Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 719
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
  • Бургас

Браос на Семир!

Момичета, аз да попитам някоя от шофиращите мами, дали ще бърза да се прибира за да храни? Просто се опитвам да се вместя в оптимален вариант Hug

# 408
  • Бургас
аз ще бързам, въпреки, че не съм от шофиращите. Щото моя Боб ще остане със свекъра, а той досега бебе не е гледал.
Ама съм смела, а?!  ooooh!

# 409
  • у дома
Хъгси май ще просим инфакол с Мая, нашия още не е дошъл. Не знам кога ще успея пак да вляза, научих Гоги на ръце да заспива и докато не го взема, мяучи като котките на Сноу уайт. Но му е простено на сина майчин, защото Гоги вече гука  Party Все още е малко неуверен, но в края на втория месец го очаквам да започне с ариите. Пожелавам весело изкарване утре на всички. Независимо, че няма да идвам искам да се включа в общото дело, защото жеста е хубав и е от всички нас. Така че, за парите бройте и мен  Peace

# 410
  • Пловдив
Аз няма да идвам, но ще се включа към финансовата част с колкото трябва.

# 411
Аз се скарах с моя, защото не иска да ходя в тоя сняг по пътищата. Ако идвам, ще съм без кола така че освен Хъгси, кой ще е с возило? Ще разбера след няколко часа. Мамка му!!!! Ама те свекървата така или иначе имат работа в Бургас и ще дойдат вкъщи. Остава само да убедим мъжа да си промени мнението. Понякога е такъв турчин!!!

# 412
  • Бургас
Инфакол има по аптеките

Бройте ме и мен за парите 

# 413
  • Бургас
Инфакол има по аптеките

на каква цена?

# 414
Hugsy,как се сети? Heart Eyes

И аз няма да идвам,но участвам в другото.

# 415
  • Бургас
Мисля 4е около 10 лв, но не съм сигурна

# 416
  • Бургас
Hugsy,как се сети? Heart Eyes

И аз няма да идвам,но участвам в другото.
ааааа без такива. 9 без 20 да сте на спирката....
сякаш вчера беше дето те чакахме цял ден да родиш и обикалях като притеснен татко из вкъщи  Laughing

# 417
Мели,я сподели какво значи да бърза,защото аз ще се прибирам да кърмя също. Дайте да видим кои ще ходим и ще се сберем 2 коли,бързащи и не чак толкова
Деси ще те вземем , за къде сме без секс-гуруто на отбора  Joy

Майче,честита ви двумесечинка Hug

# 418
  • Бургас
Я така между другото кажете да поръчам ли още 10 бр Инфакол. Излиза по 8.50. На мен ми останаха 4, но 2те са за недалинчи.
Вале, вас 1 ще ви оправи ли на първо време?
и Душчето искаше, пък тя с 2мата ... за нея остава 1.
Бе какво питам, направо поръчвам  Grinning

# 419
А така поръчвай,аз едното от моите ще го дам на Сиси,че и тя искаше, тъкмо докато дойдат другите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт