СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
За колко дни ви идва поръчката от ЛаРедута, миналия петък я пуснах и само потривам ръце, дано дойде скоро, че не ми се чакааа.
Последните два пъти за не повече от 10-тина дни  Peace

# 106
Здравейте  Hug
Първо да честитя на Горби на синчето. Да е винаги здрав и много много да ви радва.
Охх как ви завиждам за поръчването от La Redoute....аз изобщо не мога да се оправя с тези неща.....Вие директно ли си поръчвате или чрез посредник??? Ако някоя мама от София си поръчва директно ако е съгласна може някой път да ме включи и мен....ще съм много благодарна. Иначе при нас нищо интересно. Днес май ще си седим вкъщи.... утре сме да ни сложат последния пентаксим. Ако не е лошо времето и има желаещи за разходка в района на студентски град или околността да пише. Аз към 10ч. ще съм в студентска поликлиника и после съм свободна.....

# 107
Някой случайно да знае дали може да се маже хомеопласмин на бебе  Cry Cry

# 108
Здравейте  Hug
Първо да честитя на Горби на синчето. Да е винаги здрав и много много да ви радва.
Охх как ви завиждам за поръчването от La Redoute....аз изобщо не мога да се оправя с тези неща.....Вие директно ли си поръчвате или чрез посредник??? Ако някоя мама от София си поръчва директно ако е съгласна може някой път да ме включи и мен....ще съм много благодарна. Иначе при нас нищо интересно. Днес май ще си седим вкъщи.... утре сме да ни сложат последния пентаксим. Ако не е лошо времето и има желаещи за разходка в района на студентски град или околността да пише. Аз към 10ч. ще съм в студентска поликлиника и после съм свободна.....
аз съм за разходка!!!!

# 109
Имаме си зъъъб! smile3534 Ей сега го видях. То за това детето вчера искаше да ме яде Mr. Green
(моля, без честитки - само исках да се изфукам)

# 110
  • София; Дружбето
Честито пък tooth

# 111
Ай честита ти зъбата усмивка  Laughing

Аз пък да ви се оплача, че пак не съм спала. Докогаааа............

# 112
Ееееее как без честитки .....честито зъбче Simple Smile
искам снимки....много обичам зъбати бебчета Simple Smile уникално чаровни са

# 113
Никой ли не знае?
Съпруга ми изгори малкия докато правеше палачинки, искам да намажа изгорялото. Някой знае ли? ПОлзвал ли е?

# 114
 честито зъбчеееее! tooth Heart Eyes

# 115
  • София; Дружбето
Никой ли не знае?
Съпруга ми изгори малкия докато правеше палачинки, искам да намажа изгорялото. Някой знае ли? ПОлзвал ли е?
Защо не звъннеш на педиатъра Rolling Eyes Аз незнам с какво може да се маже бебе

# 116
Никой ли не знае?
пише да не се ползва при деца под 30 месечна възраст

# 117
Знам какво пише  Sad За това питам дали някой е ползвал. Звънах, каза пантенол, но мисля че не е приложимо при изгаряне на ръка.

# 118
Знам какво пише  Sad За това питам дали някой е ползвал. Звънах, каза пантенол, но мисля че не е приложимо при изгаряне на ръка.

Моят син беше с изгорена ръчичка като бебе, беше в проходилката и пипна камината, та тогава като му я мазах му слагах ръкавичка отгоре, за да не я лапа.

# 119
Бебешондел  Confused, мисля че с Дефламол , можеш да мажеш  Thinking.
Много ли е изгореното?
Весита , честито зъбче  tooth.
МамаТ , и Сиси днес много спи  Thinking, само веднъж се е будила от сутринта, когато е гладна - надава вой, отивам ,цокне два три пъти и пак заспи ....даже и не суче добре.
Горби , честит ти рожденик.Много здрав, много щастлив и грижовен батко да расте   bouquet
.
Упс,викат ме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт