СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 299
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
здравейте, момичета  Simple Smile моето мрън сега спинка. криза ли е, какво е незнам, но днес цял ден на гърдите ми. на обед яде пюре и пак ревеше, та в 17h му давах пюре отново. после пак сука и вече спи. да видим до кога. смятайте, зърната ме болят, както ме боляха в началото, гледам ги побелели.
 всички болни мъничета да оздравяват  Praynig
 арлина, не иска май да показва новата прическа  Wink
това за комбинираната поръчка от кой сайт и само за софиянки ли важи  Simple Smile
 отивам да си видя фермата и ще къпем бебко. утре дано няма проблем с форума, че да вляза по-нарвеме.
 находке, мила, аз не искам от тези бънджита по вратите ами ей такива
за жалост парите му много, дори и втора употреба. иначе за подарък, приемам с удоволствие  Grinning
ехе, криската, браво на вас  Hug пу

# 421
Крискааа, ей снахата голяма акробатка, бре - пу, пу Heart Eyes

# 422
Здравейте и от мен! Hug
Ние снощи решихме да излезем с милото,но ни огря само до 1 часа,защото Ива се събудила половин час след като заспива вечерния си сън. ShockedПърво се ухилила,ама после като видяла,че не съм аз ами свеки,надала вой LaughingТа така се прибрахме набързо.
Един въпрос:Как давате Диавита?(Вигантола)В кърма или направо?Педката каза да и го давам в кърма,ама да вадя шишето всеки път от хладилника,да топля и тн. за 2 капки.....писна ми.Айде до сега давам и колиф,ама сега вече не.Питам се,дали не мога да го давам с чайче или водичка?Вие как правите?
И друго.На някой изплатиха ли му майчински?Чудя се аз кога трябва да получа първите.Болничния ми беше до 18.12,заплатите ги дават на 10-то число.Някой, ако знае да каже Hug

# 423
  • sofia
О,сватя,най после благоволи да се появиш!Аз капя Вигантола директно в устичката на Попо.Май му допада!

# 424
Свате HugИ аз така го капех,ама педката каза,да него капя така newsm78,що ли?
Забравих,да добавя,че захраних на 1 месец със свинско в карамел с портокали Mr. Green

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 20:14 от Gaci_mama

# 425
Наистина готино саит4е само 4е виждам италиански номер.Защо?

# 426
  • София
Най-накрая успях да влизам, за да черпя  Hug Днес Ана Мария стана на цели 5 месеца!  Party

Честит имен ден на именниците!

# 427
Един въпрос:Как давате Диавита?(Вигантола)В кърма или направо?Педката каза да и го давам в кърма,ама да вадя шишето всеки път от хладилника,да топля и тн. за 2 капки.....писна ми.Айде до сега давам и колиф,ама сега вече не.Питам се,дали не мога да го давам с чайче или водичка?Вие как правите?
И друго.На някой изплатиха ли му майчински?Чудя се аз кога трябва да получа първите.Болничния ми беше до 18.12,заплатите ги дават на 10-то число.Някой, ако знае да каже
Hug

Гаци   давай в устичката мацко... няма страшно. Не виждам какво значение има, дет се вика нали всичко на едно място отива Mr. Green А за майчинството и аз тва се чудя, наистина ако някои има инфо нека сподели. И при нас плащат на 10-то число , а осигуровките ги плащат 2-3 дни сед това, така че би следвало сегя някаде към 20 да има СВ. Паралей...ама дали е така...знам ли  newsm78 Само да не плащат чак фервуари за януари че тогава цъфнахме , та вързахме
Гаци нещо ми се губиш на Скайпа  newsm78

# 428
И аз капя Вигантол-а направо в устата.
покахонтас ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА!!!

# 429
Добра вечер!
Честито на всички с повод да почерпят   bouquet
За вигантола - давам в половин лъжичка вода.
криска браво на вас.
веси, къде загуби 007  Hug на Джеймс ли го даде за тая вечер?  Simple Smile
При нас май се очертава проблем с лявото око - гурелясва и сълзи, педи даде едни капки по телефона, ама мисля да я водя на очен доктор, та утре ще звъня в клиника Зрение, че ни е близко. Някой отзиви за там, или за други доктори?
Гаци вие не сте ли на кърма?

Да попитам вашите бебоци приспивате ли ги, или ги оставяте сами да се приспиват? На Боряна тази задача със самостоятелното заспиване не и се отдава хич...

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 21:20 от mam_ma

# 430
  • София; Дружбето
Ладида, надявам се Краска да се оправи бързо. Много гаден вирус ходи в момента. Всички болни да оздравяват Hug
Аз припсивам, щот иначе е рев до скъсване. Миша и до сега я приспивам. За това съм сигурна, че е до дете. Някои заспиват сами от раждането, други ги дундуркаш и четеш приказки до скъване. Мое мнение Mr. Green

# 431
  • sofia
Честита Месечинка на Ана Мария! Честито и на именяците! Лека нощ и спокойни бебенца от мен!

# 432
  • Варна
Наистина готино саит4е само 4е виждам италиански номер.Защо?

Kъде пък го видя този Италиански номер, това е номера на ICQ-то дето започва с 33... hahaha

Честито на Ана Мария, много да слуша mami si tata! Sa cresti mare! Сорри за евентуалните правописни грешки:)
Маm_ma, и ние имаме такъв проблем с оченцето, какво ли не го правих, не се оправя, пак ще искам направление за офталмолог... Confused

# 433
  • София
Ладида, дано Краска вече е по-добре Hug
Криска, браво на Катето Party Нямам търпение и Никола да започне такива гимнастики Grinning

Вигантол-а го давам с лъжичка, без да добавям кърма. В началото го капех директно, но все не уцелвах броя на капките и затова започнах с лъжичка. Peace

Никола не го приспивам, и без това не ми се отдава. Като съм при него няма заспиване - или се хили или реве в зависимост от ситуацията. Слава Богу поне засега си заспива самичък.

Аз май получих първото майчинство. Сега си гледах ел. банкиране и има получена сума на 12.01. Но при нас заплатите се плащат в края на месеца, за който се отнасят, може би заради това вече имам превод от НОИ. Иначе и моят болничен беше до 18.12.

А сега да питам - онзи ден нали дадох на Никола 2 пъти АМ и май се запече милото. Два дни не е акал, само пръцка Rolling Eyes  Sad

# 434
А сега да питам - онзи ден нали дадох на Никола 2 пъти АМ и май се запече милото. Два дни не е акал, само пръцка Rolling Eyes  Sad

Нормално е да се запече от АМ( ако 2 дни може да се нарече запек) Соник, и да не ака 2 дни също е нормално. Аз като започнах а АМ в началото педката ми каза че имала някои малчочци неини пациенти, които не са ходили по 1 седмица , но ми каза че неизходанечак  над 72 часа може да се нарече запек А може и да стне по зеленикаво- не се тревожи и това е нормално.  Hug
Ние сега пък тамън се научихме да акаме всеки ден, като почна зеленчука почна на 2 дена. Не че и преди не се  е случвало , но в последно време беше всеки ден. И много трудно ходи милата. Чак сълзи  й излизат  от напъване

Общи условия

Активация на акаунт