"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 336
  • 693
  •   1
Отговори
# 420
  • с/у ОколоМръсТното
айдееееееее и Фибката не била гнуслива... Tired

# 421
айдееееееее и Фибката не била гнуслива... Tired

Току що говорих с десетина пенсионери, всички харесват Тейлър, може би защото не гледат само външния вид на хората под лупа и не ги делят на гнусливи или не  Crazy

Рич към Брук: "По-важно ли  е да защитиш сина си от това, да бъдеш честна с мен?"
Брук сигурно смята,че Фийби и Рик са един за друг...Рич какво се пъне толкова, а не ги остави младите да изживеят чувствата си  newsm78

# 422
Къде е нашият нов кавалер, да ни разкаже малко какво става в сериите в Америка. И да похвали красотата на Тейлър Wink

# 423
  • с/у ОколоМръсТното
Току що говорих с десетина пенсионери,

пък аз отдавна съм сондирала мнението им. И нито една не я харесва.

# 424
Току що говорих с десетина пенсионери,

пък аз отдавна съм сондирала мнението им. И нито една не я харесва.

Споко...няма да те карам да ми ги изброяваш поименно  Crazy

Мисля, че идеята, която даде Джинджи за заглавие на следващата тема е добра  Peace Има и други цитати, които успешно могат да се използват за  тази цел

# 425
В ДиК предстои:

Рик и Фийби идват. Фийби го защитава, казва, че е влюбена в него.
             Тейлър и Ник флиртуват, играят на гол покер. Тейлър печели. Докато се целуват, тя забелязва медальона му на Св. Кристофър. Той казва, че е от Брук, и Тейлър се разстройва. Ник казва, че иска да има деца.
             Брук обещава на Рич, че Рик ще се върне в Европа и ще прекрати отношенията си с Фийби.
             Рик моли Бриджет да го приюти за няколко дни.След като тя отива на работа, идва Брук. Тя иска Рик да прекрати връзката си с Фийби. В същия момент Фийби се обажда.
             Рик скъсва с Фийби.
             Рич и Тейлър се скарват заради Рик и Фийби. Рич обвинява Тейлър, че използва Ник, за да забрави Торн. Тейлър го уверява, че чувствата ́и са истински.
             Брук казва на Ник, че отива на строителната площадка на новия бутик на “Форестър”. Ник се изненадва колко добре е избрано мястото за него, пита с какъв заем строят. Брук обаче иска да говорят за развода им.
             Стефани също хвали Ерик за избора на място за първия бутик. Той се тревожи дали не са се изхвърлили прекалено много.
             Рич предлага на Брук да се оженят на откриването на магазина. Ерик и Стефани са във възторг от идеята му, но Брук не иска сватбата им да се превръща в рекламен трик. Рич ́и обещава след това да направят частна церемония само за тях.
             Фийби е разсеяна по време на на фотосесията. След края на снимките тя и Рик се целуват в една съблекалня.
             Фелиша е разстроена, признава на Бриджет, че Данте е решил да остане в Италия.
             Ан не иска да се мести в собствен апартамент и отбелязва пред Стефани, че Пам се държи с Ерик като негова съпруга за разлика от нея. След това убеждава Пам, че Ерик се нуждае от жена като нея, защото Стефани го кара да страда.
             Ерик и Стефани се карат за сексуалния си живот, Пам ги чува.
             Фийби и Рик отново се усамотяват в задна стаичка на бутика. Брук ги хваща.
             Тейлър изненадва Ник  с вечеря на лодката и го убеждава да си направят морска разходка. Но лодката загубва мощност. Тейлър предлага на Ник да не вика помощ, а да прекарат една романтична вечер в открито море.
             Рич съобщава на Стефани, че ще даде изявление в медиите за предстоящата си сватба с Брук. Стефани смята, че това е прекалено, но той я уверява, че е необходимо. Идва Брук и иска да говори насаме с него. Стефани си тръгва. Появява се обаче репортер, който иска ексклузивно интервю преди сватбата. Неочаквано пита за връзката на Рик и Фийби. Брук и Рич отричат да има такава връзка.
            Ник и Тейлър заспиват, след като са правили любов. Внезапно Ник се събужда от шума на приближаващ танкер. Събужда Тейлър, но преди да успеят да скочат от лодката, тя се обръща. Ник изплува, но не вижда Тейлър. Гмурка се и я намира в безсъзнание. Изтегля я върху отломък от лодката и започва да ́и прави изкуствено дишане.

# 426
Мис Арк   bouquet  bouquet  bouquet

Какво става с детето на Фелиша? Уж беше много важно за нея, пък сега от колко време е с баща си в Италия?  newsm78 Че то направо като отвлечено  ooooh!

# 427
Къде е нашият нов кавалер, да ни разкаже малко какво става в сериите в Америка. И да похвали красотата на Тейлър Wink

Ето го Grinning
В Америка нещата все още не са се развили кой знае колко в последните няколко епизода. В бяло: Едно от най-интересните неща е, че Брук и Ридж отново се скараха, този път, защото Брук най-лекомислено е подкрепила кампанията на Хоуп пред тази на Стефи, която е хвърлила огромен труд в нея. Ридж не може да се примири, че Брук е допуснала такова нещо. Тейлър, от своя страна, решава да сподели това със Стефани, която за пореден път се ядосва на Брук, и й казва, че заради това отново ще загуби Ридж. Хоуп пък прави първата си професионална фотосесия, като нейн фотограф е ново лице в сериала- Граам Дарос. Същият този е заплетен и в една случка от миналото на Санди, братовчедката на Уип, която има бегли спомени, че е била изнасилена именно от Граам. Междувременно се появява и брата на Санди, Оливър, който също е едно съвсем ново лице в сериала. Общо взето, сценаристите май лека-полека прокарват в сериала ново семейство- това на Уип. Simple Smile
А Тейлър наистина е прекрасна в най-новите епизоди. Косата й е съвсем черна, без руси кичури, а лицето й е станало някак си по-различно и по-обаятелно от преди. Направо да не предположи човек, че това е жена, която гони 50-те...

Същото, между другото, се отнася и за Брук, на която също не можеш да й познаеш годините.

А ето и по една снимка на новата Хоуп, както и на двата най-нови мъжки персонажа- Граам и Оливър:

Хоуп:

Граам:

Оливър:

BTW, напоследък взех, че се замислих колко липсва на сериала и персонажа на Шийла. Тази жена беше един наистина много интересен образ, с който почти винаги имаше някакво напрежение. За съжаление обаче, май е невъзможно този персонаж да се завърне в ДиК, тъй като преди известно време, Шийла беше безвъзвратно убита в сериала-сестра на ДиК- "Младите и неспокойните". И все пак... нищо не се знае, може пък и да се окаже жива и отново да я видим в ДиК наред с другите герои... Това би било много готино. Simple Smile
ПП: Извинявам се, че първоначално бях забравил да направя бяло резюмето в началото. Сега то вече е ок. Wink

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 12:27 от SuperGeorgi

# 428
Супергеорги, благодаря за преразказа   bouquet

Сега следва да попитам кой е Оливър?  newsm78

Брук е хубава на тази снимка, но Граам не ме кефи нещо

# 429
  • somewhere near the sea
Това пък е от днес:
Сторм утешава сестра си Дона, която чете в списание „Поглед върху модата” твърде неласкави отзиви за себе си. Там се казва, че тя никога няма да бъде същата класа като сестра си Брук, заради което й завижда. Брук успокоява сестра си.
Тя иска да знае дали Ник все още има вяра в Дона и Кларк. Казва му, че се грижи за него и не иска той да направи грешка в бизнеса и в личния си живот. Тейлър се връща, защото си е забравила портмонето и чува последните думи на Брук. Ник получава обаждане и излиза като ги оставя сами в офиса си. Брук повтаря, че не иска Ник да бъде наранен. Тейлър й отговаря да спре да се меси в личния  живот на Ник. Брук настоява, че двамата не си подхождат.
Тейлър спира пред „Джаки М”, за да поговори с Ник за нещата между тях. Иска да забави това, което се случва. Ник я кани на вечеря. Целуват се, Брук влиза през това време там и ги вижда. Тейлър излиза.
Междувременно Фийби е в „Инсомния”със своя приятел Мадисън. Там виждат Си Джей. Там идва и Рик и флиртът започва. Двамата пеят песен, всички виждат, че химията между тях е налице. Фийби моли Рик да я вземе в колата си, но Рик се колебае заради предупреждението на Ридж.
Стефани извиква Пам да говорят за нещо. Казва й, че знае какво прави. Видяла я е с Ерик. Пам става нервна. Стефани я подхваща-казва й, че знае, че се опитва да се хареса на Ерик, но настоява да спре. Сигурна е, че тя е инициатор на преместването им в Лос Анджелис. Пам отговаря, че няма нищо общо с това. Ерик сам е взел това решение. Тя е пропуснала много в своя живот, грижейки се за майка им през всичките тези години. Да, тя ще продължи да се грижи за нея, но няма да се върне в Чикаго. Ще се преместят в Л.А. Стефани ще трябва да приеме и да се справи с това. В крайна сметка са едно семейство.
На заседание във Форестър Ориджиналс, Фелиша, Торн, Брук, Ерик и Ридж, обсъждат бизнеса. Ерик иска линията си във всички от най-големите магазини, както обикновено. Те говорят за рисковете и сигурността на семейството, след като тяхната решение е взето. Ридж казва, че е необходима помощта на Рик по този въпрос. Брук пита как той би могъл да помогне. Обяснява й, че биха могли да възстановят  Форестър Интернешънъл.
Тейлър се обажда на Ридж, че Фийби не се е прибрала. Ридж признава, че също е притеснен. Брук го уверява, че Фийби е добре, защото тя е с Рик. Ридж се ядосва.
Фийби иска да знае защо Рик не иска да я повози. Той е много нервен и й обясява за заплахата на баща й, че ще го убие ако не стои далеч от нея. Тя обещава да не казва на никого, че са били заедно. Говорят си за съвместното им изпълнение.Рик смята, че връзката им е вълшебна като в песен на Джей Ло и Марк Антъни.
Спират за малко, за да се разхладят. Тя му разказва за нощта, в която загина Дарла. Той я утешава, че не трябва да се чувства виновна. Уверява я, че ще намери спокойствие и ще продължи напред. Целуват се.

# 430
Мисля, че идеята, която даде Джинджи за заглавие на следващата тема е добра  Peace

Аз пък и в живота, и в сериала счетам, че това изказване на Стефани е тесногръдо, снобско, дискриминиращо и тъпо  Sick  Не съм съгласна да стои отгоре на хубавата ни темичка  Crossing Arms

Чудна ми е тази работа с Пам? Значи тя е принудена да се грижи за майка си, така ли?  newsm78  А не е ли могла да наеме човек да се грижи през деня за нея, а тя да гради кариера като толкова е искала? Едва ли е останала без образование. Да не говорим че е странно - бащата дава пари на Стефани да създаде компания, а няма да даде на другото си дете?  newsm78
Да не говорим, че майката не е чак толкова зле, та Пам да се затвори вкъщи заради нея.  Naughty
Ама и Ерик е един йезуит  Thinking  Негова работа ли е да се грижи за балдъзата, а?  Crazy 

# 431
Марси   bouquet

Интересно как се оправяха Стефани и Ан сами в Чикаго, докато Пам беше в ЛА  newsm78 Всичко е преекспонирано от сценаристите, като че ли майката е прикована на легло от години, но нали са ни взели за канарчета, трябва да си играем ролята докрай  Crazy

# 432
Според мен Пам имаше предвид,че не е могла да се омъжи и да създаде свое семйство....нали каза,че майка й все не харесвала мъжете и ги прогонвала...

А тоя,Оливър,ми прилича на обратен...един такъв нежен,женствен...    Mr. Green

А някой забеляза ли днес,когато Тейлър си тръгна и целуна Ничу за довиждане,как той,затваряйки вратата след нея,изтри с ръка целувката й? 

# 433

Току що говорих с десетина пенсионери, всички харесват Тейлър, може би защото не гледат само външния вид на хората под лупа и не ги делят на гнусливи или не  Crazy

И моите наблюдения са същите   Peace
Даже си я наричат "Докторката"  Grinning
Ето от мен днес:
Стефани и Брук спорят дали Рик е виновен за смъртта на Фийби.
Стефани иска да заведе Рик в полицията да даде обяснения, но Брук не дава и дума да се каже по въпроса.
Тейлър гледа снимка на Фийби и плаче, иска Рич да я закара на мястото на катастофата да види къде е умряла дъщеря им.
Рич я прегръща.
Рик се отнася в спомени за Фийби и подсмърча.
Ерик влиза при него и го кара да му разкаже какво стана.
Рик си признава пред Ерик прегрешенията спрямо Фийби, след което преразказва отново как точно е станала катастрофата.
Ерик го успокоява, че не е негова вина и че никой няма да го обвини.
Стефани продължава да се съмнява в Рик и подозира, че той нарочно е наранил Фийби, за да нарани Рич заради омразата си към него.
Рич и Тейлър са на мястото на катастрофата заедно.
Рик се чувства ужасно, че е манипулирал хората покрай себе си, Брук, Дона, Маркъс, Стефи, Ерик ...
Стефани побеснява при мисълта, че Рик може да прехвърли вината за катастрофата върху Фийби след като Брук й разказва (за емнайсти път в тоя сериал) как точно е станало всичко.
Рич и Тейлър се прегръщат тъжно там, където дъщеря им е умряла, правят кръст от 2 пръчки и нареждат жълти цветя.
Рик се притеснява, че няма да може да погледне Тейлър в очите след станалото.
Тейлър иска да планира погребението, да свири любимата музика на Фийби, Рич я кара да си почива, но тя отказва.
Брук беснее и реве пред Стефани, която иска Рик да си плати за стореното.
По телефона се обажда някаква Мадисън, която иска да се види с Фийби, защото е чула, че е в града, Тейлър вдига телефона и се разстройва от думите й.
Мадисън иска да остави съобщение за Фийби, Тейлър казва: "Не, не можеш (да оставиш съобщение)" и изпуска слушалката, Рич я прегръща.
Стефани стига до извода, че Брук с действията си спрямо Рик е причинила смъртта на Фийби.

# 434
Супергеорги, благодаря за преразказа   bouquet

Сега следва да попитам кой е Оливър?  newsm78

Брук е хубава на тази снимка, но Граам не ме кефи нещо

Оливър е брат на Санди, която е братовчедка на Уип. Съответно и Оливър е братовчед на Уип. И ако не си чел/а един мой по-горен пост, ще ти припомня, че Уип е онзи мъж, който преди време се беше оженил за Брук и се представяше за баща на Хоуп, за да не се разбере, че Дийкън й е баща. Simple Smile
А на Граам името му всъщност май се пише и произнася Греъм, но не съм напълно сигурен. И все пак, в бъдеще ще го пиша Греъм. Wink

Общи условия

Активация на акаунт