СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Знам ли, не забелязвам да са му подути венците, но аз така или иначе преди не ги гледах, та не знам как изглеждат подути и неподути Crazy Ако е зъб дано пробие скоро, че аз ще се озъбя дотогава...

ЕмиР, ти ме разби с тая възглавница. На мен само ми дай да се озова в хоризонтално положение, без никой да реве наоколо, и съм заспала мигом с или без възглавница. Whistling Иначе аз съм много по-добре, благодаря, че попита. Продължавам да пия антибиотика, че курсът е 10 дни, но вече нямам нито температура, нито гърлото ме боли Grinning

Ох, и на мен ми се ходи на Аватар, дано тази седмица да се доредим най-после. Макар че както е тръгнало, като седнем в киното на тъмно и относително тихо като нищо ще заспя като пън. hahaha

# 451
Значи положението не само при нас е такова...  Tired Ами според мен поне при нас вариантите са два - или са зъби, защото напоследък така агресивно си захапва юмручето, че жал ми става като го гледам, или са новопоявили се колики, защото много се свиваше тая нощ. А и щом заспиваше, чак когато му давах да суче, май коликите са по-вероятната причина, но пък досега не е било такова чудо. Другия проблем е, че заради това извънредно голямо количество, което изяде тая нощ, от полунощ до сега е акал цели три пъти и то обилно. Според мен допълнително му натоварих стомахчето, но като нямаше успокоение от друго... За първи път категорично ми отказа биба, а преди много се успокояваше от нея. Уф незнам, дано по-скоро се укротят нещата както при нас, така и при всички други неспящи бебета.

maya_4ekelova когато Хриси започна да пълзи, не съм взимала някакви специални мерки. Продължавах да си пускам прахосмукачка всяка сутрин, а две-три пъти в седмицата миех пода с препарат, но не сипвах голямо количество във водата. Другото което е, тя не е пълзяла безразборно из апартамента, и аз като Емир си бях постлала едно меко килимче върху ламината в хола и там изсипвах няколко играчки и общо взето прекарваше голяма част от деня на това килимче.

За захранването и аз мисля да започна със зеленчуково пюре, но някой беше писал за това, че при деца склонни към алергия, е добре да се започне с оризова каша. А пък аз имам сенна хрема, следователно и децата ми са предразположени към алергия, та сега съм в чуденка с какво е най-удачно да започна.

Анита, просто нямам думи, вие се измъчихте... Кога ще дойде края на болестите при вас... Гушкам ви и дано Алекс днес не вдига повече Т.

# 452
  • където има любов
Добро утро!Голяма активност тази сутрин ,кво става...
При нас през нощта е навалял пухкав сняг,клоните на дърветата са натежали,като приказка е ,красота.
Киара,пожелавам ти мила,скоро да се наспиш добре.Разбира се и на всички уморени майки.
Ние тази сутрин пък се събудихме преди малко.Последното му хранене снощи беше в 10.30 но не всяка вечер е така.Като цяло обаче не мога да се оплача.
За пълзенето-и аз постилам едно килимче на земята.Алекс обаче първо проходи,а после разбра,че може да пълзи Partyпо-скоро там си играеше.
За захранването-мисля да започна с зеленчуково пюре,само се притеснявам с акането,че сега му е доста трудно на юнака.
Ладида,Анита ,чакаме хубави вести!

# 453
Привет!
Благодаря, добре е, оправи се за 1 ден и според мен заради Лактофлор-а , който му давах. Иначе много тежко ги караше тия вируси преди, а сега бива.Кви са тия ентероколитни вируси през зимата  ooooh!
Анита, да минават тия болести при вас ве4е Hug
Ладида, да питам и аз как е Краска?

И ми е ред да по4ерпя, моя мъж прави 35 годинки днес, да е много здрав и послушен Simple Smile

После ще ви покажа снимки от кръщенето на племенницата. Най-накрая посетих фризьор и си отрязах половината коса. Олекна ми:)

# 454
Момичета, нашите пъпки се поскриха ноне искат да минават Sad Давам фенистил, смених олиото от хип на себа мед Sad Тази седмица трябва да взема направление за алерголог, но не мога да изляза с Явор при тоя студ Sad
За захранването, аз ще започна със картофффффф, любимата храна на мен, съпруга ми и родителите ми.

# 455
Добро утро, мами и бебета!
Атракция, Да и е жив и здрав мъжа! Много да те слуша, ама и ти него Wink Мой набор, значи Simple Smile
За пълзенето - нищо особено не съм правила. Живеехме на квартира, с един УЖАСНО мръзен мокет, на който прахосмученето не му стигаше, за да се почисти - мъж ми с една брадва стърга мръсотията  Sick Абе, кво да ви говоря... Иначе сега сме по ламинат, че килими не обичам - харесват ми, ама не обичам да имам килими и секции!!! - ама май ще се наложи или да купим, или нещо да постеля на пода. Не се знае дали Елица изобщо ще пълзи; Ина направи си проходи, не се въргаля много в мръсния мокет.
Вигантола и аз капя директно в устата. Понеже давам вече АМ (през ден-два по 30-60 мл), педи ми каза да го намаля и да капя 2 пъти седмично по 2 капки, че АМ си имал вит. Д.
Само аз ли ще давам за начало зеленчуково сокче (морковено)? Simple Smile Ина с това я почнах, ама на по-малко от месец Simple Smile Тя се влюби в него, много го пиеше Simple Smile
И на мен ми дойде цикъла вчера, свърши ми рахата  Tired Тъкмо си мислех дали има някоя мама, на която все още не й се е върнал цикъла, и ей го на... И обилен, дявол да го вземе...
Равер иви, поръчката няма да е само за мами от София. Детайли - пишем си на лични Wink

# 456
хелоууууууууу Hug

при Гала дават за секциото Peace

аууууууууу,ще дават секцио на запис,кефффффф.

много се изкефих на обаждането на Вили Сечкова,браво на нея smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 10:28 от nahodkata

# 457
  • София
Честито на Ана Мария, много да слуша mami si tata! Sa cresti mare! Сорри за евентуалните правописни грешки:)
Elesta, multumim  Hug Никакви грешки не намерих, справила си се чудесно!
Честит РД за мъжа на Атракция, да е жив и здрав и много да помага  Laughing
Ние всяка нощ ставаме по два пъти за ядене, не знам кога ще спре това, вече свикнах някакси  Rolling Eyes Тази нощ даже за бонус се събуди още веднъж, в 5ч, за да ака милата, така се напъваше, че събуди и баща си, който по принцип спи като пън  Joy Май се е запекла малко, затова днес й дадох круша, ще видим дали ще има ефект.
А аз вчера исках на правя тиквеник и изпратих мъжа ми да ми купува кори за баница. Като се връща обаче гледам, че е взел бутер тесто  ooooh! Ама опаковката наистина изглеждаше като тази за корите (на Фамилия). В край на сметка направих малки банички с тиква, от бутер тесто  Mr. Green Ама станаха хубави  Flutter

# 458
  • До хладилника, който обичам
при Гала дават за секциото Peace
Аз се изказах в ефир (първата)  bowuu

Даже тесните специалисти не дават достатъчно информация, какво остава за АГ и общите лекари...

В Майки има и тема по въпроса.

# 459
аууууу,страхотна тема разискаха Peaceама са си прави,повечето които искат секцио по желание не се замислят за последствията,а по скоро за собствения си кеф ooooh!да не си развалят фигурата,да не им се разири таза,да не ги боли Winkама пък и тез доктори зарад пустите пари само ръчкат за тва секцио #Cussing out #Cussing outза годините и секциото също не съм  съгласна Peaceмоята комшийка е първескиня и роди на 35 години нестествено за 5 минути Party Party Partyа я натискаха за секцио Rolling Eyes

Бу,браво на тебеHugHugHugтози доктор хубаво каза"дават ти направлението за раждане и айде......оправяй се.........

