"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 868
  • 693
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Лана, никой не те кара да правиш....

Zori, за да не кажеш, че съм се фръцнала Crazy, да взема да ти отговоря Simple Smile.
Поправи ме, ако греша, но не съм си позволявала да използвам към теб епитетите и определенията, които ти ползваш за мен, макар причината да не е липсата на подходящ случай. Пиша си по темата, която е ДиК и не съм чула за правила забраняващи, изказването за дадени персонажи, освен ако съм пропуснала нещо и вече могат да се пишат само постове по тема, зададена от теб, или да се пише, само ако някой пита за нещо Wink. Не е мой патентът за изместване на темата  Crazy от един персонаж към друг чрез сравнения, но пък човек трябва да се учи от примера на другите...
Накрая имам молба, която надявам се ще уважиш (за разлика от предишната ми  Sad), както аз уважих твоята, и ако случайно имаш да ми казваш нещо, което не се отнася до ДиК, да го правиш на ЛС, където с удоволствие ще ти отговоря. Предварително благодаря! С това за мен темата се изчерпва Peace

В сериала сме виждали по няколко пъти да умират някои грозни джукли, примерно и пак да възкръсват и то с явно следи от погиването им.
Та затуй питах: една и истинска ли е смъртта на Фибка. Раз-фрас и айде свърши се...
Никога не се знае...засега е истинска смъртта на Фийби  Cry, но както сама си казала  Laughing в ДиК всичко е възможно!

За фенките  Sunglasses на Монтагю РМ танцува пасо добле. Logan, едно кафе ще свърши работа за почерпка  smile3534

# 181
Шани,разбира се че Фибата умира след катастрофата тая тъпачка

знам ли дали се разбира...  Thinking
В сериала сме виждали по няколко пъти да умират някои грозни джукли, примерно и пак да възкръсват и то с явно следи от погиването им.
Та затуй питах: една и истинска ли е смъртта на Фибка. Раз-фрас и айде свърши се...

За жалост шаврантиите и патките не умират, за да може да върви сюжета на кръвосмешение и менкане на зетьовци и кандидат-бащи на Хоуп  Mr. Green

# 182
На мен пък новият Рик ми харесва, само прическата не, но на снимката, която е пуснала Джинджари и е с къса коса вече е определено сладък  Heart Eyes

Виждам че продължавате да спорите за аборта на Брук - когато даваха тази серия мислех, че лъже, но сега мисля, че в началото излъга, после обаче наистина забременя и загуби детето.
Колкото до това, че не може спонтанен аборт да протече по този начин, не е вярно, през първите седмици прилича по-скоро на закъсняла менструация. Така че е възможно да е така, както го дадоха във филма. А дали е така, не се знае, щом самата актриса не си е изяснила при снимките...  newsm78
Само си чешем езиците, няма верен отговор  Peace

Аз упорито продължавам да твърдя, че една жена не би реагирала по този безумен начин, ако мисли, че може да е загубила детето Crossing Arms
Освен това не би ли трябвало лекар да провери: 1. дали действително е направила аборт, 2. дали здравословното й състояние е добро или не се налага лечение  Thinking

Ако трябва да си говорим сериозно, ние в тази тема само това правим - чешим си езиците, но нали и за това сме в подфорум Клюкарник, а не в подфорум за Класическа литература  Crossing Arms
Верен отговор при този сериал и тези сценаристи ... такова животно нЕма

В сериала сме виждали по няколко пъти да умират някои грозни джукли

Една ли имаш предвид или няколко  Thinking
МакЪр че грозна и джукла са две несъвместими понятия  Naughty
Сигурно имаш предвид грозна Брукла  Thinking

# 183
Нена, да не е луда Брук да ходи на лекар, нали ще се разбере, че въобще не е била бременна и тя си пращи от здраве  Mr. Green Що сама да си вкарва таралеж в ... гащите?  Mr. Green

# 184
Нена, да не е луда Брук да ходи на лекар, нали ще се разбере, че въобще не е била бременна и тя си пращи от здраве  Mr. Green Що сама да си вкарва таралеж в ... гащите?  Mr. Green

Зори, сега разбирам, защо сценариститИ не са показали, че отива на чичо доктор  Crazy
Да се усетим сами, без жокерче, че лъже хитрата лисица  Crazy

# 185
  • В средата на времето
За фенките  Sunglasses на Монтагю РМ танцува пасо добле. Logan, едно кафе ще свърши работа за почерпка  smile3534

Отвратителен избор на музика.  Sick Хубвата песен на Куин, направена кат за пасо добле ooooh! Монтагю иначе според мен се справи добре Simple Smile Докара онази физиономия, който имат всички мъже танцувайки пасо добле Grinning Готин е Simple Smile...пък като се усмихне, цялото му лице се озарява Grinning

# 186
  • София
За фенките  Sunglasses на Монтагю РМ танцува пасо добле. Logan, едно кафе ще свърши работа за почерпка  smile3534

Отвратителен избор на музика.  Sick
Аха!

Боже, що за нокът имаше на пръста на Ник  Sick Sick Sick
Стефани е права, само се чудя защо не защити по същия начин Рик, когато беше подрастващ, от лапите на Амбър, а точно обратното?

# 187
Добро утро   bouquet

Ох, този нокът на Ник и мен ме хвърли в потрес  Sick
Ще ме извинявате фенките на РичУ, ама напоследък с таз прическа с прошарена коса, с таз набола брада ... на клошар ми мяза  Sick
Хайде веднага да се възмутите как Ерик показва пред ДжакитУ моделите си  Crossing Arms
И как пуска вълчицата в кошарата  Crazy
Каква ли ще е интригата с този таен собственик  Thinking
О, нееее! Не мога да повярвам, те дадоха за 3 секунди сцена навън  Shocked
Днес е празник  Joy

# 188
  • В средата на времето
Ще ме извинявате фенките на РичУ, ама напоследък с таз прическа с прошарена коса

Спокс  Wink по-натам ще турне една боя и ще се оправи Grinning

# 189
  • София
Сега брадата е добре...гледай след няколко дена каква ще стане  Close

А Ник е много гнусен...предполагам този нойът е заради китарата, нали го раздава китарист, мисля че и на Ридж съм мяркала подобен, бляк  Sick

Каква ли ще е интригата с този таен собственик  Thinking

Недоразвита, за съжаление. Той услуга ли му поиска в замяна? Нещо недочух какво точно си приказваха...

# 190
еееееееееее страшна е направо
ХТ е без конкуренция на пазара и с операции и без
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 191
  • с/у ОколоМръсТното
Кога пък Брук е правила аборт?  Thinking  Тя само от напсуване хваща, вие за аборт ми говорите...  Rolling Eyes

# 192
  • в света на илюзиите
Девойки, къде е Марси днес????? newsm45 newsm45 newsm45

# 193
И аз искам резюме, че бях на изпит и не гледах. Rolling Eyes

# 194
Трябва да питам беринчето Laughing за превод Laughing Пък ако може и да каже на Ненннннннннннннка аджАба или аджЕба се казва и как се превежда Laughing Laughing

Хайде да ви внеса малко яснота по АджЕба......не че е много важно,но виждам спорите Mr. Green.....Думата е от арабски произход и се пише acaba ,но се чете Аджеба....означава-дали,нима,така ли... Peace
А за днешната серия аз не мога да си обясня защо Форестър не си направят техни магазини.....а разчитат само на дистрибутори.... newsm78
Ник ужасно противен ми става с всяка серия.....много подъл и безскруполен тип.... #Cussing out
Брукасита продължава да се прави на ни лук яла... ни лук мирисала....хич не и прави впечатление връзката между Рик и Фийб ooooh!и....типично за нея.....Баба ви Стефка както винаги на точното място, с точните думи, на точния човек..... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт