Августовски бебета - тема № 8

• 21 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Хариелка, аz винаги докърмвам след като съм дала каша, то аz давам от три дни само и нали я правя с кърма, а и Соня яде мало, досега е иzяла най много 40мл. Зависи колко си хапва Софи, ако е млечна и яде достатъчно, мисля няма нужда от мляко след това. Аz всъщност не zнам на таzи въzраст бебета колко мляко на ден трябва да пият, нали имаше една табличка на първата страница, виж там и прецени, то и аz май това ще направя.

# 691
boj777 и моето момче само да излезе и заспива после два часа спи в коридора голям му е кеф там
silvi.d видях колажа много е добър искам и моето момче да го включим и без друго гледам че няма бебе на 10.08. на колажчето как да пратя наша снимка и на кого?

# 692
Здравейте мами, включвам се отново с въпрос- Алекс започна да се обръща по корем нощем докато спи. Тази нощ съм го обръщала три пъти Simple Smile Явно така му е удобно на детето, но не може все още да се връща обратно и ме е страх да не му стане нещо. Не е ли много малък още да спи така. Страх ме е да не се задуши. Blush
magare ние имаме същия проблем с решетката на леглото. Аз сложих една голяма хавлиена кърпа навита на руло. Така хем не може да си удари главата, хем мога да го гледам. На мен също не ми се искаше да слагам обиколника.

Мариелка, явно е някаква фаза, и моето човече все се обръща по корем през нощта, а спи и вдуга стая даже, но не се притеснявай, те са достатъчно подвижни вече, както се е обърнал по корем, така и ще се премести, ако не може да диша!  Hug
Силви, супер е колажа! Браво на теб!!!
Цвети, еее, появи се!!! Ама къде беше зачезнала??? Хи, хи, то като те няма -няма, ама като се появиш и цяло кърмене те четох  Joy ,
Днес понеже ще имаме гости следбяд и Мартин спи на терасата и това ще му е разходката на въздух.. дано да поспи добре и по-дълго...
КОЯ МАМА ПИТАШЕ ЗА НЕСПАНЕТО ПРЕЗ ДЕНЯ В КЪЩИ??? Ние сме така, абсурд е да заспи в леглото си, само в количката и то ако заспи не спи така дълго както ако е навън...
Алегория, за зъбки - дентокинд, 9 лв струва
Поли, ти пишеш: Цвети, да не зачезнеш пак, а пък аз чета: Цвети, да не ЗАЧЕНЕШ пак!!! EFP  preggo  

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА САШКО НА ПЕТЯ!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ЛЪЧЕЗАРЕН! А МАМА ПЕТЯ ДА СЕ ВКЛЮЧВА ПО-ЧЕСТО!  Hug

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 14:44 от italiana

# 693
  • На плажа
skypetia ,мисля,че за този колаж вече не може да се добавят снимки но Силви ще каже.
Цвети,с голям кеф ти прочетох поста,много обичам твоите постове Laughing И аз като теб не записвам какво съм дала,разчитам на паметта си.
Joanna87 ,пробвай я,ако иска мляко ,дай и.Ники днес изяде 40-50гр. пюре и после отказа млякото.Чак след 1 час
Hariela и за теб се отнася горенаписаното,предлагаш и тя Софи сама ще си покаже.А иначе кашата май се прави с кърма,но още не съм дала и не съм сигурна.

# 694
здравейте мами и бебчета днес и ние имаме месечинка Heart Eyes Winkизвинявам се че немога да ви почерпя(трябва още да чета да се науча да вкарвам картинка)мерси за линка много е важно наистина защото незнаеш никога какво те очаква на пътя ето линк към бебешкия албум на алекс  http://www.bebealbum.bg/album.php?bebe=3634

# 695
  • На плажа
iana_vd не се отваря линкът.

# 696
За свекитата, като ви слушам, само аз май мога да се хваля. Но аз винаги съм казвала, че моята свекърва е много добра жена, никога не досжда, не се бърка, не дразни, винаги е много учтива и съобразителна жена. Винаги ми подарява подаръци, макар и малки, но жеста е важен, дори и за изписването ми беше купила жената подарък и то много хубав. Винаги помага с каквото може. Просто не бих и мечтала за по-добра свекърва, като знам какви има ...., лелееееееее.... Praynig
Все едно за моята свекърва говориш. Много добра жена...

# 697
Поли, ти пишеш: Цвети, да не зачезнеш пак, а пък аз чета: Цвети, да не ЗАЧЕНЕШ пак!!! EFP  preggo  

Ха ха ха, не че не й го пожелавам, ама zнам, че не й на дневен ред  Simple Smile и се въzдържам. А, на теб какви неща са ти в главата, да не е кой каквото иска, това вижда  Joy.

# 698

Ха ха ха, не че не й го пожелавам, ама zнам, че не й на дневен ред  Simple Smile и се въzдържам. А, на теб какви неща са ти в главата, да не е кой каквото иска, това вижда  Joy.

smile3532 smile3532 smile3532

# 699
благодаря на hariela i italiana  за отговора   bouquet

иначе и ие повръщаме понякога ако се разнасяме насам натам или нещо подобно

не мисля че и вашето е нещо сериозно

Поли, ти пишеш: Цвети, да не зачезнеш пак, а пък аз чета: Цвети, да не ЗАЧЕНЕШ пак!!! EFP  preggo 

и аз така го прочетох първия път  Joy

# 700
Благодаря ви момичета за милите думи и пожелания! Да ви се връщат по пет!  Grinning  Grinning
Сега нямам време нито да чета нито да пиша. Пишете много за да има какво да чета.  Grinning Grinning

# 701
  • На плажа
Яна-вд,пак не стана.Трябва да копираш адреса на страницата отгоре,където показва в момента на коя страница е и после в отговора ти го слагаш между тарговете https://,това е втората иконка от долния ред-вмъкни връзка,но гледай точно да го пейстнеш в средата между двете скобки.Дано да си ме разбрала.
Редакция-Къде ти изчезна поста newsm78

# 702
# 703
http://www.album.bg/kubrat_paunov/images/20935111/
това но беше старата прическа

# 704
Здравейте мами и бебоци!
Да ви почерпим от името на шестмесечкото Алекс и да ви пожелая такива послушни бебета като него  baby_neutral

Благодаря на всички, които не са ни забравили да ни поздравят! (Добре че беше леля Гале да ни се обади, че мама го беше забравила малкия рожденик). Тони, ще се постарая да ви следя по-отблизо, че то докато се наканя и все в нова тема попадам...и тази кога ще я изчета не знам...Честит рожден ден, много да те обичат твоите мъже и да отпразнувате страхотно!

Честито и на Калинчето и на другите двама големи юнаци!
Честито рожденик и на Христова, много да те обича и глези!

Руми радвам се че сте добре, аз така и не разбрах какво ви е, но поне прочетох някъде в миналата тема че всичко е наред с Тони...то тогава влязох да му честитя имения ден ама видях че съм се отплеснала и съм забравила за какво съм влязла  newsm78 Да ти е жив и здрав на патерици и много да слушка!

Уф, май стана много дълго... само ще ви разкажа накратко за пишата на малкия - водихме го на хирург тази седмица, но сега всичко си е ОК!

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 18:16 от napetia

Общи условия

Активация на акаунт