"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 826
  • 693
  •   1
Отговори
# 375
Девойки, има ли къде да се гледат целите епизоди, за тези, които не могат да следят телевизора?

# 376

И Краси, не съм си задала въпроса за да те провокирам нито пък да навлизам в личния ти живот. Смятам, че когато изоставиш някой и си го обичал, не можеш като с нож да отрежеш и чувства си. Затова смятам, че е нормално Брук да изпитва нещо към Ник.
Да,нормално е ,когато си обичал,да не можеш веднага да забравиш.
Но не е нормално да ходиш след него,за да видиш с кого се среща,дали вече не спи с друга,дали ....
да имаш изисквания с кого да се вижда и с кого-не...
Да,и аз съм изпадала в подобна ситуация ,страдала съм,питала съм се "Къде ли е сега?Дали е срещнал друга?"   -но не съм ходила да следя,да му държа сметка ...Жалко е,най-малкото!    Peace

Цитат
Брук признава на Рик, че има вина, че не му е обръщала достатъчно внимание като е бил малък, а се е фокусирала само върху Рич.

Ето ви тема за дъвчене... Mr. Green   виждам ,че се търсят!

# 377
  • в света на илюзиите
Мила Zori x 2 , не ти отговарям по 2 причини. Първо - не ми харесва злобния ти тон и второ - не ми харесва по принцип безсмислените и очеизбождащо злобни коментари на всички поддръжнички на Тейлър. От време на време се включвам да благодаря на Марси, защото това наистина си е труд. Искам да и кажа че не само вие там (които все намирате за какво да се дръвчите), а има и други, които четат преразказите и и са и наистина много благодарни за труда. Аз съм на работа, не мога да гледам онлайн ТV на работното си място и не че чак толкова се вълнувам от който и да било сериал, но този го гледах докато бях още в майчинство и имам някакъв сантимент към него. Преразказите на Марси са толкова емоционални и весели. Тя използва страхотни емотикони, а напоследък и сними с реални сцени от филма. Е, честно Марси истински ме кефиш  newsm10
Не понасям 'светиците' Заставам зад мисълта "прекален светец и Богу не е драг". Напоследък обаче тази (изключително неприятна за мен Тейлър) се  е превърнала в истинска кучка, от сой. Не ви разбирам защо плюете по Брук, като тази ваша любимка екстремно я надмина (а доколкото чета от сериите, които предстоят направо блестящо я надминава). То бива бива ама Брук поне не е педофилствала!!!
Както и да е мисля, че сте така озлобени (краси и тя прекалява понякога) защото просто ви се срива идеала за непокварената девица. Пфуууууууууууу. На мен ми се гади от тази шще когато се появи с онова бебе Томас на ръце и изнуди Рич да иде при нея. Не че разбирам защо тази смела и решителна и знаеща какво иска Жена(БРУК-защото за мен тя е такава) си пада толкова по мекотелото Рич. Но това е друга тема.
Така, дано съм задоволила (поне малко) нездравословното ти заяждане. Усмихнат след обед желая на всички Ви.

А да и още нещо, за което свалям шапа на Марси. Съвсем тъничко и елегантно си прокрадва мнението, че харесва Тейлър повече  newsm03. Не го "крещи" като теб Zori x 2 и не застрелва абсолютно всички безпомощно като Ванко 2.
Успех в дебатите!

# 378
  • в света на илюзиите
А мъжете наистина харесват КУЧКИ  Joy Joy Joy
със сигурност

# 379
Цитат
Първо - не ми харесва злобния ти тон и второ - не ми харесва по принцип безсмислените и очеизбождащо злобни коментари на всички поддръжнички на Тейлър.
Значи,изобщо не си чела постовете на Фена и сие!    Mr. Green
Цитат
Не понасям 'светиците' Заставам зад мисълта "прекален светец и Богу не е драг".
В такъв случай би трябвало да харесваш Тейлър,точно защото не е светица,а съвсем реална, обикновена жена със своите странности ,желания,любовни преживявания...
Цитат
Както и да е мисля, че сте така озлобени (краси и тя прекалява понякога) защото просто ви се срива идеала за непокварената девица.
Непокварената девица за мен е само Дева Мария!
Да не се повтарям за Тейлър!

А за Брук няма смисъл да обяснявам пак...толкова е далече от представата ми за жена изобщо...
Но не мога да не призная, че в последните серии се опитват да пооправят малко реномето й ...
постъпва правилно,сдържана е,като изключим неориентираността  й с мъжете,ама то човек трудно се променя на стари години...    Mr. Green  

# 380
[
А за Брук няма смисъл да обяснявам пак...толкова е далече от представата ми за жена изобщо...
Но не мога да не призная, че в последните серии се опитват да пооправят малко реномето й ...
постъпва правилно,сдържана е,като изключим неориентираността  й с мъжете,ама то човек трудно се променя на стари години...    Mr. Green  
Опитват се да .....обаче трудна работа Crossing Arms Rolling Eyes.... истинската и същност винаги блесва....Тя винаги когато е с някой мъж си мисли и мечтае за друг.....ей това не го разбирам.... newsm78 Thinking

# 381
  • в света на илюзиите
Краси, прощавам ти грешния избор на фаворитка само заради франкофилията  rotfImao rotfImao rotfImao
И аз си падам по всичко френско, още от..френската гимназия  Joy Joy Joy

# 382
  • в света на илюзиите
Вярно е объркала съм фена с Ванко
Огромни извинения

# 383
Девойки, има ли къде да се гледат целите епизоди, за тези, които не могат да следят телевизора?

Има линк на първа страница http://vbox7.com/tag:%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%BE%D1%81%D1%82

Приятно гледане   bouquet

Нели, държа да уточня, че не Ванко е стрелеца, но ти е простено, нали влизаш от дъжд на вятър.  Mr. Green Но иначе като гледам си много добре запозната с бъдещите серии  Mr. Green Та кога е педофилствала Тейлър? Норвежките или американските епизоди следиш? Аз до сега незнам да се е случило, а и ти вероятно, щом не можеш да гледаш и четеш само преразказите на Марси  Grinning, от което се сещам отново да й благодаря за труда  Hug  bouquet

# 384
Мила Zori x 2 , не ти отговарям по 2 причини. Първо - не ми харесва злобния ти тон и второ - не ми харесва по принцип безсмислените и очеизбождащо злобни коментари на всички поддръжнички на Тейлър.

Нели, ще си позволя да коментирам, защото виждам, че поста ти не е отправен само към Зори, а към всички поддръжнички на Тейлър.
Отговори ми, ама честно, наистина ли смяташ, че само коментарите на всички поддръжнички на Тейлър (чудесно е да слагаш всички под един знаменател) са очеизбождащо злобни, и хайде коментирай конкретно нещо, за които аз питах вчера, но отговор не получих. Конкретно към теб ми е отправен въпросът: Какво ще кажеш за устищата на Тейлър, за гърдите, които ще направят дупки като кратери (авторката да ме извини, че не предвам дословно  Crazy), за опнато като найлон на сушилня лице, маска, крокодил, дзвер, усмивка тип Жокер и това са само коментари по памет, от последните дни, има и други също толкова мили, но сега не нямам възможност да се повръщам по-назад. И колко по-по-най-била Брук. И това всеки ден  Whistling
Говори ми после за злобни коментари на всички от ТТ  ooooh!
Добре е като се възмущаваме да се възмущаваме за всичко, аз например никога не съм твърдяла, че всички поддръжнички на Брук пишат само злобни коментари срещу Тейлър (като за една немалка част това може да се каже), защото съзнавам, че и ние пишем такива. Но да се твърди, че само ние сме злобни и обиждаме, а от вас един позитивизъм струи ...
Не се обиждай, но за мен това е необективно  Crossing Arms
Та конкретно те моля да коментираш цитираните от мен (и то само по памет от последните дни) коментари на брук-фенки и фенове

