Августовски бебета - тема № 8

• 21 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
май днес всички са на някъде.........

страхотен е Кубрат - и каква прическа има самоооооооо - ние нямаме и 5 косъма Simple Smile

а гледам и бебешко парти е имало (от снимките )

браво на вас

и ние вече сме в клуба на Дентокинд - дадох му вече ама знам от вас ресултати скоро да не чакам - на опаковката пише че не е хубаво за дълга употреба  newsm78 някой знае ли какво разбират те под това??

а вие по колко давате на ден? Да се похваля тук струва 7.70 (то пък голямата разлика  Laughing)

честита 6-месечинка на Алекс

# 706
  • Sofia
Напетя, Честита половин годинка на Алекс!   bouquet  bouquet  bouquet Винаги да е здраво и все така послушно момче на мама и тати!  Hug Hug Hug Да го нагушкаш от нас!  Hug Hug Hug

Алегория, аз давам по 2 хапчета днвено. Питах педиатърката, тя ми каза да давам, докато има в шишенцето и после да не купувам пак.

Скайпетя, Кубрат е страхотен сладур и със старата и с новата прическа! Но си права, че е много променен!  Grinning

# 707
Zdravejte mami i beboci Simple Smile Da vi e 4etito napetia - da te slyshka i da papka mnogo Aleks  Hug
Nie pak sme na liniq ot dnes imame internet i se opitah da vi iz4eta ot poslednoto mi vlizane,no tova e mnooooogo 4etene Simple Smile))
Imam pitane mnogo zaksuqnlo predpolagam, no vse pak se nadqvam tajni4ko da ima oshte nqoki kato men ostanal sus zahranvaneto ili vsi4ki ste napred ve4e??? Sushto dali ima nqkoq mama zahranila purvo s orizova kasha???
gemma - samo teb vidqh, 4e si me pitala za obrivite (izinqvam se, ako sum izturvala nqkoj) - imahme oshte 1-2 obriva, no si bqha prosto ekzemi ili leki pup4ici ot zubkite, kadeto se ligavqt i se pipat postoqnno po liceto, no ot poslednoto hodene na pregled imame antibiot4en krem s kortikosteroidi izpisan i kato vidq zora go mazna za den - dva i taka si q karame. Na 27mi sega sme na detski dermatolog i shte ti kaja, ako izmislqt nshto novo, no edva li. Maja s krem CETRABEN ot mesec i neshto i e po-dobre ot predi ili prosto leka, poleka si go izrastva. Vie kak ste? Dano da ste se otturvali ve4e ot loshiq period  Praynig

# 708
здравей лидиа81 (защо не пишеш на БГ) аз бях писала за обривите едно кремче дерматолог ми го изписа но си е козметична дерматология не кортизон, ако искаш пробвай с него (не е много хубаво с това кремче сигурно знаеш де)
марката е А-ДЕРМА крекчето се казва "Дермалибур" - почти при всичко помага!

иначе попринцип се препоръчва с каша (оризова ) или пюрета така че давай смело  Peace

# 709
  • В друго измерение
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА АЛЕКС НА НАПЕТЯ! Жив и здрав да расте и да слуша мама и тати!

Рoly_zoe
- мисля, че повръщането не е алергична реакция. Просто нещо инцидентно е станало, не се притеснявай.  Hug.
Skypetia - много ти е хубаво детето  Hug, с прическа .
Алегория - ние имаме приятели, които живеят в Мездра и най-вероятно ще ги посетим лятото. Те и двамата са инженери, работят във силикатната фабрика.
Лидия - здравей!  Hug Аз не съм захранила още, а има мисля още 2-3 мами останали. Рoly_zoe захрани с оризова каша преди няколко дни, мисля и аз да последвам примера и. И ние имаме  тия пъпки, които описваш. Наричат ги teething rash, защото са от слюнката. Аз мажа тук с разни мои неща, много ми се иска да избегна всякакви мазила, които биха могли да ми изпишат. Питай за крем на основа ланолин, за него пише в интернет. Намерих и един уеб сайт, ще ти го пусна на лични, с един крем, който продават, точно за тази цел. Не съм го пробвала още, чудя се.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 19:09 от -‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-

# 710
Здравейте! Много по диагонал четох, че 5 страници сте изписали от вчера следобед откакто не съм писала  Mr. Green

Ние снощи изкарахме супер с приятели на пица, макар и за кратичко, че затвориха Sad Веднъж да ми заспи детето като по поръчка и да мога да изляза и Пица Хът решиха да ми спретнат неприятна изненадка, но нейсе Simple Smile Нали излезнах все пак!

А и не смея да приказвам, но от 4 дни имам чувството, че някой ми е подменил детето!  Mr. Green Тоооооолкова е спокойна и спи по цяла нощ с едно будене за папкане, като после веднага заспива!! А и да ви кажа вече няколко пъти я слагам в леглото да спи с нагласта, че ще реве и ще заспи сама, но тя както я сложа, така заспива!! Така стана и снощи!  Дали ВЕЧЕ не се научи да заспива сама??? Shocked Shocked Shocked ПУПУПУПУПУ.

Днес пък с мъжо и баща ми бяхме на плуване и фитнес - пак! Еееее направо нямам думи, съвсем се почувствах като бЕл човек!  newsm39  sport027 Наспана, фитнесувала, плувала, излизала предната вечер - направо имах ли дете или не?  hahaha Мяза ми на затишие пред буря  Thinking Mr. Green

Мернах, Тина и някой друг са с хемороиди. Аз от седмица съм така, ужаааас. Единственото нещо, което ме оправи е някаква билка, която идея си нямам какво има в нея  Laughing Но се подмивам (  Laughing ) и наистина действа.

Хариела: мен ме боля корема около 2 седмици преди да ми дойде, така че ако те наболват яйцата се готви  Sunglasses

На мен от 19.12 не ми е идвало пак. Да видим кога ще ме изненада!!!  Rolling Eyes

Цвети: ееееееееееееееееее, тамън мислех да питам за теб кво стана!  Shocked Ха влизай по-честичко де  Hug За Анди: ами тя се надига да става от 3тетия месец без да преувеличавам.  Shocked И док каза, че има адски силна мускулатура. Но уви, това няма общо с обръщането явно  newsm78

И накрая: пак започваме ремонт на баня - този път в новия ни апартамент - и направо ще лудна! Кажете в софия магазини за готини бани, ама ако може с изложени идейки... Аз знам Практикер, мосю Бриколаж, Зона, Лабиринт, Акванова (мноого скъп). Други?  newsm78

# 711
  • Бургас
Здравейте момичета  Stop Днес ми свършиха лекциите най-накрая и вече ще се готвим за изпити в началото на февруари  newsm44

Joana, дано малката хареса кашата , за нея ще е добре, щом казваш, че и килограмите са и малко  Peace
Аз каша давам към 18 часа /не всеки ден/ и не иска да суче след това , яде 100-120 мл.вода + 4 лъжички каша, не знам колко става в готов вид.
А пък в крайна сметка какво ви е на килограмите , моята Деска вярно, че е по-малка, но пък и след месец няма да е 6100!

Малина, да ти е жив и здрав рожденникът , да го слушкаш много и той теб де Wink

Мариелка, това е идея с хавлията мда , ще пробвам  smile3501

Поли, мерси за хубавите думи, наистина на снимката съм уловила вълшебен момент Simple Smile Имам си една колекция от снимки "Уникални" и тази е една от тях Simple Smile

Да момичета , с моркова много добре се чешат венци, много и хареса на Деси, пробвайте , ако не помогне няма и да навреди  Peace

Алегория, аз Дентокинд си купих за 8.08лв. /от небезизвестните аптеки Марешки/ а и заедно с него купих и Имонокинд /8,30лв/, по препоръка на педиатър. Както знаеш имунитета при никнене на зъбките пада когато започне зъбоникненето , та затова ще ги давам в комбина с Дентокинда  Peace
Даже мисля вече да започна да го давам Дентокинда, че нали действал с натрупване   Thinking

За спането по корем и аз мисля, че няма проблем стига да няма възглавница отдолу , за да се избегне задушаване ..... сещам се, че  съм виждала специални възглавници на дупки против задушаване.

Хариелка , и моята свеки си ми е много добричка и се рзбираме чудесно, но пък сме на 200км. разстояние. е....от време на време  ми приспива бебка от 8 до 9 точно преди къпане и нощното лягане и и забърква бъркочи да яде ама си е ОК като цяло.
За кашата писах по-горе  Peace

Скайпетя, много е сладък Кубрат и направо е станал голямо момче след пострижката  Hug

Яна, дано не е затишие пред буря  а да си е кротичка Анди вече  пу-пу smile3521

# 712
alegoria - zashtoto nqmam kirilica. S nov laptop sum i net nqmah, a golemiq komp putyva kum vkushti v momenta ot remont. Tq moqta saga e dulga, no do den,dva shte sloja( ako Maksi slyshka)
Ytre sum na kyltyrno, masovo meropriqtie balet, kak shte se opravqt s bashta si sami ne gi znam  hahaha  Joy taka, 4e tiq dni shte e.
Ambitious - az iz4akvah neta, 4e malko me e baze sami4ka, ako neshto poly4im alergiq i bez orientir v rajona s lekari i t.n. na vas shte raz4itam za suveti. To4no takiva pup4ici sa, no zbravih, 4e vima mami koito i s tiq angl. opisaniq shte me razberat. Az oshte na 2 dena minavam liceto s tampon4eta s prevarena voda i ovlajnqvam s krem4e po 1-2 puti na den i spasqvam polojenieto, no i tvoeto shte potursq, mersi za suveta.
Poli - teb shte mu4a za orizovata kasha qvno  Hug   bouquet

# 713
  • София
Lidiya_81 и аз за сега съм се спряла да започна с оризова каша, но ще видим доо като му дойде времето какво ще измисля  Grinning

# 714
Maцки, завърнах се, липсвах ли ви?????
Ама много сте писали бе хора, не мога да ви изчета. Имах 35 страници за четене, ама накрая вече малко и по диагонал четох, че ей сега ще трябва да ставам да къпя, после ще дочитам.
Само с две думи малко коментари.
Честит рожден ден на Италиана и на Сосми (малко на патерици) и от мен.
Данче, мила, радвам се, че Бобко е добре, много кофти това с падането, но занапред такива моменти сигурно ще има.
Дю, дано с Коцето всичко е наред, вярвам, че ще е така.
Честити месечинки и половин годинки на всички бебочета порастнали.
Терпсихора, наистина голяма е разликата в двете снимки, много е сладък Сашко.
Силви, браво браво за колажчето.
Буболече Мече, гледам си се завърнала да пишеш, много се радвам, привет и от мен.
Биа се е загубила, някой знае ли какво става с нея, не е писала от как заминах  newsm78
Магаренце, дано се оправи оченцето, на нас ни промиваха сълзно каналче и сега е добре пупу
Янче, гледам си поспала докато ме е нямало, браво браво
Хариелка, и аз нямам още цикъл  Mr. Green, ма не ми и пречи.
Шайнче, гледах там на към 18 страничка си пуснала снимки и после си изтрила албума ... ееее, ама исках и аз да ги видя бе  Mr. Green
Аси, гледам започваш да имаш успешни съперничи в писането  Joy Joy не се даваааааай
Ох, още много имах за коментиране, ама забравих вече какво беше. Много сте коментирали гледам за захранването, ама аз още нали не съм почнала .... както беше писала Захира, да има един начин до годинка да кърмяяяяя  Joy Joy Joy и аз нямаше да откажа. Макар че да си призная и аз вече имам желание да започнем да се храним с лъжичка, ей така от любопитство.
Много се кефих на майтапите на Емчо и на Ивайла, Поли и Сънчо весели историйки сте разказали.
Захира, и на твоя папагал много се смях  hahaha
Мерси на всички, които ни честитиха месечинката  Hug Ганушка, Аси Hug
Сега с две думи как си изкарахме: просто приказно. Малко отначало не искаше да яде от шише, първия ден малко труден беше, но после беше супер. Много е слушал мама докато мен ме нямаше през деня, много ми липсваше, но пък така прекрасно си поскиорствах, че просто нямам думи. Качихме малкия на 3000 м. Водихме го на Термални лазни ... абе така хубаво отдавна не си бях почивала. Ние ходихме няколко пъти на сауна, басейн, релакс и така. Снимки - по-късно.
Отивам да къпя ... бай бай засега

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 22:48 от tracy_t

# 715
само за инфо не че ми пречи ама горе в самия сайт има кирилица ако искаш я използвай нея (най вдясно до изход)

трейси как хубаво звучииииииииии направо ти завиждам (както бяха казали никък благородно  Mr. Green) аз няма как да отида никъде с тази липса на помощ (свеки е в Италия, мама е в Казанлък и идва за малко колкото отпуска има) а ми се ходииииииииииииииии
незнам как ама и аз ще ида някъде...само ми е странно вечер как ще стане като заспи...и аз ще трябва да го пазяяяя ooooh!

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 21:40 от alegoria

# 716
  • На плажа
трейси,добре дошла,радвам се,че си изкарала страхотно. Hug

# 717
Maцки, завърнах се, липсвах ли ви?????

Добре дошла  Hug На мен ми липсваше мнооооого.Малеее много хубаво зву4и ...Радвам се, 4е сте си изкарали супер

Цитат
Аси, гледам започваш да имаш успешни съперничи в писането  Joy Joy не се даваааааай
Няма да седам, не няма да се дам...../имаше една такава песен...ама не я знам по-натам как е Mr. Green/

# 718
  • Варна
Трейси, много липсва на всички, защото си много добричка Hug

За Биа, онзи ден виждам, че е активна във Фейсбук и и пиша:" Биби къде се загуби, много ни липсваш" и отсреща:"Мммммм и ти ми липсваш много..... ама аз съм на Биби брат и", нямала интернет и той влизал да и оправи фермата. Днес пак я мярнах, ама вече знам и направо:"Пак ли си на Биби брат и" той се смее, каза че до няколко дни щяла да си пусне Интернет, така че са добре

Янче, аз процедирам така от 2 седмици, оставям я сама в леглото с бибата и излизам и обикновено заспива, само 2 пъти се разрева, на мен сърце не ми даде да я оставя да плаче, тя и без това толкова рядко реве, пък и после се оказа, че е ревяла заради стомахчето. За плочките за баня - ние ходихме до Досев, има хубави, харесахме си едни за 20лв, правят ти проект, който струва 50лв, после ако си вземеш плочките от тях го приспадат от цената

# 719
Треййсииии: ха добре завърнала се! Лелелееее, страшно звучи, как ти завидях Sad Ние в моемнта пестим всеки лев за обзавеждането на новия ни апартамент и даже за 14.02 се отказахме да ходим някъде Sad Липсваше ни, даааааааааааааааааа  Hug

Ра ив: хахаха, да с тризначката сме всееееки ден лудите в парка, често единствените, няма студ, няма сняг и преспи. И вчера я засякох почти до нас на път към парка и ми вика 'лудите не са на свършване'  Laughing

Ганушка: еми късметлийка си, страхотно, че си заспива винаги само детенце!! Ма за кво ми го казваш са тва, да ме дразниш ли, ааааааааааа?  fight fight :gydi

Тва за Биби брат ме уби, хахахаха, и ти ми липсваш, хахахахха  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт