Отговори
# 75
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за пояснението.
Честно ви казвам - не знам дали е разстройство или не /предвид различните консистенции, които намираме в памперса/, но в сравнение с предишните й изхождания /които си бяха жив запек/, това е като на новородено. Цвъка през няколко часа, включително нощем.

# 76
Супер, мерси за отговорите Дикси и мама Роси. Щом са произход Германия -- ще давам Little Bee -- аз на немците им вЕрвам  Peace още повече че и Добри си е хапвал от тях  eat

Хайде изчезвам че едно гладно Теди Беърче нарува в кухнята eateateat

# 77
 За кухнята - 30 броя бурканчета от 190мл и 40 капачки. Плюс бележка от доки за липса на алергии.
Ваня, имам една книга с подробни мерки и теглилки по височина и килограми. Ще сканирам и ще кача. За пюретата от кауфланд - давала съм 3-4 пъти плодови и не сме имали проблем.

# 78
  • софия
Току що се прибрахме от разходка и бързам да се включа,преди
Ицко да ми даде зор.
Мире,Ич да не ти пука,какво коментират бабезелите. Naughty
И аз извеждам детето всеки ден и много често съм си сама в парка,ама хич не ми е зор. Naughty

diveto,Ицко също не казва отделни думи.Бръмчи,мучи,ама,мама,тате и тн. все още не изрича. Crossing Arms
Иначе пък се е научил да целува.Много е смешен и той като Добри на мама Роси
целува със широко отворена уста. Crazy

Сега му купих една малка книжка,от тези с твърдите страници,е голям кеф.Гледам го,голяма игра пада
в момента.
И да се оплача.Над нас са дали апартамента под наем и наемателите през ноща към 12 и нещо
взеха да местят мебелите.В резултат,на което детето се събуди след като го бях приспала с 300 зора. ooooh!
Ама не отварят вратата гадините иначе щях да им кажа аз. #Cussing out

# 79
Ей ме на и мен отново  Hug
И ние си излизаме всеки ден.Ако не излезем става лошо,започва се едно сърдене,едни нерви  Close Днес беше студено,но ние пак си бяхме навън в приятна компания. Даже и сладкарница Неделя посетихме,Алекс черпи за 8 месечинка  Wink
Казбланка,дано бързичко да се оправи Жанетка. Hug Аз лично не бих дала каквото и да е без да съм консултирала с педи,но ти си знаеш  Peace
Смехоранка,и Влади има такава книжка.Честичко си я " чете",е къде както трябва къде наобратно  hahaha Но е много сладък,понякога застава така че все едно чете наистина и чак му е интересно  Simple Smile
Желая ви спокойна вечер и спинкащи бебоци тази нощ!

# 80
  • София
diveto , и ние не казваме нищо още. А като се радва така крещи като индианец преди война.  Grinning

# 81
Галя1982 , обърни внимание на срока на годност. Последния път като бях в Кауфланд имаше някакви невзрачни пюрета намалени на по 40-50 ст. от над 2лв. Когато погледнах срокът им изтичаше на следващия или до няколко дни. Сега за марката не мога да се сетя.

# 82
  • София
И така да се отчета.....днес дойде нашата педиатърка за редовната ни месечна консултация.
Всичко вървеше добре до момента, когато помолих най-културно и любезно да не му се забелва пишлето.....Това, което трябваше да слушам и изтърпя беше ужасно. Педиатърката побесня, озлоби се...сви усни...заяви " такива родители като вас ако можех щях да осъдя"
И така.....понесох ужасни обвиненя и заплахи, че детето ми ще бъде подложено на стрес и психическа травма, защото след време това се понасяло много по-трудно. Моята молба да ми съдейства евентуално да отварям пишлето плавно остана напълно отхвърлена и не изпълнена....Сама не мога да пипам там, по време на баня леко отварям да мия и това е....
Знам какво ще кажете.....да сменям докторицата....
Уф....пак конфликтна ситуация.....
Навремето за прословутото ми раждане имаше една мед. сестра, която ми заяви, че сама съм си виновна за случилото се......
Иначе сме добре(Слава Богу), каза какво да ядем, какво да тренираме(вече да тръгваме из стаите да ходим със силиконови чорапчета)....за проблемите с рефлукса - да ходим при гастроентеролог и да ни изпишат прахчета за затваряне на стомахчето.

# 83
Мигле, ама много ти е готина докторицата #2gunfireАко аз бях на твое място, сега щях да съм изписала една кофа мастило в Райнното вече, защо е със синьо око!
Мама Мира, аз мислех, че само мен ме тормозят вампирите в квартала, че Рая спи навън до 7, 30 вечерта на студа!Те си приказват, тя си спи Whistling

# 84
  • софия
Мигле,да знаеш много се ядосах на докторката ви. #Cussing outАман от
такива професионалисти. smile3516

Сетила съм се да питам,дечицата ви пият ли сокчета и какви?

# 85
На Рая не съм й давала никакви сокове до момента и не смятам да давам близките година и половина-две.С Алекс имах страхотен проблем със соковете-пиеше по 2 л на ден!Майка ми я беше научила и се видях в чудо докато я отуча от тия количества Crazy

# 86
Зайо байо, не се притеснявай.На моята кума по същия начин и останаха големи,а тя като теб имаше пъпка на ребро.Даже кумът се шегува,че иска още едно дете за да и станат още по-големи.

Laughing Това определено ми хареса!!!

Всички болнички мъници бързо да оздравяват!!!  Hug Явно пак са се активизирали вирусите - нали и моите моми скоро изкараха някакъв. Слава Богу, че досега не се е налагало да пият АБ... Пазете се много!  Hug

# 87
  • София
Ееее, Мигле, хубава работа! Какво си позволява тази госпожа?! Все едно си поискала да му отреже пишлето! Представям си как си се почувствала! Самичка ли беше с нея при тази сцена?

# 88
  • София
Да, Лиленце....самичка бях.....днес цял ден сме сами с Божко

# 89
  • София
Такова нещо може да ти съсипе настроението за цял ден... Ама поне си отстояла своето! Иначе как мина, как е Божко?

Общи условия

Активация на акаунт