"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 915
  • 693
  •   1
Отговори
# 120
  • somewhere near the sea
Обаче не одобрявам решението на Брук да си мълчи пред него, защо е напуснала Ник  Twisted Evil...така само подхранва фалшивият му образ на герой и спасител в очите на Рики това ще доведе до куп проблеми.
А завързващата се любовна история между чичо и племенница е също толкова ужасна, както навремето целувките между Бриджит и Ридж...може да нямат кръвна връзка, но са отгледани като роднини.
Това все едно съм го писала аз

# 121
На една от снимките от разказа на Марсия се виждат яките цици на Бруки Crazy

# 122

Добре, че не разкопча сутиена, та да си поговорят с пъпа й отблизо  Crazy

# 123

Добре, че не разкопча сутиена, та да си поговорят с пъпа й отблизо  Crazy
шъ ма извиняваш ама циците на Джуката КУРеспондират с пъпа й толкова здраво
че дори закоравяла лесбийка не би й обърнала внимание Mr. Green

# 124
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Здравейте,всички  Hug....Прочетох дебата по повод Брукиния ''аборт''.....Абе,хора...Знаете ли какво е това спонтанен аборт...Дано не знаете и никога да не научите...Това са адски болки и огромна кръвозагуба,която не може да се овладее в домашни условия,без лекар и медикаменти...За какво фръцване на излизане от  банята,сълза в лявото око и прошепнати думи:''Изгубих бебето'' говорим ooooh!Брук,щеше да вие на умряло,в пряк и преносен смисъл...Още тогава,преди години,бях убедена,че Брукасита дъъългоопашато ЛЪЖЕ,освен ако ККЛ е толкоз слаба актриса,че един спонтанен аборт не може да изиграе,което не ми се вярва... no no no

# 125
Здравейте,всички  Hug....Прочетох дебата по повод Брукиния ''аборт''.....Абе,хора...Знаете ли какво е това спонтанен аборт...Дано не знаете и никога да не научите...Това са адски болки и огромна кръвозагуба,която не може да се овладее в домашни условия,без лекар и медикаменти...За какво фръцване на излизане от  банята,сълза в лявото око и прошепнати думи:''Изгубих бебето'' говорим ooooh!Брук,щеше да вие на умряло,в пряк и преносен смисъл...Още тогава,преди години,бях убедена,че Брукасита дъъългоопашато ЛЪЖЕ,освен ако ККЛ е толкоз слаба актриса,че един спонтанен аборт не може да изиграе,което не ми се вярва... no no no

Браво, Сузи!   smile3501 smile3501 smile3501

Тъкмо се чудих какво ми липсва в картинката с мнимата бременност на Брукасита  newsm78
Сега трябва да избираме  между фалшивата бременност на търсачката на лапнишарани и слабата игра на ККЛ. Да видим кое ще надделее  Mr. Green

Колко му е да излъжеш един мъж, особено пък Рич, че ти е паднало бебето, което никога не се е закачало  Mr. Green

# 126
Здравейте в новата тема Simple Smile
Гледам пак са се вихрили страсти, но тук кога ли е било спокойно  Laughing
Няма да мога да гледам епизодите всеки ден, защото точно когато ги дават, имам други ангажименти Sad
Когато мога, ще пиша.
Ето днешния:

Брук в една ужасна сива рокля се лигави на Рич, докато се приготвят за празненство.
Рич й казва, че е помолил Рик да му е кум, Брук е шокирана и приятно изненадана.
Ник и Кейти идват заедно на тържеството, Бриджит се натъжава при гледката.
Родителите на Брук също идват.
Фийби и Стефи си говорят за Рик, Рич се мляска с Брук, Тейлър изпраща близначките на тържеството на Рич и Брук.
Джаки също идва на събирането, Томас е там.
Тейлър стои вкъщи,  Стефани идва при нея.
Фийби влетява при Рик да му каже как се чувства и да го разкара от живота си завинаги.
Рич и Брук влетяват при гостите и всички започват да танцуват суинг  Joy
Фийби и Рик се карат, Фийби го обвинява, че я е наранил като се е занимавал с майка му и със сестра й.
Рик й казва, че трябва да иде на тържеството и я оставя ядосана и сама в стаята.
Стефани дава снимка в рамка на Тейлър и й казва мили думи.
Фийби го настига и се качва в колата с Рик да идат заедно на тържеството на майка му и баща й.
Маркъс също се появи и се целува със Стефи.
Фийби и Рик се карат в колата, Рик й казва да се успокои, защото той кара.
Тейлър казва на Стефани, че й се иска да не се беше забърквала с Рик, защото това е създало много проблеми и най-вече наранило Фийби.
Фийби е бясна и разстроена и навиква Рик, докато той кара, обвинява го, че я е използвал, за да си отмъсти на баща й.
Тя хваща волана, двамата се боричкат в колата, Рик губи управление и карастрофират.
Край на епизода.

Хм, това резюме май е старичко. Каква Фийби в днешните американски епизоди? newsm78

# 127
Ванко, това са епизодите, които дават в момента в Норвегия

# 128
Ванко, това са епизодите, които дават в момента в Норвегия
Ааа, аз мислех, само новите американски пускаме в бяло.

# 129
а за мен може ли в зелено епизодите от македония косово и разбире се Черна гора Mr. Green

# 130
Здравейте,всички  Hug....Прочетох дебата по повод Брукиния ''аборт''.....Абе,хора...Знаете ли какво е това спонтанен аборт...Дано не знаете и никога да не научите...Това са адски болки и огромна кръвозагуба,която не може да се овладее в домашни условия,без лекар и медикаменти...За какво фръцване на излизане от  банята,сълза в лявото око и прошепнати думи:''Изгубих бебето'' говорим ooooh!Брук,щеше да вие на умряло,в пряк и преносен смисъл...Още тогава,преди години,бях убедена,че Брукасита дъъългоопашато ЛЪЖЕ,освен ако ККЛ е толкоз слаба актриса,че един спонтанен аборт не може да изиграе,което не ми се вярва... no no no

Тъкмо се чудих какво ми липсва в картинката с мнимата бременност на Брукасита  newsm78
Сега трябва да избираме  между фалшивата бременност на търсачката на лапнишарани и слабата игра на ККЛ. Да видим кое ще надделее  Mr. Green

Колко му е да излъжеш един мъж, особено пък Рич, че ти е паднало бебето, което никога не се е закачало  Mr. Green
Здрасти,Зори Hug Май само ти,аз, Ванко и Фена не сме на дискотека Mr. GreenОтносно казуса:Аз съм за ЛЪЖАТА...Ама се ще ни се обясни,че туй дето сме го видели не е баш к'вото сме видели,щото не са го показвали,пък ние си фантазираме,докато героите са обяснявали,че туй дето се е случило всъщност е едно друго нещо,пък ние трябва да им вярваме,щото не са го показвали Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenСхвана ли ми мисълта.щото аз я изтървах Joy Joy Joy

# 131

Колко му е да излъжеш един мъж, особено пък Рич, че ти е паднало бебето, което никога не се е закачало  Mr. Green
Здрасти,Зори Hug Май само ти,аз, Ванко и Фена не сме на дискотека Mr. GreenОтносно казуса:Аз съм за ЛЪЖАТА...Ама се ще ни се обясни,че туй дето сме го видели не е баш к'вото сме видели,щото не са го показвали,пък ние си фантазираме,докато героите са обяснявали,че туй дето се е случило всъщност е едно друго нещо,пък ние трябва да им вярваме,щото не са го показвали Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenСхвана ли ми мисълта.щото аз я изтървах Joy Joy Joy

Как бе, нали туй чета вече 3 страници, че сме в грандиозна грешка, защото щом Стефка го е признала или казала, значи и ние трябва да сме баламурниците, които ще се вържат на въдичката и ще приемат за чиста монета чутото, че като  решили новите сценаристи да преброят абортите Брукини, че са по-малко от ражданията й и турили бройката в устата на Стефани  Mr. Green Whistling

# 132
а за мен може ли в зелено епизодите от македония косово и разбире се Черна гора Mr. Green

Ша почакаш...още не го дават там сериала  Mr. Green

# 133
Пък аз да питам:Откога нещо казано от Стефка вълнува Отбора newsm78 newsm78 newsm78Нали им беше презряна интригантка и нахална вмешателка в хорските работи,махленска клюкарка дето все cе бърка newsm78 newsm78 newsm78Ми може и сега жената чула-недочула да е изтърсила нещо...Да,ама не...сега Стефка е ОСНОВНИЯТ свидетел ,че Брукито е ''Изгубих бебето" ooooh!

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 00:49 от susy

# 134
Пък аз да питам:Откога нещо казано от Стефка вълнува Отбора newsm78 newsm78 newsm78Нали им беше презряна интригантка и нахална вмешателка в хорските работи,махленска клюкарка дето все е бърка newsm78 newsm78 newsm78Ми може и сега жената чула-недочула да е изтърсила нещо...Да,ама не...сега Стефка е ОСНОВНИЯТ свидетел ,че Брукито е ''Изгубих бебето" ooooh!

Нали не очакваш аз да ти отговарям на този въпрос, въпреки че е ясно кога - когато им изнася?  Joy Те на други Стефкини твърдения не вярват, само на избрани  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт