"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 804
  • 693
  •   1
Отговори
# 405
hubavoto f-4e, някоя-друга страница по-назад има подробен преразказ от Марсиа на днешната серия.
Че и снимчици има даже  Laughing
Джинджари, ясно се разбра, че оценяваш писаното от Нели  Peace
Никакво издевателстване и смачкване не видях, още по-малко възползване от слабост, тъй като всеки знае, че извинението не е признак на слабост, а напротив - на сила. И не всеки е достатъчно силен да го направи  Peace

# 406
Djindjari,от мен пък няма извинение и никога няма да има такова Crazy
Обикновено силните хора се извиняват...на другите не им стиска!    Simple Smile

Не знам Ne_lly на кого се е извинила,ако съм включена ,приемам!   Simple Smile
Но аз и преди съм казвала,не се обиждам на нищо,написано тук.В живота има толкова по-важни неща,които могат да ми отровят живота...ако тук ми стане тегаво и гадно,просто няма да влизам и да чета!    Peace
Та не ми е проблем да ме наричат злобна,заядлива или друго...аз се познавам достатъчно ,за да знам каква съм.

щастлива , нямам търпение да чуя и Рик как й казва каква майка точно е!   Peace
Бриджит й го каза доста пъти,ама Брук не вдява...дано Рик й налее малко акъл!
Че поне малките да имат по-нормална майка!

# 407
Djindjari,от мен пък няма извинение и никога няма да има такова Crazy
Обикновено силните хора се извиняват...на другите не им стиска!    Simple Smile
Съгласен съм,стига да има за какво да се извиняват Wink

# 408
ЗабелязЪхте ли как в началото на серията Мис Гнусарка/Джуклата/така се заблея в естетичния бюст на Бруки,че пропусна да си отклони безумно противното подобие на  поглед.Явно е ,че я харесва и й се е наточила зверски,обаче Брук няма лесбо наклонности като нея #2gunfire
Дъртата Лесбийка Стефка и тя ква Гнусна Самодоволна усмивка извади след целувката на Бруки,че ми се доповръща съвсем искрено и лично. #2gunfire #2gunfire И тя в тая серия по повод 5000 серии си спомни,че цели 5000 серии точи безуспешно лиги по Бруки. hahaha hahaha Но явно в компанията на такава Хипер Жена като Брук е нормално жените да стават лесбийки.
Естествено на всички ни е ясно,че този филм се гледа само и единствено заради Катринчето.Човек не може да отлепи поглед от нея и не може да спре да й се възхищава.Аз лично малко изпущам от сюжета,когато я дават,понеже не чувам какво казва,увлечен от всичко,което излъчва тази жена.
Брукиту беше неотразима в тази серия,много сладка беше на хижата,не знам как успява всяка серия да е все по-готина. Heart Eyes Heart Eyes
Тя е някакъв свръх Човек за мен.В такива моменти езикът е беден,за да се опише такъв богат низ от несрещани добродетели Heart Eyes
Мога само да кажа с възмущение жалко,че няма такива българки.В по-голямата си част бидейки Крокодили,те знаят само да плюят,като пропущат да уплашат  огледалото Naughty
А и къде беше,питам аз,Мис Гнусарка,а именно Джуката,когато празнуваха в хижата 5000 серии.Къде беше тая,ами естествено,че няма да я има,някаква си там треторазрядна хипер,гига,мега,терра некадърна "актриса",появила се там няколко години след началото на филма,тръгнала си,защото ламти за пари,все не й стигат на нея и допусната втори път във филма от съжаление,понеже няма пари и е готова вече да играе каквото й кажат.Парцалана такава #2gunfire ГНУСАРКА #2gunfire

# 409
  • в света на илюзиите
Добро утро дами! Наистина само на дамите, защото е супер неприятно вместо доро утро да прочетеш поста на плевенчанина  smile3511
Forrester наистина прекаляваш. Аз съм фенка на Брук, но като жена не бих казала, че актрисата е самото съвършенство. А и честно казано никакъв смисъл не виждам да се обсъжда някакъв сериал и самата актриса като визия и личност. Според мен е необходимо тук коментарите да бъдат съсредоточени върху екранния образ на героите. Та на мен (искам да уточня това) ми харесва екранния образ на Брук - знае какво иска, знае как да го постигне, постоянна е и знае как да погъделичка егото на мъжа. От мен има  newsm10
Другата - Тейлър, беше красива в началото, когато беше истинска. сега меко казано има болен вид жената, имам чувството, че толкова и е изпъната кожата, та подсъзнателно се притесняват всеки един момент да не се нацепи някъде  smile3532 (това на шега). Но не ми харесва, че дълго време се правеше на непорочна. Честно казано я намразих заради това, че се обръща на 180 градуса от правия според нея път щом не и отърва. Грозно е това. Визирам следното - когато се появи с Томас на ръце и каза, че Рич трябва да е при нея заради бебето (беше гнусно и толкова тъжно), после обаче когато за пореден път възкръсна (пълна отврат) Брук имаше бебе от Рич (т.е. трябва да си седи при бебето според нея) тя каза-аз имам деца от теб. Гнусно, гнусно, гнусно. Както на мен ми е изгодно.
иииииииииии има и друго, но вече не ми се пише  hahaha
и все пак Forrester озапти се. Нека феновете на Брук сме малко по-интелигентни в изказите си  smile3521 smile3521 smile3521

# 410
Недке,абсолютно не приемам забележката,но благодаря все пак за обърнатото внимание и ти желая ден,изпълнен с повече дързост и красота Laughing

# 411
Добро утро   bouquet
Нели, хубаво мнение  Hug

Форестър, знаеш че обикновено ме забавляваш, но сега ще си позволя да използвам любимия емотикон спрямо теб  #2gunfire
Предполагам се сещаш, че е заради тези думи:
Мога само да кажа с възмущение жалко,че няма такива българки.В по-голямата си част бидейки Крокодили,те знаят само да плюят,като пропущат да уплашат  огледалото Naughty

П.П. Ти сериозно ли имаш лезбо-фантазии с Брук, Тейлър и Стефани  #Crazy  Sick Sick Sick

# 412
Форестър, знаеш че обикновено ме забавляваш, но сега ще си позволя да използвам любимия емотикон спрямо теб  #2gunfire
Ужасс,Пухчооо,как можа да ме застреляш така виртуално,това е най-голямата ми лична драма отсега нататък Mr. Green Mr. Green
Страшно съм засегнат,така да знаеш Mr. Green

# 413
Ужасс,Пухчооо,как можа да ме застреляш така виртуално,това е най-голямата ми лична драма отсега нататък Mr. Green Mr. Green
Страшно съм засегнат,така да знаеш Mr. Green

Joy Значи можем да се пренесем във форума на "Лична драма" и да се ожалим там един от друг  Joy Заглавието ще е например следното:
"Български Крокодил застрелва виртуално Форестър" или "Български женски Крокодили нападат плевенчани, стрелят без предупреждение, май"    rotfImbo

# 414
Аааа,Пухчооо Crazy Crazy ти май си го приела лично,което е грешка  bouquet
Аз казах,че в по-голямата си част са Крокодили,а не всички,Пухии
Не съм чак такъв песимист Mr. Green Mr. Green
Ще успея ли да те омилостивя,ако ти поднеса букет от 69 червени рози  bouquet  bouquet Mr. Green

# 415
Добро утро!    Coffee
Ей,хубаво е да влезеш и да ти оправят настроението!    Peace
Фена,все повече заприличваш на латерна,ама кефиш!Хубаво е да започвам деня си със смях...

Между другото Брук наистина беше много готина на хижата...бялото поло й стоеше страхотно.И изглеждаше като момиченце...

# 416
Ще успея ли да те омилостивя,ако ти поднеса букет от 69 червени рози  bouquet  bouquet Mr. Green

Нали сме земляци, скланям веднага   Hug

Краси,   bouquet

# 417
  • с/у ОколоМръсТното
Брррррррр  Sick защо дават джуклата толкоз отблизо  Rolling Eyes
Все пак филмът се гледа и от възрастни хора с болни сърца.

# 418
Брррррррр  Sick защо дават джуклата толкоз отблизо  Rolling Eyes
Все пак филмът се гледа и от възрастни хора с болни сърца.

Не се притеснявай толкова,  сигурно освен че имат болни сърца, недовиждат  Crazy

# 419
Тейлър към Брук: "Ако потърсиш думата "егоист" в речника, ще видиш себе си  Mr. Green Ти искаш Рич и Ник да ти е под ръка  Mr. Green Ако толкова обичаш Торн, иди да го видиш"  Mr. Green - Колко истини за преглъщане  Mr. Green

Брук към Тейлър: " Просто не мисля, че двамата сте един за друг"  ooooh! О, боже, не позволява тая жена, друга да я замести, тя трябва да остане единствената  Whistling Такова себелюбие  ooooh!

Какви трошки карат тия хора бе, толкова ли обедняха, че колите им все закъсват  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт