"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 820
  • 693
  •   1
Отговори
# 390
Просто поддръжката ми за Брук в този случай ми изигра лоша шега. Виждах вашата злоба само.

Не може да бъде !  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Доживяяяяяяяяяяяях !!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Ne_lly , сега може би , ще се извиниш на Зори ... и на другите очеизбождащи злобарки, които имаше предвид от ТТ .
Те просто отвръщат на злобата ...

# 391
Просто поддръжката ми за Брук в този случай ми изигра лоша шега. Виждах вашата злоба само.
Не може да бъде !  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Доживяяяяяяяяяяяях !!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Ne_lly , сега може би , ще се извиниш на Зори ... и на другите очеизбождащи злобарки, които имаше предвид от ТТ .
Те просто отвръщат на злобата ...

Колко е лесно да се изтрият първите две думички от абзаца и да се издевателства  Shocked
Нели е написала
Извинявам се.  Просто поддръжката ми за Брук в този случай ми изигра лоша шега. Виждах вашата (макар че теб въобще не те сложих в това число:) ) злоба само.
Момичето се е извинило вече, колко пъти да го прави?
Превъзмогна себе си и пристрастията си и вместо да и се каже "Браво", я да вземем да се възползваме от слабостта и и да я смачкаме...
А иначе тя каза толкова добри думи преди да си тръгне от работа... вярно е, че няма добро, което да остане ненаказано  Tired

# 392
Нели, останах много приятно изненадана от отговора ти   bouquet
Аз лично приемам извинението и ще се постаря коментарите ми за Брук да не са толкова груби, дори и когато срещам подобни за Тейлър Peace

# 393
  • с/у ОколоМръсТното
баба Стефка да не би да имА секс минутки  Rolling Eyes Shocked Joy
Ей, не спира да ме трогва сериала...
Ричко с козя брадичка, че и беличка... хехехеххе смях  Laughing
Брук що целуна Стефка? Не е ли гнуслива?

# 394
баба Стефка да не би да имА секс минутки  Rolling Eyes Shocked Joy
Ей, не спира да ме трогва сериала...
Ричко с козя брадичка, че и беличка... хехехеххе смях  Laughing

Баба ти Стефка е сексфурия ши знайш, щом чак Брук се опули като видя какви ги върши  Joy

# 395
Значи Стефито ще се появи преди Фийба да умре. Аз мислех, че пристига вече за погребението й. Shocked

# 396
Та кога е педофилствала Тейлър?

Никога  Grinning
Това ще да е някакъв друг сериал с някаква друга Тейлър.

Краси, най-после Брук каза това, което ние тук сме писали многократно  smile3521
Пиша й едно мъничко плюсче, че намери сили да си го признае на глас.
Но няколко епизода по-рано собствения й син Рик й каза неприятните истини в лицето  Laughing
Явно й е трябвало известно време да го осъзнае и види сама Simple Smile
Не че може да върне времето назад и да поправи грешките си (спрямо децата си), но и осъзнаването е частичен напредък Simple Smile

# 397

Хе,хе, преди това Ерик как се прежали за пълна програма  hahaha Брук само с една целувка мина  Joy

# 398
Та кога е педофилствала Тейлър?

Никога  Grinning
Това ще да е някакъв друг сериал с някаква друга Тейлър.

Като вземем предвид, че децата в този сериал се развиват бааааавно като Хоуп и приемем, че в бъдещите серии Рик е достигнал възраст на 15-16 годишен, може  Mr. Green

# 399
На мен Рик изобщо не ми изглежда като 15-16 годишен обаче  Laughing
Направо 30-те гони  Laughing

# 400
Мила Zori x 2 , не ти отговарям по 2 причини. Първо - не ми харесва злобния ти тон и второ - не ми харесва по принцип безсмислените и очеизбождащо злобни коментари на всички поддръжнички на Тейлър. 2.
Напълно те подкрепям за обективното мнение,особено за зорка,която не спира да се излага.

# 401
Превъзмогна себе си и пристрастията си и вместо да и се каже "Браво", я да вземем да се възползваме от слабостта и и да я смачкаме...
А иначе тя каза толкова добри думи преди да си тръгне от работа... вярно е, че няма добро, което да остане ненаказано  Tired

Не съм казала конкретно "Браво" , но съм го изразила ето така : "       bouquet    bouquet    bouquet    bouquet" към Нели  

Според мен , не се разбра, на кой се извинява ...
Смятам,че след като ще се назовават конкретни имена и ще се сочат, като злобопишещи ...включая всички поддръжнички на Тейлър... би следвало след това да има и конкретно насочено към тях извинение. За какви издевателства ми говориш  newsm78

Ето, и друг не е разбрал , че вече има извинение към Зори, Краси ...  и целият ТТ:

Мила Zori x 2 , не ти отговарям по 2 причини. Първо - не ми харесва злобния ти тон и второ - не ми харесва по принцип безсмислените и очеизбождащо злобни коментари на всички поддръжнички на Тейлър. 2.
Напълно те подкрепям за обективното мнение,особено за зорка,която не спира да се излага.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 01:08 от Djindjari

# 402
какво стана днес на кратко? някой може ли да ми разкаже с 2-3 изречения  newsm78 Peace

# 403
  • с/у ОколоМръсТното
ми с 2-3  newsm78
Баба Стефка нещо се опъваше за бизнес плановете на Ерик... После Ерик я опъна и тя склони. И доволни взеха, че съобщиха това на Брук и Ридж, баш преди пък те да се опънат.
И Бруклата взе, че целуна баба Стефка  Shocked
Туй беше  Joy

# 404
Djindjari,от мен пък няма извинение и никога няма да има такова Crazy
Човек трябва да мисли,преди да направи нещо,а не след това.
Така че изказвания от сорта "ама сега ще опитам да не се изказвам еди как си,въпреки еди какво си"са смешни!
Нали така Crazy
Що за несъстоятелни магЕрии аджАба hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт