"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 868
  • 693
  •   1
Отговори
# 210
nennnnnnnnke,не се залъгвай мъжете гледат предимно визията и да има стегнато дупи Crazy
Имам предвид,че тя може да си спи всеки ден с различен,ако иска
не е задължително да се зароби само с един,който да й се сърди дали спи и с други

Че ако мъжете търсят стегнато дупИ какво аджАба ще търсят под полата на Брукасита  Crazy
Нъл й видяхме телесата на плажа (или пак да ги пусна, та да ти припомня не особено лицеприятната гледка изотзадИ  Crazy)
Освен тУй ти пък не забравяй, че мъжете търсят предимно млади жени, ще ме извиняваш. Брукасита вече ни е млада, ни дупитУ й е по-стегнато от на всяка треторазрядна руса амбиция  Crazy

Ще ме извиняваш, ама носът й вече не е като на Буратино  Naughty
А и джуките са се поналяли странно изведнАж  Thinking
Или е бита, или е играла на чичо доктор  Crazy

# 211
Неннннннннннке шъ мъ извиняваш обаче слагай каската
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 212
Не мога, ще ми развали прическата  4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470

# 213
Не мога, ще ми развали прическата  4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470 4470
Ъх,то понеже ти е много сложна коафюрата Mr. Green
Шъ мъ извиняваш, обаче не чети избирателно,а зачети берина какво ти обяснява за твойто аджАба,което не знам де си чула,обаче вие там на морето едни магЕрии говорите Mr. Green македонският е по-близък до българския Laughing Викам да си направите отделен език Mr. Green
До някъде с джинджари ви оправдавам все пак не сте видни КУРенячки Плевенчани кат мен и е нормално да не говорите книжовен език,ама чак пък толкова.........да си имаме уважението Mr. Green

# 214
Фенски, не вСЕКИ българин владее толкова добре матерния си език като теб  Mr. Green

Аз обаче продължавам да се чудя от къде дойде информацията за тоя дистибутор Гордън  newsm78 , при това от такова голямо значение, че поиска такава крупна сума за продажбата. И защо беше цялата тая загадъчност, среща на тъмно, вземане на отпечатък ? Thinking

# 215
Шъ ма извиняваш, ама ако и ти имаш 3 косъма и успееш да ги впрегнеш в нещо като прическа, ще пазиш делото на толкоз усилия неземни  Naughty
Виж Брукасита много добре би ме разбрала  Crazy
Не чета избирателно, не разбра ли  Crazy
Просто толкоз помня  Whistling
Значи ти като КУРеняк ПЛЕВЕЛчанин ще си занапред моят светъл пример за чист български език  ooooh!
А КУРсове даваш ли  Crazy

Зори, и мен би ме интересувало тоз Гордън отде се взе, къв е тоя тъмен американски субект  Thinking
И ако е толкоз тъмен и потаен, как аджАба (ФенчитУ за теб по-здрав) изобщо е бил в делови контакти с Форестър  newsm78

# 216
Зорко,още 69 пъти шъ ли го повториш това "секи" и мислиш ли,чe нe знам,че е "всеки" #2gunfire

# 217
Зорко,още 69 пъти шъ ли го повториш това "секи" и мислиш ли,чe нe знам,че е "всеки" #2gunfire

А ти мислиш ли, че Джинджи не знае как се пише магарии?  #2gunfire

И вече за 69 хил. път пускаш тия снимки, не ти ли омръзна да ги пействаш?  Mr. Green

Я иди си гледай колекцията, че ми се чини, че скоро бял свят няма да види  Mr. Green

# 218
# 219
ВИЖТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КРОКОДИЛЛЛЛ
КРОКИИ

# 220
Виждам, виждам, че е крокодил  Mr. Green

# 221
Бръчки навсякъде и вена на челото - ете за това мечате всеки мъж  Crazy
Какво ще се занимава с млада и свежа плът като има баба Брук  Crazy

Дааа, права си Зори, ете това е крокодил

# 222
Е добре какъв е този ДЗВЕР нормално ли е това

# 223
Може ли някой да познае това момиченце от снимката?

Следва продължение ...

# 224
ДРЪЖТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БАБА ЯГААААААААААААААААА

Общи условия

Активация на акаунт