СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро Simple Smile

# 76
Добро утро и от мен! При нас нищо ново, каката замина на градина, малкия хапна току-що и сега е време за моето кафенце. Доста се посмях с темите, които сте пуснали, разсъних се набързо.  Grinning

Накарахте ме да се замисля за този Пренавар, ще взема да поговоря с педиатърката ни, да видим какво ще каже, че аз изобщо не съм в час. А и аз като Поли искам да попитам дали става и за по-големи дечица, и ако да - кога е най-удачно да се сложи и колко приема?

# 77
  • Бургас
Добро Утро и от мен!
Влизам на бързо да се разпиша, че трябва да почна да оправям багажа на Боб за престоя му днес у баба ми.
Освен това се оказа, че нямам подходящ чорапогащник за роклята ми и трябва да бягам до МОЛа да купувам. Ама така е като оставям всичко за последния момент. В 12 трябва да съм в Поморие.
Бобо, разбира се, ме изненада "приятно" в 2 сутринта с неистов вой- излапа 180 мл мляко за има-няма 5мин и пак заспа. От толкова време не го беше правил този номер, калпазанина мамин!  Heart Eyes

За ваксините- аз няма да слагам нищо освен задължителните.  Peace

# 78
Добро утро!!!

Бебешондел,мерси за кафенцето!Аз тъкмо си пийвам от моето,докато Ива спи!!!

Днес моето момче става на 9год(кога минаха? newsm78),та по този повод да ви почерпя!!! Grinning

Днес времето пак е кофти!!!Ще си висим в къщи отново Cry

# 79
  • Бургас
gorbi, да ти е живо и здраво момченцето! Да имате много щастливи мигове цялото семейство!   bouquet Hug Heart Eyes

# 80
То имало нова тема Simple Smile
Добро утро:)
Да взема да се оплача-Божидар ми е вирусен, такова повръщане вчера,че и днес започна така деня,че и Т вдигна  Tired Сега ще се побъркам,докато отмине, да не вземе да хване и Свил.

Горби, живо и здраво да ти е детенце  bouquet

# 81
  • София
Добро утро мацки!
gorbi да ти е жив и здрав младежа и да е много ученолюбив!
BebEshOnDeL мерси за кафенцето...
За превенара знам, че може до 5 тата година да се бие, а защо след 2 година дозата е еднократна, честно казано не съм се интересувала newsm78
По едно време и аз се бях отказала от този превенар, но миналия месец племенника ми в яслата лепна точно Streptococcus pneumoniae и то беше теглена на гной от ушите...абе гадна работа. А  и от тази година превенара става задължителен...поне от информацията, която съм изчела до момента.
И аз като Весита и мисля, че има нещо гнило, ама не че е мъж, а по-скоро, че някой си прави бъзик  за да види, какви кокошчици сме жените...а за тази тъпа тема снощи гледах, че 2 страници са се изписали...аз лично пропускам такива теми.
А да и аз да се оплача, нощеска Ангел се буди пак през 3 часа и от 6часа не е заспивал, гука си, пищи си и такам...явно е някакъв период... newsm78
Atrakcia стискам палци Свил да му се размине...ама ти го кърмиш, така че вероятността да го прихване вируса е много малка.
Соник как сте с цокането?

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 08:51 от EmiR

# 82
Добро утро и от мен! Мерси за кафенцето! Аз моето вече го изпих.
 Днес се наспах. Рафа стана само да хапне  един път през нощта и си продължи да спи. Явно онзи ден е било просто период. Киарра,  дано и при вас е по-добре положението!
Горби, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав!  bouquet

# 83
Горби,да ви е жив и здрав рожденника !
Ще ме побъркате с тези теми #Crazy.
И аз си мислех ,че не съм много добре ,ама имало и по -зле. Joy

И аз се чудя за ваксината ,защото преди 2 месеца и на Валя и на Марти откриха Стрептококи пневмони ,та изчетох доста материал по въпроса.

# 84
добро утро и от мен  Simple Smile
 уникално. арлина, разсмя ме  Heart Eyes аз напоследък си следя само нашата си темичка и подобни смешки ми бягат от погледа.
 преневара е хубаво да го бием, ноооо 130 лв. не знам как ще отделям за всеки прием. честно, мен и пентаскима ме бърка, а какво остава за тази цифра. за това питах педиатъра, той каза, че не мога да предотвратя всички бъдещи болести с ваксина и да не се занимавам. искаше ми се, но на този етап няма да я бъде.
 горби, честит рожденик. нека сте живи и здрави, да си се радвате и  да се обичате.
 емчи ми е пълен със секрети. да можех с бейбивак-а да обера и слюнката  Grinning такова количество, не е истина, при това се случва за втори път.
 ура, ще има нов форт бойяр  Hug със синко много го обичаме. снощи бате и тате играха шах. пламен е решил да го учи и май ще се получи  Simple Smile малко да се поразмине с фермата. уникални сме в това отношение и тримата. абсолютни риби. като си харесаме нещо му даваме 100 % от себе си.
 днес ще ви следя изкъсо   newsm53 имам време и съм сама с бебко  smile3508
 хубав ден

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 11:03 от raver_ivi

# 85
Добро утро!
Горби, честит ти рожденник - да е жив, здрав и много щастлив!
Две нощи подред Асен се буди на 30-40 мин., и то не защото е гладен, а защото си е изплюл бибата и си я иска... Tired Започвам да си мисля, че го сърбят венците. Вчера цял ден ми налита, опитва се да ме хапе по врата като вампирче Mr. Green Залъгвах го с някаква гризалка, та се поуспокои, но е много нервен, постоянно се кара и ръмжи и гледа да захапе каквото хване ooooh! Чувствам се като пребита, но няма начин - рисковете на професията...

# 86
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Как сте днес?Алекс е добре.Но Андреа не ми харесва.Вади едни гъсти ,зелени сополи и вчера цял следобед е повръщала.След малко ще я водя на лекар,а после и аз имам час. Tired
Горби, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав! Hug
Аз от толкова болести и притеснения,забравих,че вчера станахме на 5 месеца. Wink

# 87
  • sofia
Добрютро!Моето момченце се държа прилично нощес и не ме е будило! Снощи така и не стана за баня...Пренесах го в леглото и си спа до 7.30.Повече от 12 часа...Явно вчера се е изморил от разходките Laughing! Хубав ден на всички!

# 88
Две нощи подред Асен се буди на 30-40 мин., и то не защото е гладен, а защото си е изплюл бибата и си я иска... Tired Започвам да си мисля, че го сърбят венците. Вчера цял ден ми налита, опитва се да ме хапе по врата като вампирче Mr. Green Залъгвах го с някаква гризалка, та се поуспокои, но е много нервен, постоянно се кара и ръмжи и гледа да захапе каквото хване ooooh! Чувствам се като пребита, но няма начин - рисковете на професията...
Ами май ви заразихме  #Crazy Дано и при вас мине бързо! Hug

# 89
  • Пазарджик
Здравейте и от нас, за отчета малчо вече е 7250кг. и 64см., ваксина ще слагаме тези дни, а за пренавара сигурно след втората годинка. Нашата педиатърка каза, че може да изчакаме до април, за да хванем безплатните ваксини, но според мен е доста късно за втори прием на пентаксим  newsm78. Мони е решил, че мама няма нужда от сън и от няколко дни през нощта се храни на 2ч. Нашето носле много шуми, но нищо не  вадим, правя му капки с клеева тинктура и се надявам да му мине, а според педиатърката е от студеното време newsm78. Това е от нас похвалих се и се оплаках  Wink.

Успешен и спокоен ден на всички  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт