Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
[quote author=macipis link=topic=462214.msg13879067#msg13879067 date=1264162979

Ох, след малко ще дойде личната. Много се притеснявам с тая ваксина Пентаксим. Като прочетох листовката със възможните странични ефекти, направо тръпки ме побиха. Сиске, Неделинче, Майче - на вас кога ще я бият?
[/quote]

Не бой се, чадо, ние вече 2 Пентаксима отнесохме, в понеделник сме на третия.Хубаво е да имаш нещо против температура - детски панадол или нурофен.Ако прочетеш страничните ефекти на безплатното ДТК косата ще ти се изправи, споко  Hug

# 556
ще ме извинявате за многото въпроси,но по цял ден само седя и се чуда в коя стая да ида и каква глупост да измисля да се притеснявам. сляд малко отивам на запис на тоновете

# 557

Дано и аз те обичам !!! Ама за какъв чеп ще правиш свинското с ориз, че и в гювеч?! Thinking Колни ми да ти кажа малко тънкости.

Ами искам да експериментирам и чета рецепти в нета. Мъжа ми вика ''Ако ти спрат нета не можеш да сготвиш''  Joy

# 558
[quote author=macipis link=topic=462214.msg13879067#msg13879067 date=1264162979

Ох, след малко ще дойде личната. Много се притеснявам с тая ваксина Пентаксим. Като прочетох листовката със възможните странични ефекти, направо тръпки ме побиха. Сиске, Неделинче, Майче - на вас кога ще я бият?

Не бой се, чадо, ние вече 2 Пентаксима отнесохме, в понеделник сме на третия.Хубаво е да имаш нещо против температура - детски панадол или нурофен.Ако прочетеш страничните ефекти на безплатното ДТК косата ще ти се изправи, споко  Hug
[/quote]
Пентаксима и на нас ни понася добре,даже температура не е вдигала.А втория път като и го биха,направо останах потресена.Излизаме с моя от кабинета (да не гледаме докато и го бият,че на мен лично направо ми се реве като и бият инжекции) и очакваме да чуем рев.След малко излиза сестрата и ни казва " Готово".Тя нашата даже не се разревала  Laughing

# 559
Честити ви три месеца,скорпи! Heart Eyes

И аз да попитам тези,които купуват Нан сензитив.Освен в Бамболиното и Пикадили къде има,и на каква цена,че ми се виждат далечко в това време Sad.

Има го в доста аптеки, аз съм взимала и от денонощната до пицария Зорница за около 16 лв, най-скъп е на Водната палата на аптеката - 21 лв.

На Сливница и Патриарх Евтимий има една аптека до нея маг. за детски храни, срещу Мартинели-15,50лв.

# 560
Честити ви три месеца,скорпи! Heart Eyes

И аз да попитам тези,които купуват Нан сензитив.Освен в Бамболиното и Пикадили къде има,и на каква цена,че ми се виждат далечко в това време Sad.

Има го в доста аптеки, аз съм взимала и от денонощната до пицария Зорница за около 16 лв, най-скъп е на Водната палата на аптеката - 21 лв.

На Сливница и Патриарх Евтимий има една аптека до нея маг. за детски храни, срещу Мартинели-15,50лв.

Магазин Ивко 2 Simple Smile И аз от там пазаря Simple Smile Нан Сенситив съм виждала и в магазин Тоболино , до Краснодар,но за цена не мога нищо да кажа.Предполагам,че също ще е на добра цена,понеже Аптамил АР го взимам най-евтин от там.

# 561
Първо честити месечинки на Малката Пампайка и Колето!
Миленка не се `злагай моля ти се, дръж фронта, нали си мъжко момиче, че и мъжка майка! Няма да се даваш  Naughty

За Дани специално http://biblioteka.biberonbg.com/index.php?section=2&page=7   - аз от тук експериментирам  Laughing

Ох, на вън и за бели мечки не е, абсурд да излезем  #Crazy

# 562
  • Несебър
оле, ужас, в Несебър навсякъде струва 21лв. и аз мислих, че и в Бургас е толкова. И в това време не може и да мръднем от тука.

# 563
  • Бургас
Деси, нашата Пентаксим ще ни я бият на 27-и. Споко, не се притеснявай. Баткото ни е с тази ваксина, много съм доволна. Хем като му я биха 2006 год., току-що беше влязла - доки ми изписа Тетраксим-четиривалентна, по-старата, но аз прочетох в едно списание за Пентаксима-тъкмо навлизаше, имаше я само в Търговска лига и я поръчах. Педито още не я беше слагала  :lol Ни температура, ни нищо. Дано и сега е така.

# 564
Ох аз пак съм тук Simple Smile Искам да попитам момичетата,които са раждали секцио,знаете ли колко време не трябва да вдигаме тежко и колко килограма горе-долу може да вдигаме?

# 565
  • Пловдив
Ох аз пак съм тук Simple Smile Искам да попитам момичетата,които са раждали секцио,знаете ли колко време не трябва да вдигаме тежко и колко килограма горе-долу може да вдигаме?

С тебе родихме в един ден, преди 4 месеца и кусур:) аз се пазих първия месец и нещо повече и от тогава си вдигам, няма как. Само количката ми е 10,5 кг без детето в нея.

Оффф, тесен ми е вече тоя апартамент, а вече не строят с отделна кухня, голям зор ще видя да си намеря такъв. Thinking

# 566

С тебе родихме в един ден, преди 4 месеца и кусур:) аз се пазих първия месец и нещо повече и от тогава си вдигам, няма как. Само количката ми е 10,5 кг без детето в нея.
Знам знам Simple Smile Даже комшийки по стаи бяхме Simple SmileНа мен Ризова нищо не ми каза по този въпрос,аз забравих и да я питам де...Питам,понеже от време на време имам някаква лека тъпа болка ниско долу.Помислих си,че е свързано с това,че вдигам тежко(налага ми се да разнасям нагоре и надолу по стълбите зимен кош+бебе+багаж,което като гледам е към 15-20 кила).Иначе като ходих на преглед ми каза,че вътре всичко било зарастнало.

# 567
  • Бургас
Честити ви месечинки    ura

VioletaSD благодаря за отговора

на ме Ризова ми каза ,че поне месец да не вдигам тежко,да се пазя

# 568
Аз пък утре съм на банкет и може и на караоке да ходя  smile3533, оффф само затова мисля,чакам с нетърпение
Горгона ще се джойнеш ли?

# 569
момичета в понеделни в 8 часа живот и здраве с багажчето и айде . ще ме приемат.незнам да се радвам ли или да плача. побърках се от чувства през тази седмица.обаче довечера съм на кръчма и ще разпусна малко

Общи условия

Активация на акаунт