Захира и на мен ми се излиза. Май ще се опаковаме и ще се поразтъпчем. В тази връзка , слагате ли шалче на устата , да не диша директно студения въздух. ?
Пък как ги яде тия бълвочи,направо ми се ще да и дам нещо вкусно и истинско
Стои като буца в бурканчето.. не прилича въобще на пюре и не съм сигурна дали ще го дам.

Мисля,че и хареса,на 1вата лъжица ме гледаше странно и ме понаплю,но след това сама си отваряше устичката.Аз бях приготвила пюрето с дом.картоф и 1:1 с кърма.Голям кеф да я храня така с лъжичка
(то голямото ханене ,де-2 лъжички)... 

и ние имаме корички на главата,и приателка ми каза след къпане да го реша с мека бебешка четка но аз така и не пробвах.алекс яде плодови пурета на ганчев и много ги обича а зеленчукови съм купила на овко от тиква и на бебевита картов с морков но така и си стоят той определено не яде зеленчукови купешки.давах му приговнета тиква от и си я изяде.
имам и един въпрос моето бебче има червен белег на врата откакто се е родил и постоянно се бели
ваште бебоци имат ли такъв.пидах педи ама тя вика мажи го с тоалетно мляко.е да ама пробвах и пак се бели
човек.
.
, реших да я оставя Соня да си се приспива сама, чреz крясъци и писъци, както обикновено. Но тя не псря два часа, от 8 до 10 сутринта рев, накрая не иzдържах и я вzех, тя цокна малко и zапса на секундата. За нещастие, спа само половин час. Тя май като новордена си zаспиваше сама, пак така мрън, мрън, въртеше си главата, но 20-30 минути и е zаспала. От 2рия месец, почти не се сещам да е zаспивала самичка, все на ръце накрая, понеже мрънкането прераства в истеричен рев.
. Мисля днес следобяд да дам ориzова каша, да я видим ще я яде ли.
Моите наблюдения в редица магазини са, че Гербер са едни от скъпите. Броколито например 80гр е 1.40лв!!!
На Ганчев за тези пари ще вземеш зел. пюре 190гр
Адски ми е жал като знам какво е при нас, а при вас май е още по-тежко с това разнасяне
Това за папагала обаче ме разби, жестокоооо

Щом нямате проблем хич не му мисли тогава. Ти си знаеш най-добре 
но като цяло до момента сум много доволна - като база за захранването е СУПЕР! Огромна разлика на Алекс, много е сладък, да е жив и здрав
Честито ви и наспиванеееееееее!
Друго си е определено!
Но пък през нощта аз и не мога да търпя да ми се дере, та даже и от др стая