СЕПТЕМВРИ'09, тема 11

• 17 348
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  Ммм,кафе ли е?Чудо ли е? Мерси Hug

Днес пак имахме пауза от 8 часа newsm44 newsm68 Дано така да продължава  Praynig Пожелавам и на другите майчета,които стават нощем,да им спят спокойно бебетата -то си е направо рахат! Praynig Hug

# 556
Добро утро и от снежна Варна!
Мерси за кафенцето на кришка   bouquet

В тоя снего-вятър не пуснахме Коко на градина и сега ще си гледам мъжете, ама и за изпит имам да уча, а как ще стане незнам, че той е и сериозен, ама ..... важното е да са ми на топло момчетата.
Мерси за пожеланията за съня, ама кога..... ooooh! Мойто диваненце май го мъчат зъби, че много взе да проревава и пак цяла нощ е спал на пресекулки и писва изведнъж, но не е от колики. Абе рисковете на майчинството.
Айде лек ден и кротки бебета ви пожелавам.

# 557
Добро утро и от мен!
Мерси за кафето   bouquet

Тук в Ямбол е натрупало огромно количество сняг. Не помня да е имало толкова от детските ми години.  Mr. Green Обаче тъй като снегът тук е рядко явление, улиците са почти толкова затрупани, колкото и тротоарите. А снегопочистващите машини май в този град не съществуват.  Laughing И продължава да вали, а исках да изведа малката да позяпа снега. Не ми се мисли какво чудо ще е пак на Петолъчката, горките хора на които им се налага да пътуват.

Мерси за отговорите за бибките, май ще купя от тези с чертичката като на Малта. Ние ядем почти само от шише. Не мога да я излъжа на гърда и това си е. Само през нощта като се събуди и и се спи тогава минава номера. Срастнах се с тая помпа и хиляда пъти се проклех, че не си купих електрическа още отначало.  ooooh!

# 558
Добро утро момичета!

Надина, не си сама мила, при нас положението е същото. Вече съм убедена, че са зъбите, вчера му взехме гелчето Пансорал, та няколко пъти го мазах с него. Знам, че ефекта от тези гелчета е краткотраен, но все пак е повече от нищо. На Сами венците са много подути и горкия се чуди какво да захапе ръмжейки, много ми е жал като го гледам така. Каката ми беше същата, всеки зъб който й е пробил, е бил съпътстван с много болка, рев и неразположение. Явно нещата се повтарят.  Tired

malta, радвам се, че най-накрая смогна да пишеш!  Hug

Находке, както винаги изглеждаш много добре, а момчетата ти наистина са големи сладури!   bouquet

Валка, оздравявайте по-бързо! Горби, вие също! Взимай нещо превантивно за гърлото, да не стане по-сериозно!

При нас е голям студ, а ние сме без дърва. Сега се топлим на климатик, но ми е много студено. Дано мъж ми се сети да докара поне два чувала с дърва довечера, че направо незнам. Каката е на градина, дано поне там им е топличко, за да не настинат децата.

# 559
Добро утро и от мен.
Чудо на чудесата-Свилен яде само 3 пъти нощес, н о за сметка на това имахме гости до късно и пак съм недоспала.
Да оздравяват болните Peace

# 560
  • До хладилника, който обичам
Момичета, да ви попитам нещо извън темата,някой чувал ли е за ricinus communis -5ch (хомеопатично средство за увеличаване на лактацията),този месец за първи път ми дойде МЦ и кърмата ми намаля на половина.Бу  Praynig.А иначе съм твърдо ЗА секциото , ама нормално щом и двете ми деца са родени така Peace
Хомеопатията може отлично да повлияе кърмата (само съчетано с често слагане на гърда, обаче), но за съжаление, само ако е изписана от квалифициран хомеопат, обичайно след интервю. Има поне 6-7 различни хомеопатични препарати, които повлияват добре кърмата (и още поне толкова, които й влияят обратно) - но сама разбираш, че само хомеопат може да ги изпише, след като се запознае с конкретното състояние и особености на майката.

Макар и рядко, при някои жени хормоналните промени по време на цикъл оказват влияние върху количеството кърма. Тези промени обикновено са за 1-3 дена и минават сами. Много майки не обръщат внимание, а просто слагат по-често бебето на гърда според желанието му и така неусетно 'кризата' минава.
Някои майки пият билков чай за кърма (български от аптеката или вносен), други избират или комбинират овесени ядки, бирена мая на таблетки (хранителна добавка, можеш да питаш и лекаря си), повече течности и почивка...
Като цяло и да има такива промени, са за кратко и отминават. Мислиш ли, че горните могат да са решение в случая?

# 561
  • Бургас
Добро утро, девойки!
Днес всички тук са добре. Искаше ми се малко да се поразтъпча за глътка свеж въздух, но отново изненада- паднал е снежец в нашия китен град и всичко е заледено! Мамка му, значи, днес пак ще сме си у дома!  Crossing Arms Не съм толкова смела да изкарам още днес току що оздравялата Красимира.  Tired

Дано и другите болни дечица да са ОК!  Praynig

Момичета да ви питам нещо, тези, които имате по-големи дечица.Сега гледах темата, "Кой какво ще папка днес?" и установих, че има деца на една и съща възраст около годинка и три месеца и повече, от които обаче, някои пият АМ, а други не пият newsm78 Кажете вие до каква възраст давахте АМ, по кое време на деня, по колко пъти и как се определя това докога да даваш.Ще ви бъда благодарна Simple Smile
Красимира до 6 месеца беше на кърма. След това захраних и мисля, че към 7мия месец вече заместих обедно цяло хранене с пюре, а следобедното с каша. Пак тогава мина от 5 на 4 хранения дневно. Сутрин и вечер АМ, обед и следобед пюре/каша. След годинката почнах до й купувам АМ Нестле Джуниър за след 1 година. На 2рата година мина съответно на Нестле Джуниър 2. Точно до третата година си го искаше и пиеше задължително сутрин като се събуди и вечер като ляга по 200 мл. Отделно сутрин час след като си изпие млякото ядеше и друга закуска. Сега като поиска пие прясно мляко вечер.

bamba , ха честит ти продължителен сън! Все така да е от тук нататък!  Heart Eyes

ksantipa, Борис също пие от Авентски шишета. От един месец е на номер 2. Тези дни ще купя 3 номер вече. Имам от тези с чертичките, за които писа malta, ама моя калпазанин нещо се олива с тях и временно ги прибрах.

И нас май почнаха да ни мъчат зъбите. Целия му юмрук е в устата и толкова нахъсано го тъпче вътре милия. Трябва да взема Калгел май...

# 562
добро утро мацки

ауууууууу,тука какъ хубав сняг има Partyсамо за снежен човек Peace

кришка,мерси мила за кафето Hug

айде и от мене едно Grinning

надинка,знам че ще се справиш с изпита мила Hugнали ти е ясно"колкото по-трудно,толкова по-сладко" Grinning

днска съм ицедила няколко шишета,мама ще дойде да гледа Стефи Heart Eyesаз отивам да си платя таксата,направо ме боли сърцето кат давам парите newsm45,само май Надина и Ванина могат да ме разберат за какво става дума hahaha #Crazy

а  бе на таз миринда компа колко месеца ще го правят #Cussing out

и ванина скоро не е писала,шами пък да не е заминала на лагер с мойте хора newsm78

чакам хубави новини от валката,анита и атракция Hug Hug

за сега чао и хубав и спокоен ден  bouquet

# 563
  • където има любов
Добро утро!В Шумен не спирало да вали от вчера,има много сняг и е красиво.Иначе пътищата са в ужасно състояние.
Киара ,айде скорошно появяване на зъбче и после спокойни нощи и хубав сън!
Лидкее,тука някои какички са завършили  държавна поръчка и нито лев не са платили за образование,ама вие тогава сте играли с кукли още Mr. Green

# 564

Лидкее,тука някои какички са завършили  държавна поръчка и нито лев не са платили за образование,ама вие тогава сте играли с кукли още Mr. Green

Светле,как ми липсваш да знаеш мила,пиши по-често де Hug
ама дразни ме ти ,дразни ме Naughtyза компенсация идвам на Шумен за 1 седмица и на твоя сметка ядене ,пиене  на корем и си взимам на изпроводяк 10 от твоите картини hahaha hahaha hahaha

Киара,мерси мила Hugама добре,че фотоапарата ми е хубав hahaha hahahaи стискам палци вече да влизаш с думите"ах,как се наспах тази нощ,Сами направи 9 часова пауза" Party

# 565
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Ние вече сме по-добре.Алекс не ми е вдигал Т.Започнах  да му давам витамини(на д-р Тайс) и сироп за сополите.Днес определено е по-добре. PeaceАндреа се буди да яде само по един път нощно време - към 2-3ч.Иначе и нас май ни мъчат зъби.Толкова злобно захапва юмрук,играчки или мойта ръка,ако я набара.Вчера даже не исаше да пие мляко.Как захапе да яде и веднага пуска биберона с рев,та се наложи да й сипвам млякото в устата и тя само гълта. Rolling EyesА с лъжичката няма проблеми,ама и нея как я дъвче. ooooh!
nahodkata много ти замръзнало кафето бе мила WinkЕто и  едно за стопляне

# 566
  • София
Добро утро! Днес се наспах като човек, сигурно като компенсация, че вчера малкият ме подлуди. Не спря да се дере това дете цяла вечер, чак се чудя как не прегракна ooooh! Не иска гушкане, пеене, люлеене и всякакви други екстри, само рев. Но за сметка на това ме остави да спя цели 8 часа newsm44 То било голям кеф Party

Мен няма да ме огрее разходка още 4 дни, че докато не ми свърши антибиотика ми забраниха Sad Детето може и затова да е изтрещяло така, преди всеки ден бяхме навън, а сега от една седмица сме в застой.

Радвам се, че Краска на Ладида и Алекс на Анитка са по-добре вече Grinning Hug

# 567
За кафето на Находчица   Joy hahaha

# 568
  • София; Дружбето
Добро утро. И тук е едно бяло и красиво. Мисля да ги изведа поне за малко. На Габи не му пука, ама Миша като го гледа през прозореца и полудява Crazy

Аз Ам знам, че е хубаво да се дава (предлага) поне сутрин и вечер до към 2 години поне. Но всяко дете си има мение както се разбра вече Grinning Някои пият много, други категорично го отказват след годинката

# 569
Добро утро!
Ние днес пак не спахме  Sad. Буди се и мрънка. Но друго ме притеснява - вече два дена яде на два часа и то като се събуди и е ощще сънен яде, после не иска, т.е. яде по малко и затова явно е толкова начесто.
Вчера ходихме на Монтана,уж да бием Пентаксима, но неможахме да го купим.В нито една аптека го нямаше.Уж днес ще получат,дано.
Радвам се за оздравелите  Hug !!!

И ние тук имаме сняг,вече 15-тина см.

Днес ще имаме гости и цял ден ще съм в кухнята  Sad

Общи условия

Активация на акаунт