СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 402
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Намазах го, сложих ръкавика и чорап отгоре. Ами няма мехури но двата пръста, средния и безименния са червени.  Cry

# 121
Намазах го, сложих ръкавика и чорап отгоре. Ами няма мехури но двата пръста, средния и безименния са червени.  Cry
Дано да му мине бързо на миличкото Praynig

# 122
  • Испания и Стара Загора
Аз пак съм тук.До сега ходихме по лекари.Андреа е пак със сополи и кашлица.Казаха да изчакаме няколко дни и ако усетя ,че е слезнало към гърдите,да започна пак с капките.Питах и за имуностимулатор,и ми кказа,че имало за бебета,но се изписва само ако за един зимен период направи минимум 5 бронхита.Иначе нямало смисъл да го пие.Така,че ще чакаме петте бронхита. ooooh!
Аз също ходих на лекар за световъртежа и главоболието.Имам вертиго.Изписа ми няколко леккарства и да се надяваме,че ще мине.Това е за нас. Tired
Веси,честито зъбче. HugИ на Андреа венците са подути и чакам всеки момент да видя зъб.На Алекс му излизаха по 2-3 наведнъж. Rolling Eyes
Бебешондел  можеш да ползваш Дефламол. Peace

# 123
Ели, дано му мине бързо на Явор, миличкото..., добре, че няма мехури Hug

Питах и за имуностимулатор,и ми кказа,че имало за бебета,но се изписва само ако за един зимен период направи минимум 5 бронхита.
Тия луди ли са бе? Нещастници!
Анитка, карай някой да ти прати от БГ, то се е видяло, че тези "доктори" там са за убиване...

# 124
  • София; Дружбето
Анита, ако искаш може да ти пратим от тука някои лекарства, че да си я лекуваш. Не виждам какво чакат тия лекари там newsm78 На мен ми казаха при сополи веднага инхалации, вит. Ц и сироп за кашлица Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 16:31 от tsveta

# 125
  • Испания и Стара Загора
tsveta благодаря за отзивчивостта HugГоворих с майка ми и тя ще ми прати лекарства. Peace

# 126
Момичета,благодаря за хубавите пожелания за рожденника ми!!! Hug

Веси,хайде честито първо зъбче на пухчо Аси Mr. Green

Анита,много ми стана мъчно за Андрея!!!Ама ти се измъчи тук в последно време с тия болести!!!Хайде да отминава вече този гаден период и повече да не се разболявате!!! Hug
Бебешондел ,за изгорено и аз препоръчвам Дефламол!!!Как стана тая работа?Горкото детенце!!!

За ваксините-аз само задължителните слагам!!!Не я разбирам тая истерия,да се слага всичко ,за което се чуе!!Ама това си е мое мнение!Всеки си преценя!!! Peace

# 127
  • София
Здравейте пак...едно въпросче към кърмещите мами....по колко пъти акат бебоците ви...че днеска Ангел вече ака 3ти път, а до вчера акаше на 3 дена веднъж...тааа незнам newsm78
Бебешондел и аз знам, че дефламола става...
Анита  Hug трябва да си силна и дано вече тия болести да приключат....
vesita007   ха честито ви зъбче Laughing
Соник еми каквото такова...гледай да му даваш кърма още малко, ако се научи, научи...невиждам защо да не си купиш ХА и да си имаш под ръка....така ем ще си по спокойна, ем ако се наложи ще имаш. Аз и сега си имам една кутия АМ за всеки случай, не че ми се е налагало да я ползвам, ама съм си по-спокойна...
gorbi от 2010 превенара става задължителна ваксина Peace, не е истерия...
Честити месечинки!

# 128
за изгаряния знам и Фламазин, но дали става за бебета, не знам! Сега ще проверя!
Е не пише нищо при употреба при деца  newsm78 Що така?
Ама това ми хареса: http://www.medicine.bg/instrumenti/indeks-na-telesnata-masa

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 16:10 от MammaT

# 129
  • София
MammaT  Mr. Green аз съм над нормата индекса ми е 26,2. Кажи Еличка как ти ака, да не мисля че на Ангел му има нещо с това често акане днеска..

# 130
  • Испания и Стара Загора
Лелеее,аз съм много над нормата-индекс 32 Embarassed

# 131
Vesita, искаш или не, ще ти честитя зъбчето на Аси. Да си го ползва със здраве и като порасне да яде много мръвки с него Simple Smile
Аз днес пък опипвах венците на Невена и наистина няма изглед скоро да се появи зъбче. Само не знам защо толкова много си чеше венците...  newsm78

Анита, нямам думи за тези доктори. То кат дойде проблема ще е след дъжд- качулка. То затова имуностимулаторите се казват така, за да укрепват имунната система и да не се стига до болести... Пу.. нямам думи.

Бебешондел,
много ми стана мъчно за Явор. Дано да не го боли миличкия.
А иначе пробвай Дефламол. Гледам, че и другите момичета са те посъветвали.

Ванина, аз поръчвам от английски сайтове или ebay. И не се изразих правилно. По- точно една моя приятелка, която редовно си пазарува по нета ми ги поръчва нещата. Аз само й казвам какво съм си харесала. Нямам нито кредитна карта, нито Дебитна Visa Electron.Ще гледам скоро да си изкарам и да не занимавам моята дружка с моите глупости Simple Smile

МамаТ
, аз няма изобщо да си изчислявам индекса, защото не искам да се травмирам. Я си гУ Знам Моя Simple Smile

# 132
EmiR, Асен много често ака по 4-5 пъти на ден, пък нищо му няма Mr. Green
За моя индекс не ща да споменавам, положението е, както вика баба ми: "Майка плаче, грамофон свири" Crazy

Мерси за честитките, дано поне са му здрави и хубави зъбите, а да не се е метнал на майка си, защото ще бере ядове. Аз нямам един мой зъб в устата, всичко е металокерамика, щото ми бяха "много хубави и здрави" зъбите Whistling

# 133
  • София
Ужас, аз съм под нормата, индекс 17.2 Shocked Аз като ви казвам, че приличам на скелет...
ЕмиР, Никола ака 2-3 пъти на ден. Мисля само веднъж се случи да ака 1 път. Да не си яла нещо по-разхлабващо и да му се е отразило и на него?
Ей ама съм блейка - Весита, честито ви зъбче tooth

# 134
  • София; Дружбето
Здравейте пак...едно въпросче към кърмещите мами....по колко пъти акат бебоците ви...че днеска Ангел вече ака 3ти път, а до вчера акаше на 3 дена веднъж...тааа незнам newsm78
Същата работа. До сега акаше веднъж на 3-4-5 дена, а от вчера по 2-3 пъти Crazy Явно си сменят програмата нещо. Иска да ме вкара в преразход с пампите Laughing

21.6 - здравословно и идеално тегло 46 Shocked Тия виждали ли са ме на 46 на кво приличам. 42 да, на 40 съм като избягала от освиенциум (или както там се пише). Не е много верен според мене тоя калкулатор newsm78

Общи условия

Активация на акаунт