"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 827
  • 693
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро!    Heart Eyes
Гледам,детски купон се е вихрил по нощите... Mr. Green
Марси,     newsm51

Е,кажете как да приема ,че Брук обича някой друг освен себе си...Сега ,уж е с Рич,пък ревнувала Ничу...Луда работа...Как да не си мисля,че обича само себе си и своето отражение в огледалото и иска всички да й ходят по гъза!

# 346
Марси,   bouquet  bouquet
Аз мисля, че Брук просто трябва да си ги събере всички мъже, които са "любовта на живота и" и да си живее с всички тях! Иначе няма да стане!

# 347
  • Разпиляна във въображението
Е,кажете как да приема ,че Брук обича някой друг освен себе си...Сега ,уж е с Рич,пък ревнувала Ничу...Луда работа...Как да не си мисля,че обича само себе си и своето отражение в огледалото и иска всички да й ходят по гъза!

Имала ли си бивше гадже, което си обичала много?

# 348

Пак се върнахме към личния живот

Краси, а имала ли си много гаджета и мъже преди твоя мъж, към които да търчиш всеки път,когато се сетиш за тях?  Grinning

За серията днес: Присмял се хърбел на щърбел  ooooh! От къде на къде Брук ще държи сметка на Тейлър, че скачала от връзка на връзка, като цял сериал тя само това прави, даже леглото не е истинало от предния, когато вече  в него е следващият, а понякога и в един ден ги комбинира по двама  Crazy
Тия хора и понятие си нямат от етикет, няма ли кой да им каже как се държат чашите за вино  Thinking И каква стана тя, отпратиха Рик, за да се сексят, пък той дано да провали вечерта на Ник и Тейлър  Mr. Green

Марси  newsm51

Дъщерята на сервитьорка си остава сервитьорка...Проста  Joy Joy Joy Ей Стефка много истини каза днес   Peace

# 349
  • В средата на времето
Дъщерята на сервитьорка си остава сервитьорка...Проста  Joy Joy Joy Ей Стефка много истини каза днес   Peace

ooooh! Crazy Да и имам на Стефка снобарските "истини" Tired

Сега ,уж е с Рич,пък ревнувала Ничу...Луда работа...Как да не си мисля, че обича само себе си и своето отражение в огледалото и иска всички да й ходят по гъза!

То понеже само искане от едната страна става тая работа Crazy Мъжете Умрат да угаждат на Брук Mr. Green Кой е виновен? Този дето яде баницата или този дето му я дава? Wink Simple Smile

# 350
Дъщерята на сервитьорка си остава сервитьорка...Проста  Joy Joy Joy Ей Стефка много истини каза днес   Peace

Хайде, хайде, те умните хора само в семейства на академици се раждат...  hahaha
Стефка е голяма еснафка, но това идва от потеклото и семейството. Да не говорим, че когато Стефка ревнува, ревнува до гроб, не  е забравила коя е първата любов на Ерик  Twisted Evil

# 351
Да ви е честит 2423 епизод при нас!  cheers

Хайде, хайде, те умните хора само в семейства на академици се раждат...  hahaha
Стефка е голяма еснафка, но това идва от потеклото и семейството. Да не говорим, че когато Стефка ревнува, ревнува до гроб, не  е забравила коя е първата любов на Ерик  Twisted Evil

Не позна, в семейството на сервитьорка  Mr. Green

# 352
  • София
"Очите ми горят"  Joy

# 353

Имала съм.И какво?
И са ме зарязвали,и аз съм зарязвала.
Не съм ходила да му светя после с кого се вижда, с кого спи...Някой като излезе от живота ми,е завинаги.
Но ,в интерес на истината ,със всички бивши гаджета сме останали в добри отношения.
Не не сме се  следили  кой с коя,или с кой...

И на мен ми стана смешно ...Брук упреква Тейлър,пък тя още не знае в кое легло иска да е...    Joy
... Мъжете Умрат да угаждат на Брук...
С нея всичко е лесно!Няма нужда да се напъват...    Mr. Green
Че кой не иска така...да не си дава много зор ,а получава всичко...!

# 354
  • в света на илюзиите
Marsi, злато си smile3525 smile3525 smile3525
Защо никой не обсъжда как тази "светица" Тейлър изведнъж стана видна героиня от "Мъжете обичат кучки"?????

# 355
  • София
Защо никой не обсъжда как тази "светица" Тейлър изведнъж стана видна героиня от "Мъжете обичат кучки"?????

Защото е политически некоректно  Crazy

# 356
Много готина идея 5000-ия епизод да бъде само с четиримата, които са в сериала още от началото. Sunglasses

# 357

Това е дъвкано и плюто достатъчно, повърни се назад  Naughty

На мен епизод 5000 ми хареса много  Peace

# 358
  • София
Много готина идея 5000-ия епизод да бъде само с четиримата, които са в сериала още от началото. Sunglasses

Нали? Имало е идея синът на създателите и настоящ главен сценарист и изпълнителен продуцент Брад Бел да се появи като доставчик на пица, но слава богу са размислили Simple Smile

Това е дъвкано и плюто достатъчно, повърни се назад  Naughty

Че това кога е било пречка  newsm78

# 359
  • В средата на времето
Това е дъвкано и плюто достатъчно, повърни се назад  Naughty

Явно много зависи какво се дъвче и по кого се плюе Wink...Защото и Брук е дъвкана, плюта, дъвкана, плюта, но пак си остава любима дъвка Crazy...но пък даваш добра идея за реакция следващия път някой като се зачекне за Брук Laughing

*Ne_lly* , ти си споделяй мнението, пък после ако искаш се "повръщай" назад Grinning Wink

Общи условия

Активация на акаунт