"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 868
  • 693
  •   1
Отговори
# 195
Той услуга ли му поиска в замяна? Нещо недочух какво точно си приказваха...

Ами аз уж слушах и с двете уши, ама пак не разбрах много-много. Не казаха нищо конкретно  Thinking
И не казаха какво се има предвид под това, че НичУ щял да го притежава тоз тайния, ако подпишел  Rolling Eyes

# 196
  • София
Той услуга ли му поиска в замяна? Нещо недочух какво точно си приказваха...

Ами аз уж слушах и с двете уши, ама пак не разбрах много-много. Не казаха нищо конкретно  Thinking
И не казаха какво се има предвид под това, че НичУ щял да го притежава тоз тайния, ако подпишел  Rolling Eyes

Е и аз така, ама сцените с Ник леко си ги пропускам покрай ушите и правя други работи, докато е на екран  Sick
Сега ще погледна какво са си казали...Мдааа, нищо не сме изпуснали - казал му е че ще му е задължен, Ник пита какво ще му дължи и Голдън отговаря: Каквото поискам, когато го поискам...
Спомням си когато го даваха в Щатите този момент, че по форумите течеше дискусия кой ли ще се окаже този Голдън и какво ли ще поиска в замяна, но накрая така и не развиха историята, като много други  ooooh!

Брукасита продължава да се прави на ни лук яла... ни лук мирисала....хич не и прави впечатление връзката между Рик и Фийб ooooh!и....типично за нея.....Баба ви Стефка както винаги на точното място, с точните думи, на точния човек..... Shocked
Само дето връзка (все още) няма...и баба Стеф както винаги, ако може да захапе не изпуска...

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 15:43 от Lana

# 197
На мен ми е интересно кой стои зад тази фирма -фантом?  newsm78 Похватите са тип "Стефка", Рич и Ерик едва ли биха се сетили за такава велика комбинация  Mr. Green Но още по-интересно ми е как Ник е стигнал до този Голдън, все пак нали предварително ги проучва дистрибуторите, а и те не са нелегални, би трябвало да са известни на всички  Thinking

# 198
И на мен ми е много интересно до каква развръзка ще се стигне.....и кой ще спечели в тази битка...... Thinking

# 199
  • somewhere near the sea
Ето мееее Започнах работа, освен тая, която вършех от дома на "кумпутора"(както казва жената, която  ни чисти стълбището) Дано не ми дойде в повече, но няма как. Резюметата понякога ще идват в късния следобед, тъй че не плачкайте:
Ник и Сторм летят, за да се срещнат с Харви Голдън и Сторм изказва своите опасения, че не е хубаво да се създава монопол върху доставчиците и поставяне на компанията в голям дълг. Ник открива, че Харви иска да се срещне с него насаме. Когато Ник отива там, той намира помощника на Харви. Той го води до телефона, който е на спийкър и след малко се разнася гласът на г-н Голдън. Харви казва на Ник, че ще му продаде компанията си, но не иска от него само пари.
Ридж разказва на Стефани, че наистина е притеснен за създаващата се връзка между Рик и Фийби. Стефани е ужасена от идеята да има нещо романтично между двамата, но се надява Брук да го осуети, кой знае защо е сигурна, че Брук не би позволила да има физическа близост между двете им деца.
През това време Рик говори с майка си и казва, че ще продължава да се среща с Фиби, независимо от мнението на Ридж. Брук осъзнава, че чувствата между двамата са пламнали, но те все още не ги осъзнават( да, бе, особено Рик, той е още дете и не опозна тази част от живота още в тийнеджърска възраст).
Стефани отива да говори с Брук по въпроса, но бива отрязана да не се меси в живота на Брук и сина й.
Ерик се подготвя за ревюто, когато Фийби пристига за проба. Той й казва, че е видял положителна промяна в нея през последните дни и се чуди дали има специална причина тя да е толкова щастлива. Фийби се замисля за Рик.
Стефани отбелязва, че  всички бъдещи проблеми между Рик и Фийби ще се дължат на Брук, та те са почти брат и сестра, нека си помисли колко това наранява Ридж.
Харви Голдън казва, че ще продаде веригата си от бутици на Ник, но той трябва да му направи една услуга. Ник подписва договора, въпреки притесненията си. Обажда се на майка си и й казва, че новата колекция на Форестър няма да има купувач.
Ерик споделя вълненията си с Джаки за новата колекция, която пък се чувства малко виновна от това, че шоуто му е обречено на неуспех. Казва му, че винаги ще има за него едно място във „Форестър криейшънс”.
Стефани и Джаки спорят за това кой подкрепя повече Ерик.
Фийби не успокоява баща си, който се притеснява за Рик, затова той решава да изпрати Рик в Париж, за да настрои връзките в международните пазари.

# 200
Марсиии,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Вече боб хвърлях за тебе! Hug Hug

# 201
Уффф,Рики да земе да си извади........пищака и да го ликвидира тоя Крокодил Рич,какво го бави толкова.Тоя не се ли види,че е на 200 години и на нищо не мяза,не че нявга е мязал на нещо.да не говорим колко тъпо парче е #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И къф е черен и мазен май сакаче има циганска жилка.
Пак малко поразчупиха сюжета Laughing
Че тия женски препирни и магЕрии Laughing Laughing не са толкова интересни, то поне да се биеха,а те по един шамар на 100 серии.

# 202
Уффф,Рики да земе да си извади........пищака и да го ликвидира тоя Крокодил Рич,какво го бави толкова.Тоя не се ли види,че е на 200 години и на нищо не мяза,не че нявга е мязал на нещо.да не говорим колко тъпо парче е #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И къф е черен и мазен май сакаче има циганска жилка.

Пак малко поразчупиха сюжета Laughing
Че тия женски препирни и магЕрии Laughing Laughing не са толкова интересни, то поне да се биеха,а те по един шамар на 100 серии.

Да им се чуди човек на жените, какво толкова му харесват, БРУК КАТО МУ СЕ ЛЕПНАЛА ОТ ПОЛОВИН ВЕК, НЕ ГО ПУСКА  Mr. Green

# 203
Ще ме извинявате, ама като беше млад РичУ и аз го харесвах  Crossing Arms
Беше хубавец, че и с един плам в очите ... вечно търсещ тръпката ...
Пък сега вече е един стар мърморко, с дълга побеляла грива  Crossing Arms
И много ми доскучава вече с тУЙ търчене подир полата на Брук  Crazy
Добре, че Изида ме успокои като каза, че ще се боядиса, дано замяза на нещо  Thinking
А няма ли да вкарат интрижка с някоя нова засукана мома, та да живне малко старчето  Crazy

Значи проблемът не е бил в ушите ми  Crazy
Не са казали нищо конкретно какво ще дължи НичУ на тоз Гордън  Thinking
И както Зори доста прозорливо отбеляза: какъв е тоз Гордън и отде се взе. И как аджАба НичУ влезе в контакт с него  newsm78
На мен ми звучеше като мафиот нЕкъв  Whistling
Пък нали е дистрибутор на Форестър, как тъй ще е мафиот  Thinking

# 204
И аз това й се чудя при положение,че жена кат нея може да има секи мъж.
Колко от вас харесват този Крокодил много ми е интересно hahaha
На мен ми мяза на заКУРавял травестит,който работи на хонорар при Елза Парини Laughing
Особено кат са заметне с тия ми ти шалчета,шъ мъ извинява Laughing
Ама тя и Джуката от половин век се фанАла за Крокодила,нищо че от  време на време си разнообразява с хиляди мъже,които със сигурност не са се заметнали със шалче Laughing Laughing

# 205

Ама не всеки ще я търпи половин век да му слага рога и да народи многобройна челяд от цялата му рода Crazy
Ще й тегли шута още преди да е успяла да пророни и една сълза от лявото око  Naughty
Пък то ще бъде посинено ляво око  Crazy

# 206
nennnnnnnnke,не се залъгвай мъжете гледат предимно визията и да има стегнато дупи Crazy
Имам предвид,че тя може да си спи всеки ден с различен,ако иска
не е задължително да се зароби само с един,който да й се сърди дали спи и с други

# 207
Обаче ККЛ-то е по-различна в новите американски серии. Пипала е или носа или нещо около устата. Naughty

# 208
Колко от вас харесват този Крокодил много ми е интересно hahaha
На мен ми мяза на заКУРавял травестит,който работи на хонорар при Елза Парини Laughing
Особено кат са заметне с тия ми ти шалчета,шъ мъ извинява Laughing

Не само Бруклата може да има Всеки мъж, но и всеки мъж може да я има нея  Mr. Green

Виж на въпроса какво му харесват на Рон Мос питай Лоуган , на мен ми е противен от самото начало, като някакво влечуго се движи, а като почнат да се мляскат с Брукасита направо отврат  Sick

# 209
Обаче ККЛ-то е по-различна в новите американски серии. Пипала е или носа или нещо около устата. Naughty
Едва ли,тя просто с течение на времето става все по-прекрасна Naughty

Общи условия

Активация на акаунт