СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 390
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ние излязохме за малко на разходка, ама много е студено! И духа вятър  Cry Направихме един кръг и се върнахме ( то един кръг на нашия малък квартал е 15 минути, ама...по-добре от нищо). Но Ана Мария продължава да спи в количката, занесох я в другата стая пред отворена врата и я чакам сега да стане да папка  Laughing А дето писах, че дадох круша защото имаше запек, ами не очаквах такъв бърз резултат, но един час след като яде напълни здраво памперса (че и дрехите  Joy ) та се наложи направо да я къпя. Явно ще трябва да внимавам за този плод, да не прекалявам с количеството  Joy
Находке, разсмя ме  Joy Сiobanule adu brânza (Овчаре, донеси сиренето), това пък откъде си го чула? Ама там, във вашия край имате власи, нали? Знам, че около Козлодуй има много, веднъж бях командировка там и бях доста учудена, не очаквах да срещна толкова хора, които говорят румънски там (а и аз тогава бях доста по-зле с българския и много се зарадвах, че не ми се налага да го ползвам  Joy )
За секциото, аз родих така защото се наложи (нали Ана Мария беше седалищно), но много исках да е естествено  Cry Но какво да се прави, важното е, че всичко мина добре и двете сме живи и здрави. Но определено мисля, че да избираш да раждаш така защото е модерно или те е страх е най-голямата глупост, която съм чувала някога  Rolling Eyes Все пак става дума за операция  Rolling Eyes Всяка операция крие рискове. Но всеки решава сам за себе си.
Ние проходилка имаме вече, даже днес я сложих за малко да я снимам  Blush Ами много й хареса на госпожицата, но все още й е рано, ще чакаме поне още месец и половина-два.

# 481
Находката:де ги тея снимки?Нещо не мога да ти откия папката Mr. Green

Лора се е научила да пръцка с уста така да се каже и мого се кефи от себе си какво може,та хвърчат едни лиги,плюнки ooooh!
За мамите надяващи се да спят по цяла нощ да кажа, че едва ли близките години ще могат. Както си спят бебоците един месец без да се будят и на другия все ще има нещо да ги притеснява, я колики, я някой зъб или глад. После се почва с буденето за пишкане, вода, някой лош сън и така. Свикнала съм да ставам, Лора ми е лесна - кърмя и спя Wink При по-голямото са повече грижите, поне по 2-3 пъти се буди вечер. А имаше период, след като й изникнаха всичките зъби и все още беше с памперси,а не на гърне, тогава спеше по цяла нощ. Хубаво бешеее ,ехххх:tired:
Иначе Лора ми ака на 6-7-8 дни, но не ме притеснява, защото е само на кърма. Всичко усвоява детето,нищо не пуска отзад  Mr. Green Иначе не е неспокойна и не се напъва.Като се замисля до сега никога не съм я виждала да се напъва.

# 482
Лееееле, сега си видях лентичката. Борко днес става на 4м. Как лети това време. Бях решила днес да му дам да куса каша, ама май ще почакам още малко. Седя, гледам го - ми то бебе! А така бързах с Пламен. Simple Smile Такъв голям ми се виждаше на 4м. Simple Smile

За проходилката - Пламен го слагах, та и с Борис мисля да я позлвам. Пламен го сложих вътре на 7 навършени месеца, ама пак от нетърпение. Сега като гледам, Борис и за проходилка ще почака!  Mr. Green Пък току виж той плъзнал. Защото, както писа Находката, Пламен беше от непълзящите деца, но пък не исакше да стои на едно място. Тогава реших, че щом гръбчето му може да го държи седнал, значи може да седи и в проходилката и тя беше на такова ниво, че той всъщност леко се отблъскваше с пръстите на краката, когато се предвижваше. Не стъпваше изцяло на крачета. И така и не порпълзя...

# 483
Някой ако знае къде мога да гледам предаването на гала на запис ще съм му благодарна  Peace

# 484
Покахонтас,ами как повечето вкъщи говорят на румънски,ма аз защо не го научих се чудя ooooh!и сега като искат да ми правят на пук,започват да си "спунат" на румънски и мнооого ме нервират #2gunfire Joy Joyпък това ми го е казал дядо ми-"като отидеш у Румъния някой ден,гладна няма да останеш,научи поне тези думи hahaha Peace"

Кришка,аз защо не съм виждала в албума Емир да е булка newsm78да не я бъркаш с някой hahaha

Бебешоци,ейййййййй Whistling Whistling Whistling

# 485
А също, че Емир е била със страхотна булченска рокля, а Гаци и свата са като холивудска двойка. Бравус!http://www.facebook.com/album.php?page=3&aid=1055&id=100000521021281#/photo.php?pid=80877&id=100000521021281 Попо може по 5 минути да съзерцава ръката си!
Аййййц LaughingСвате,недей така бе Embarassed EmbarassedНакара ме да се усмихна тази сутрин Hug
Твоята снаха неверна  Laughing, тая нощ направо ме подлуди!Успокоих се, че не сме само ние, явно има доста майки в същото положение.През деня не може да издържи повече от два и половина часа между храненията.Понякога и на два иска.Gorbi не бързай да казваш мила, защото и моята Ивайла така спеше по цяла нощ, а сега става през 3 часа да яде, а през другото време мрънка, върти се, търси бибата.... ooooh!Тази нощ станах 1000 пъти и то не беше пренасяне от кошарата в нашето легло и обратно, кърмене легнала, седнала и тн..Просто като е при нас, не мога да заспя(един път, я бях ударила с лакът по челцето Cry)Дано минава скоро това и при всички майки.
За майчинските, трябва до края на Януари, да ни преведат изравнителна сума за от края на болничния, до края на месеца, а до 5-ти Февруари, парите за целия Януари.
За секциото, мен много ме е яд, че не можах да родя нормално.Нали при 8см. разкритие ме одрязаха.Почти бях на финала, след цяла нощ адски мъки.Много жалко.
Това за пробиването на зърната,оже да ви е смешно,но се практикува LaughingМоята кръстница си проби каналчетата по съвет на една "доцентка",сама с игла вкъщи ShockedТя беше много зле милата,направи мастит още в болницата, и сега прави поне 2 пъти в месеца.Температури и чудо и става като парцал, не може да стане от леглото по три дена.Помпата е срастнала за ръката и....и все още удържа фронта ,цеди се и храни с кърма.Та за зърната,когато ми каза, аз естествено бях много шокирана, но тя ми каза, че в този момент е била толкова зле, че изобщо не се е замислила.
Айде отивам да гледам на Находката пиянските изпълнения hahaha
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

# 486
Бебешондел,заповядай-http://www.novatv.bg/ Peace

Арлина,там си е албума бе мила Peace

[Айде отивам да гледам на Находката пиянските изпълнения hahaha
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

не са пиянски ма мацо,напълняла съм hahaha

# 487
  • Испания и Стара Загора
За проходилките-аз съм ЗА.Не мисля,че за половин-един час на ден,ще му стане нещо на детето.И все пак в проходилката се слага към 6-7 месец,когато бебетата могат да стоят седнали  стабилно.Така,че все тая дали ще е седнало на леглото или в проходилка.В началото,като сложих Алекс,проходилката беше на такава височина,че само пръстите на краката му опираха в земята,няма как да се изправя на крака. Peace
За  приспиването-Алекс го приспивах по 30-40 минути,направо ми се откъсваха ръцете.А Андреа не иска да я приспивам.Като започна да я люлея и дундуркам ,и започва да реве.Като я оставя на леглото ,заема позицияи (слага си ръката на челото) и сама си заспива. PeaceАлекс спи по цяла нощ от 2г.Само лятото се буди да пие вода.Никога не е ставал да пишка. Peace

# 488

В лактите или в ушите? Joy hahaha

# 489

В лактите или в ушите? Joy hahaha

в корените на косата,секси hahaha hahaha hahaha

# 490
  • sofia
О,сори,Есим,ти си с хубавата рокля! Емир Hug!

# 491
Часовници - евтини и качествени - kenneth cole, alfex  Peace - марки на разумни цени Wink

# 492
Здравейте!
Честито на празнуващите!
За секциото - всеки си решава и ако някой е взел решение защото "лелята на съседката на баба му на село" така е казала или защото чула или прочела, че така е модерно - тяхна си работа, това пак си е тяхно решение. Аз останах с впечатление, че темата е дали докторите агитират за секцио по финансови съображения. Аз лично от мой опит мога да кажа - на 38 години съм, първо дете ми е и никой не ме е агитирал да раждам секцио - напротив! И то в една набедена болница като Токуда. Само че след повече от 24 часа контракции разширението ми беше 3,5 см. И да - аз казах, че искам секцио. Доктора беше готов да изчакаме още час - час и половина. И темата със секциото е малко като тази с кърменето - понякога не се получава  Peace
За проходилките - когато детето е на 7 - 8 месеца не мисля, че ще му навреди. Ортопеда в Горна Баня каза - нито помагат, нито пречат - те са по-скоро за забавление на детето и ако на моето му харесва няма да го лишавам от това. Интересно ми е как ако има проблем след време /то да не дава Господ  Praynig/ ще се докаже, че е точно от проходилката  newsm78
Gorska, искам да кажа, че снощи правих ябълковото руло, за което даде рецептата - супер е  Hug

# 493
О,сори,Есим,ти си с хубавата рокля! Емир Hug!

кришка,ми намали пиенето бе мацко hahaha hahaha Hug

# 494
  • sofia
Както казах- проходилка- йок! Ми в крайна сметка, нали за това ходим на лекари/ортопеди/, нали за това учат тези хора толкова годинки, та в крайна сметка да ги слушаме. Има достатъчно по темата за четене. Разбира се, всеки преценява. Пък не е ли още рано за този спор.../дискусия/.

Общи условия

Активация на акаунт