. Ако някой има отзиви за някои лекари нека да пише Simple Smile

# 539
Galia_5, а кой Яков от двамата?
Защо за МД все си мисля,че основно практикуват секцио.
При теб засега има ли "агитация" за такова?

миличка никой не те насилва да те режат!  Naughty Аз като казах дори на акушерката и тя започна да ме разубеждава! Яков и той се учуди на решението ми, но каза че си е мое (за възрастния Яков говоря, тя сигурно и Галето е при него). Просто е доста разпространено сред мамите раждането със секцио - не специално в МД  Flutter Hug

Общи условия

Активация на акаунт