# 385
  • Разпиляна във въображението

Нормално е на заяждането да се отговори със същото ,нали? Значи ти можеш да влизаш и да коментираш иронично мои постове, аз нямам това право  ooooh! И на какво отгоре? Пледирането за ненамесване на личния живот с този на героите не беше моя приумица,, така че съм длъжна да напомня  Peace Мнението ти за играта на ХТ също ни е добре познато, можеш да не го повтаряш като развалена плоча от миналия век   Mr. Green
[/quote]

В случая да съм се заяла с някого, а още по-малко с теб!!! Попитах Краси и ако не беше твоята доста нескопосана намеса тя щеше да ми отговори, както по-късно видях, че е направила, и щяхме да се разберем. В случая просто потвърждаваш желанието си за конфликти, а на мен определено вече не ми се разправя, а още по-малко с човек, който си няма друга работа.

Ще си казвам всеки пък колко нескопосана, лоша и бездарна артистка е ХТ защото е така. Достатъчно пъти съм става свидетел и читател на едни и същи твърдения за ККЛ и нейната героиня така че си имам пълното право да си повтарям каквото си искам и когато си искам.

Това е от мен. От моя страна слагам точка.

# 386
......

Това е от мен. От моя страна слагам точка.

Ами така си кажи, какво го усукваш?  Mr. Green И аз не искам в моите диалози с някого да ми се намесвате двете с Лана и да коментирате разбрали недоразбрали  Peace

И аз слагам точката от моята страна  Mr. Green

# 387
Краси, прощавам ти грешния избор на фаворитка само заради франкофилията  rotfImao rotfImao rotfImao
И аз си падам по всичко френско, още от..френската гимназия  Joy Joy Joy
Признавам,че ми се спи и не съм си изпила още следобедното кафе,но това не го схванах...
Какво общо има манията ми по френското ...с Тейлър?     newsm78   

# 388
Имала ли си бивше гадже, което си обичала много?

Значи га не ни уйдисва ..."ааааа, ний не намесваме личния живот " Laughing  Laughing  Laughing
Туй го тръбяхме в поне 5 теми поред , па сега що тъй се получава раминаване   ThinkingLaughing Laughing Laughing Laughing
 Joy Joy Joy

Дъщерята на сервитьорка си остава сервитьорка...Проста  Joy Joy Joy Ей Стефка много истини каза днес   Peace

Така си е ! Това е истината за Брукасита и туй то  Peace
Ей , предлагам това да е заглавие на следващата тема    hahaha

То понеже само искане от едната страна става тая работа Crazy Мъжете Умрат да угаждат на Брук Mr. Green Кой е виновен? Този дето яде баницата или този дето му я дава? Wink Simple Smile

Мъжете умират да й угаждат, пък тя сърце не й дава да им откаже ... Joy Joy , ко да прай жената ся  Whistling

...не ми харесва по принцип безсмислените и очеизбождащо злобни коментари на всички поддръжнички на Тейлър.

Аууууууууу, сигур безсмислените и очеизбождащо злобни коментари на фенклуба ти харесват ooooh!
Това ми прилича на опит за измиване на ръцете ... неуспешен естествено  Party

Зори
, опитват се да ти зачислят чужди умения и похвати миличка  Laughing  Laughing
Смяяяяях в залата  ooooh!

# 389
  • в света на илюзиите
Nenna,  права си
никак не е приятно да се пренебрегва добрия тон. Наистина е много по-добре ако е възможно да изкажеш мнение и наистина да обидиш ако искаш някого, но така че да не е с откровено грозни думи. А и съгласи се, че дори така по-боли.
Извинявам се. Просто поддръжката ми за Брук в този случай ми изигра лоша шега. Виждах вашата (макар че теб въобще не те сложих в това число:) ) злоба само.
Аз тръгвам от работа. Хубава и усмихната вечер. Положителни емоции и повече евфемизми ви желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт