СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 393
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Уиш,напълно те подкрепям за това  Peace Peace Peace

айде малко да се развеселим- http://www.vbox7.com/play:3ef7c462 hahaha hahaha hahaha

# 466
Привет майчета Simple Smile

Пак много сте изписали, но попрегледах накратко писанията Simple Smile

Атракция, честито за рожденния ден на твоя бате. Да е жив и здрав и да те гледа като принцеса Wink Весело изкарване на празника

Честито и на всички бебчета с месечинки Simple Smile

Ладида, прочетох, че Краска е болничка. Дано по- скоро да оздравее детенцето и дано да не зарази Бобо.

Криската,
много се забавлявах на снимката на Катето. Леле какви йогистки стойки прави  Heart Eyes

Киара,
явно кака Лидка наистина трябва да дойде в  Радомир, за да му вземе страха на Сами и да си спи цяла нощ без да тормози мама.
Гледам, че и цвета е била дежурна снощи... Дано този период отмине по- бързо и децата да си спят спокойно.

Емир, много филми гледаш и явно продължаваш сюжета и през нощта Simple Smile А що се отнася до възглавниците, много е важно човек да спи на удобна възглавница. Но понякога проблема не е във възглавницата. Аз по време на бременността що възглавници смених и пак не можех да си намеря място в леглото...

Гледам, че коментирате проходилки. Аз засега не смятам да слагам Невена на проходилка, но не се знае. Мнението ми може много бързо да се промени. Искам обаче да купя от този тип обаче, които са за придържане... Оф хич не обясних хубаво. Показвам нагледно. Ето за този тип говоря :

http://family-bg.com/prX_4344.htm?osCsid=7fdb6ec1e6250b1febcc47b1b4debc33

Така.. що се отнася до захранването. Вчера реших да добавя малко сухо АМ към няколкото лъжички пюре и определено го хапваше с малко по- голяма охота. Обаче милата все още не е свикнала да яде с лъжичка и не знае какво точно да прави Simple Smile Малко по малко ще се научи Simple Smile

По отношение на Вигантола- аз давам директно с капкомера в устичката.

# 467
  • До хладилника, който обичам
останах само с кърмаческите неволи (оф, май никога няма да преживея неуспеха си)
С трето ще ги преборим!  smile3540

Аз съм против проходилките  Grinning не ползвам, няма и да ползвам. Не мисля, че човек трябва да се насилва да прави неща, за които не му е времето. Може и да са улеснения за майката, но носят понякога ненужни проблеми.

# 468

Ние се върнахме от ваксината.Вече е 6850 и 64.5см Grinning Тук от 4 месец дават по 3 капки желязо,а в БГ дават ли?
 За захранването тук новата тенденция е да се дава да опитва от всичко,без млечни продукти Thinking Аз мисля да започна зеленчуково пюре тия дни.Сокче вече пие Grinning

Находчице,големи сте сладури Heart Eyes

За заспиването-не го приспивам!

Цикълът-не ми идва още! Party

wish  Peace

# 469
останах само с кърмаческите неволи (оф, май никога няма да преживея неуспеха си)
С трето ще ги преборим!  smile3540

Помни си думите! Ей! Wink
И свидетели има! Simple Smile

# 470
С удоволствие Simple Smile

# 471
wishPeace за поста ти за темата за секцио  Peace  Peace  Peace
Бу, не съм чувала за проблеми с проходилките... Това пак някаква съвременна американска теория ли е или...??? И какво имаш предвид, като казваш
...не мисля, че човек трябва да се насилва да прави неща, за които не му е времето. Може и да са улеснения за майката, но носят понякога ненужни проблеми.
Не виждам насилие в слагането на детето в проходилка... Ти го слагаш, но ако то не иска - ясно, че го махаш... Не става въпрос да го насилваш, а да пробваш - ако иска - ок, ако не - ок. Според мен, когато някой казва, че ще слага в проходилка, едва ли има предвид да слага/ползва на всяка цена.

# 472
Не, не е съвременна, нито американска. В Канада са забранени проходилките, например.
Моя позната дълго време обикаляше специалисти ортопеди, след като детето й разви проблем с костната система вследствие на слагане в проходилка.
Трудно е да се каже, то ако не иска, няма да го слагам - бебето може много даже да се радва на възможността да стои право в проходилка, но натоварването на гръбначния му стълб и неукрепналите крачета да му идва в повече - а това ще се види евентуално чак след време, при развитие на проблем (не при всяко дете, очевидно, но има и такива, а аз не обичам рискът да попадна в 'малък процент, при който е възможно').

# 473
Бу,според мен като го слагаш за по половин час не вярвам да му навреди Peace

а ако бебето ти е като моя Ицко-който не пълзи,ще те питам какво ще го правиш това дете,дето иска да се придвижва,ама не може ooooh! ooooh! ooooh!да са ти здрави ръцете миличка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 474
А, това с носенето е ясно Grinning И каката носех, докато пролази все пак на около 10-11 месеца.
Аз изказвам личните си съображения защо съм против проходилките за моите деца, не съм ортопед Simple Smile

# 475
Бу,аз не оспорвам личното ти мнение Peaceвсеки според мен трябва да си гледа децата,както ан него си му харесва Peace

ама ако искаш ми вярвай,носела съм го по цял ден и съм плакала,защото тежеше 10 килограма Sad Sadама няма как иска да се разхожда,да гледа,пък не може Laughingнаправо на моменти не издържах,кръста ми беше заминал направо Crazyи да видиш как набърза ръка купихме проходилка hahaha hahahaе,като проходи направо се родих Party Party Party

# 476
А, аз си имах приспособление за носене Simple Smile
А сега имам даже повече, щото открих Ибей Mr. Green

Нали shami (ако не греша ника) беше ортопед?

# 477
  • sofia
Находката, моите поздравления, изглеждаш чудесно! Зазяпах се из албумчетата и установих, че голяма част от мамите, които пишеха ги няма. А също, че Емир е била със страхотна булченска рокля, а Гаци и свата са като холивудска двойка. Бравус! http://www.facebook.com/album.php?page=3&aid=1055&id=100 … d=100000521021281Попо може по 5 минути да съзерцава ръката си!

# 478
Бу,според мен като го слагаш за по половин час не вярвам да му навреди Peace
Или пък ако го слагаш по-големичко, когато вече може да седи седнало само, да речем, а не на 3 месеца... Не знам къде е истината, вероятно по средата, както обикновено  Rolling Eyes

# 479
Находке, не тухли, много по-приятни нещицццаа  Mr. Green
 Аз съм ЗА проходилките, но не знам дали ще вземем. Тук е бая теснотия, ще трябва пред блока да я изкарвам с него  #Crazy Mr. Green

Моля за помооощ! Съвети за хубави мъжки часовници, ама хубави! Хич не разбирам, а ми трябва...

В БГ има ли сняяяг, тук е жестока зима  Mr. Green
 Айде ние се храним.

Общи условия

Активация на акаунт