атракция,да ти е жив и здрав мъжа и много,много да те глези Hug

а бе и на Стефи му се засилиха тея дни коликите и е неспокоен и докато заспи вечер-реееееееееев Crazyкривонделеста
 работа Mr. Green

покахонатас,браво на тебе за бутерките Peaceа аз на полурумънски знам само едно"чобаноле адо бръндза #Crazyпредставям си колко грешки съм направила hahaha hahaha hahaha

равер,много хубаво това бънджи,ама и парите му хубави Laughing

дунди,как изкарахте на рожденния ден Heart Eyes

миринда,къде се изгуби като старите 5 лева hahaha

айде мацки лек ден,болните дечица да оздравяват Hug Hug Hug

# 460
 Привет  Hug

Днес е АТАНАСОВДЕН! честито на всички именници, да са живи и здрави!!!   bouquet

За захранването съм за зеленчука  Mr. Green

Айде до по-късно, че ми е тежичко от снощи  Mr. Green

# 461
Аз пък се ядосах и смених канала... Crossing Arms
За секциото...
Ама си е мое мнение де!
Не ангажирам никой с това.
Все пак всеки сам трябва да взема решението за това как ще роди!

Ха добро утро.
М/у другото сега четох темата за пробиването на зърната преди кърмене.
Бу, срамота!
Толкова време се мъчих, доих, цедих, кървих, плаках, ревах, не спах, детето рева, отслабна, в депресия изпаднах - драма.
И ти така и не ми каза, че просто трябва да се перфорирам!
МноУ съм сърдита!  Mr. Green

Ладида, как сте?

# 462
  • До хладилника, който обичам
уиш, за личното решение не спорим Simple Smile

Става дума за това, че не се дава достатъчно информация. На мен 2 от 3 тесни специалисти изобщо не ми казаха, че имам опции  Tired Няма искаш-не искаш, какви са тези капризи. И хем единия на частно посещавах. Чак втория на частно ми каза опции, последвах съвет, пробвахме, проработи и така.

За перфорацията  Crazy нямам думи аз. Човек се учи, докле е жив - вече и аз ще знам и направо с перфоратора!

# 463
Уиш,само не разбрах какво пак си недоволна бе мила Rolling Eyesкакво толкова се ядоса,ми те да си приказват,що не следва примера на Бу и не звънна в ефир Peace/пък и аз защо си мисля,че ти роди естествено/

айде на който му се гледа,качила съм снимки Peaceи без много смях Naughtyвсе пак бяха празници Embarassed Embarassed

ей,жестока песен и това се казва хубав глас,а не като на фолкпевиците Sickа като я слушах на Слави,направо настръхнах от прекрасния глас на момичето Party Party Party-http://www.vbox7.com/play:c2247c07

бебешоци,що бе мацко,тухли ли носи hahaha hahaha hahaha

# 464
Ми ядосах се на това, че не се дава достатъчно информация на родилките. Как могат да родят, какво да очакват, какво може да стане в тоя и тоя случай, рискове, последици, предимства, недостатъци.
Аз лично имам позната, която роди секцио, защото "така е модерно" и само животните вече раждали нормално. Тя исакала "цивилизовано" раждане, а не да се мъчи като добитък. Също беше слушала разкази за раждания, които бяха описани едва ли не като някаква инквизиция ...

Еми нека съм добитък, ама и аз като едно добиче, една седмица след раждането си останах само с кърмаческите неволи (оф, май никога няма да преживея неуспеха си), а въпросната дама половин година след това имаше проблеми с шевовете.

Не се изказвам крайно за секциото. Когато има предпоставки - ОК! Когато си достатъчно информирана и мислиш, че знаеш какво правиш - ОК. Тялото си е твое, детето си е твое, решението е твое. Но защото лелята на съседката на баба ти на село ти е казала, че много боли... Тъпо!

Общи условия

Активация на акаунт