"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 857
  • 693
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Извинете ме, но как коментар за гърдите/устата на ХТ е различен от коментар за "кюфтето" ККЛ...кое е за външния вид и кое за характера  Crazy

Не е въпроса да помниш наизуст, но смисълът е съвсем друг...ако ти имаш идея какво значи гърди като кратери, аз нямам...така че не ми приписвай неща, които не съм казала Naughty

Пухи може да си каже какво е имала предвид, но позитивното (може да е единствено, но го има) в моя пост беше, че пуснах хубави снимки на ХТ, въпреки че вече не я харесвам...
Едно само ми е чудно - нямаше ли да ни е по-приятно да влизаме тук, ако бяха публикувани повече хубави снимки на актьорите, а не точно несполучливите? Дори на тези, които не харесваме?  newsm78

Упс, чакай, че ако не съм запомнила дословно, ще ми направят и на мен забележка, че не чета внимателно  ooooh!
Лоша Зори, как може да не помниш дословно такива важни неща  Naughty

Не съм се научила още да цитирам Лана като класик, в процес на обучение съм  Mr. Green Простено ми е  Crazy

Не ти е простено...но все някога ще се научиш, може би newsm62 smile3534

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 23:56 от Lana

# 331
С риск да бъда обвинена, че обяснявам като в детската градина, ще поясня:

Кюфтето се отнасяше за външния вид на актрисата ККЛ, когато говоря за хитра лисица става въпрос за поведението на героинята във филма. Това са различни неща  Peace

А кратерите и устището са твои виждания за пластиките на ХТ, нали?

# 332
  • София
С риск да стане като в яслата  Joy...ОК за лисицата, щом ще издребняваме Simple Smile...или ще се правим, че не се разбираме Simple Smile
Но каква е разликата между другите две..все за външност се говори, нали? Къде е разликата, че не разбрах  newsm78 ...

# 333
С риск да стане като в яслата  Joy...ОК за лисицата, щом ще издребняваме Simple Smile...или ще се правим, че не се разбираме Simple Smile
Но каква е разликата между другите две..все за външност се говори, нали? Къде е разликата, че не разбрах  newsm78

Ако ще я докарваме до бебешката количка, мисля,че с писане няма да се разберем, защото бебетата не четат  Mr. Green Разбирай го, както си искаш, мисля,че бях достатъчно ясна  Peace
Можем вече да си пожелаем лека нощ ,нали? Сънчо отдавна мина  Grinning

# 334
  • София
Да...ясно като пълнолуние, закрито от облаци!

Лека нощ, щом ти се спи, все пак бебета наистина отдавна си легнаха Simple Smile

# 335
Да...ясно като пълнолуние, закрито от облаци!

Лека нощ, щом ти се спи, все пак бебета наистина отдавна си легнаха Simple Smile

Ура, имам разрешение да си легна малко след полунощ   girluu

Съветвам те да направиш същото, тъкмо утре ще ти се изясни всичко, облаците ще се разсеят  Peace

# 336
  • София
Оле, и от разрешение ли имаше нужда...ама не си ли легна вече?
Благодаря за съвета, няма да се възползвам! Sunglasses

# 337
Оле, и от разрешение ли имаше нужда...ама не си ли легна вече?
Благодаря за съвета, няма да се възползвам! Sunglasses

sleepuu Спя вече, не ми пречиш  smile3524

# 338
  • София
 smile3503
Много спам натворихме тази вечер  Joy...по-добре спи безмълвно  Mr. Green

# 339
Брей, че позитивизъм  Shocked
И аз заспивам безмълвна, нямам ума и дума вече за тУЙ що прочетох  ooooh! Whistling

# 340
Врява в детската градина ли чувам  Rolling Eyes
Зори, Нена , стената досега да ви беше разбрала, страхотни постове   bouquet  bouquet

# 341
Здравейте! От край време следя дискусиите ви за "Дързост и Красота" без да съм се регистрирал във форума, и днес реших, че може би е крайно време да го направя, и понякога и аз да участвам в тях. Аз съм голям фен на ДиК и може да се каже, че почти не изпускам епизод. Следя едновременно и българските, и американските епизоди. Забавното е, че в момента и на двете места, на Форестър някой друг им управлява компанията и те се борят срещу него... Laughing
Добре дошъл и от мен!

# 342
  • somewhere near the sea
5000 епизодБрук е разстроена, когато разбира, че Ник и Тейлър ще празнуват свети Валентин заедно. Държи се ревниво, той й казва, че ще й даде отговор за „Джаки М” по-късно.
Тейлър настоява Брук да „освободи” Ник от  мрежите си.                 „Ти си сгодена за Ридж” – повтаря тя – „любовта на живота ти. Така, че просто кажи на Ник, че всичко свърши. Завинаги!”
Рик и Ридж се дърлят както обикновено. Ридж е забравил, че е свети Валентин. Пита Рик какво ще прави довечера. Рик подигравателно се чуди дали не иска списък на всичките му планове. „Надявам се, че знаеш къде е границата” – сериозно го предупреждава отново Ридж.                              
Брук отговаря на Тейлър, че винаги ще бъде загрижена за Ридж и той знае това. Тейлър казва, че това не й дава право да стои и да се отнася ревниво към всяко негово действие. Брук казва, че просто е останала изненадана от факта, че двамата ще бъдат заедно на свети Валентин. „Той ме покани на вечеря”- пояснява Тейлър. „Хората трябва да ядат”- тъпо приглася и Ник.
„Предаността ми към Брук не подлежи на обсъждане”-казва Ридж. Рик отново го обвинява, че въпреки това е зарязал майка му заради Тейлър. Припомня му симулирането на сърдечен удар от Стефани. „Майка ми не е ангел, но тя приема Брук”-отговаря Ридж. Рик пък казва, че приемането на Брук от Стефани се мени по-бързо от сезоните .Напрежението нараства, докато не се връща Брук и ги прекъсва, че това е нейната къща и не иска разправии.
Когато се прибира, тя признава на Рик, че все още е загрижена за Ник. На Рик това му е неприятно. Настоява тя да се сдобри с Ник и да се върне при него. Пита я как може да се омъжва за Ридж, когато все още има чувства към Ник.Тя признава, че изпитва ревност, когато вижда Ник с друга жена.
Рик уверява Ридж, че няма да излиза за свети Валентин с Фийби. Пита го доколко е лоялен към Брук. Обсъждат отношенията им. По-късно Брук разбира защо Ридж трябва да работи за св.Валентин. Спомня си за Ник и Тейлър, тяхната целувка, натъжава се от това, че  е сама за този ден.
Ник води Тейлър у дома си за романтична вечеря.
Стефани търси във фризера нещо за ядене, но не намира. Двамата се чудят откога в хижата не е ходил никой. Тя е загрижена дали не го боли гърбът от цепенето на дърва за огрев. Двамата са в добро настроение. „Трябва да продадем това място”-роптае Ерик. Стефани разрошва косата му, снежинките се пръскат. Смеят се.Ерик предлага да продадат Биг беър, за да използват парите за закупуване на магазини за „Форестър ориджиналс”. Стефани го разубеждава заради всички спомени, които имат там.
Брук очаква Ридж извън хижата, Ридж й казва, че сега може спокойно да влезе, нали Стефани вече я харесва. Когато двамата влизат, Ридж се оплаква, че е студено, а Ерик вметва, че пържолите са свършили, защото тук постоянно идват Томас и приятелите му.Ерик казва, че докато не вземат решение и четиримата няма да напуснат. Брук посочва, че това е самозалъгване. Ридж разсъждава, че Ник е затънал доста, така че може би обмисля продажбата на „Форестър криейшънс”. Стефани е ядосана на Брук, че е говорила с Ник. Брук казва, че е можела да подаде оплакване срещу нея поне дузина пъти, особено за това, което се опита да й стори тук в хижата. Скоро всички ръмжат един срещу друг...
Извън хижата Брук роптае срещу Стефани, която отново я нарича „обща”.
Вътре са Ерик и Стефани-тя го пита защо никога не я е поглеждал по начина, по който е виждала, че гледа Брук. Той отговаря, че тя не го е забелязвала, увлечена да следи и да се грижи за другите. След това говорят за способността си да рискуват - да, те никога не биха били това, което са, ако са се държали като обикновени пенсионери. Тя знае, че ще трябва да ипотекират всичко. Дават си голяма целувка.
Навън са Ридж и Брук, които зъзнат.
Ерик отваря прозореца, но се чува гласът на Стефани, която го вика. Брук и Ридж втрещени чуват скърцането на леглото и се споглеждат.Прибират се в хижата-Стефани е по халат и е в много добро настроение. Ерик пита дали знаят, че те заедно като екип са направили 5000 епизода. Мъжете се прегръщат. Брук минава зад Стефани, слага ръце на раменете й и казва:"Нали знаеш колко те обичам". След това й лепва голяма целувка. Стефани показва отвращение, но камерата се приближава и се вижда, че всъщност тържествува
Край на 5000 епизод
Отивам да се трудя. Тръгвам един час по-рано, за да не затъна в преспите и да загина като овца без история. А вие не се  упражнявайте чак толкова в сарказъм, бъдете позитивни. Приятен ден желая на всички.                                                              20

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 09:12 от Marsia

# 343
  • София
Брук минава зад Стефани, слага ръце на раменете й и казва:"Нали знаеш колко те обичам". След това й лепва голяма целувка. Стефани показва отвращение, но камерата се приближава и се вижда, че всъщност тържествува
[/color]Край на 5000 епизод

Марсия, ако позволиш малка поправка  Blush...Брук целува Стефани и казва: "Знам, че ме обичаш"....

# 344
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Лана  bouquet  bouquet  bouquet Завиждам ти на търпението, честно.

По отношение на ХТ приемам, че жената така и не се смята за достатъчно красива и се подлага на операции, които в последствие се оказват не толкова сполучливи и все още са. Жалко.

Мен ме дразни основно играта й, която смятам, че е под нивото на останалите. За съжаление се върна и трябва да я търпя колкото и да ми е трудно да й гледам опитите да изиграе каквото и да е различно от просто цупене или усмивка с накланяне на глава.

ККЛ може също да е "пипана" но поне е минимално, а играта й е страхотна.

Ник е объркан  и той не знае какво точно иска. Тя Тейлър е специалистка по отношение на обърканите мъже, които си падат по Брук.

Общи условия

Активация на акаунт