СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 390
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
ЧРД на слънчевото момче Съни! Да расте здрав, умен и щастлив!  Hug
Елица пък вчера като заспа в 19:00, се събуди само да яде 3 пъти (в 22:00, в 01:30 и в 04:30) и стана ей сега. Аз таман щях да гладя, ама ще се разминем с тази дейност сега  Crazy Дали е от ваксината, не знам, ама се наспа детето поне  Heart Eyes И от 04:30 та досега ака 4 пъти!!!! И на хавлията веднъж - общо 5! Дрисла!!!  Crazy
Айде до после. Не знам дали ще излизаме днес  newsm78

# 91
  • София
Добро утро Grinning Тази нощ и аз се наспах, не ми се беше случвало от коледа сигурно! Не че Никола не се събуди в 5, но реших да проверя дали не си се буди, без да е гладен, а по някакви негови ги причини. Така се и оказа, след 10-тина минути си заспа отново.
Горби, да ти е жив и здрав рожденникът, много да те слуша и радва Hug
Арлина, направо ме разби с тия линкове Joy
Анитка, край нямат вашите неволи с тия болести Sad Дано се оправи Андреа Hug Също и Божидар на Атракция!
ЕмиР, засега свалих гарда с цокането Sad Вчера цял ден не пожела, аз не се цедях, за да тече все пак нещо и в резултат кърмата ми намаля много. За момента повече не ми се рискува, защото и замразени запаси нямам, та днес не знам как ще я караме. Тъпча овесени ядки, чайове и всякакви други гадории, цедя на 2 часа, та дано се върне Rolling Eyes Снощи даже мислех да засиля мъж ми км аптеката да купи едно ХА мляко да имам под ръка за всеки случай.

# 92
  • София; Дружбето
Честит ти рожденник Горби. Минава времето, ееех как минава Hug

Аз Преванар няма да слагам, щото ми е скъп и няма от къде да ги извадя. Ако имах пари щях да сложа на Миша сега
За спането нощем - кво е това Crazy Габи се буди поне по 5 пъти да сукне малко, ей така, да се увери,ч е съм до него. Не яде, просто мрънка, докато не ме усети

# 93
 Tired Момичета ако някой има по-дребно момченце и си търси бодита http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=912647 , полчих ги вчера, но не ни стават, нали сме 8 кг  ooooh!

# 94
Добър ден и от мен.Сега излизам,после като се върна ще ви чета и ще отговарям.

# 95
Горби,честит рожден ден на Съни  bouquetнека да има безгрижно детство и много късметлийски живот след това Partyвесело изкарване на празника Drunkи един ден да ти докара такава убава снаха кат кака Лидка hahaha hahaha

# 96

Да почерпя-днес Али става на 4 месеца.

Честито на Горби,да ти е жив и здрав рожденика!

# 97
Да почерпя-днес Али става на 4 месеца.
Честита месечинка на малката принцеса! Да е жива, здрава и да порасне красива като мама Heart Eyes

# 98
Здравейте дами!
Горби да ти е жив и здрав рожденикът! Много успехи и попътен вятър  bouquet Не лети времето, а... Hug
Арлина разби ме с тези две теми  hahaha
Горска, Невенчето ли имаше проблеми с гурелчетата? Какво стана, че нещо и на Боряна от време на време и гурелясва чието... капахме едни капки, изчисти се ама сега отново, което малко ме притеснява.
И Боби си се буди нощно време, не толкова за ядне, колкото да засмуче и да заспи отново...
Все се надявам да спре да се буди сама, ама кога ли ще е....

Хубав ден от мен  bouquet

# 99
Привет момичета Simple Smile

Честит Рожден Ден на Съни на Горби   bouquet Да ти е живо и здраво момченцето и да порастне прекрасен мъж Simple Smile

Атракция
, дано Божидар оздравее скоро и да не зарази Свиленчо.  Praynig
Скорошно оздравяване и на всички болни мами и дечица.

Бебешондел,
страхотни бодита. И аз чакам една голяма поръчка за щерката. Дано да й станат нещата, че не ми се мисли. Похарчих 350 лева за дрехи и обувки за малката за пролет, лято, есен и зима. Аз давам на едро... само дано всичко да е наред, че бате ще ме  #2gunfire. Това, което поне ме успокоява, че Невена е от по- маломерните, така че и дори да й е малко по- голямо, то поне със сигурност няма да й е малко Simple Smile

мам_ма
, наистина Невенчето имаше доста проблем с очичките- то бяха гурили, то беше сълзене. Ужас. Капахме какви ли не капки, предписани от лекарката, но нямаха никакъв ефект. Накрая по съвет на една приятелка, както и на други мами във форума, почнах всеки ден да й промивам оченцата с отвара от лайка и всичко отмина за няколко дена. Не можех да повярвам. Та оттогава й са чисти оченцата.

Само дето с тези сополи незнам какво да правим. Постоянно й хъхри носа.
s_georgieva, моля те разкажи ми малко по- подробно как се слага тази клеева тинктура. Готова ли се купува от аптеката? По колко капки в ноздричка се слага?

# 100
Горска,клеевата я има в аптеката,струва 2 лева Hug

липстик,честита месечинка на принцеската  bouquet

атракция,анитка,да оздравяват децата бързо Hug,че да може да подлудяват достатъчно майките си hahaha

# 101
Горска, и аз така на едро, но тези съм ги поръчвала преди коледа, а тогава Явор носеше 0-3 размер. За разлика от бг, аблгийските си отговарят, даже Явор още носи бодита 3-6 но друг модел, с дълъг ръкав, които се водят до 8 кг.

# 102
  • Габрово
Само запис и отивам да чета назад и по-късно ще се включа по наболелите въпроси  Wink

# 103
Здравейте
Горби да ти е жив и здрав рожденика и дати носи само радости в живота.
Ние снощи не сме спали въобще като се събуди в 00 и 30 и до сутринта само скимти в момента в който заспи и реша да я сложа в кошарата и се надава един истеричен писък ще кажеш че върху бодлички я слагам и така където и да я сложа и на шезлонга и на спалнята, само върху мен поспа около час и половин и  това беше. Не знам дали може да е от имунизацията, бихме я във вторник след обед?
Да почерпя и аз че нашият тати днес има рожден ден, та сега с малката ще излизаме да му търсим подарък.

# 104
 Здравейте, дами и господа  Mr. Green
 честит празник на Горби на синчето! Да е жив и здрав и само приятни изненади да му донесе животът  newsm67 newsm59

Ние сме добре, нашето явно си беше период, но вкарването във филми при мен понякога е неизбежно. Детенце е по-спокойна, абе все едно не беше тя през последните 4-5 дни след ваксината. Само да ми е здрава, на другото майната  Praynig Grinning
 Мами, навън като има сняг излизате ли с количките? Аз с моята не мога, то ще е голямо приключение. Трябва да купуваме зимни гуми и вериги  Shocked Затова искам при бамбаааааааааааа на топличку  Hug Mr. Green
 За колко дни ви идва поръчката от ЛаРедута, миналия петък я пуснах и само потривам ръце, дано дойде скоро, че не ми се чакааа.

Болничките бебчовци да оздравяват  Praynig Hug
 Лек ден, че ме викат

Общи условия

Активация на акаунт