"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 320
  • 693
  •   1
Отговори
# 465
  • somewhere near the sea
Ето ви една лятна смешка:

# 466
Е ,те това вече е другу нящу...     Joy     

# 467
Добро утро на всички!  Hug Желая ви спорна седмица!   bouquet

Марси, клипчето е страхотно  Joy От къде ги изнамираш такива?

Краси, поздравления за новия аватар!  Peace

За серията днес - тоя Рич да не е израснал в манастир?  Crazy "Ауууууууу, те се целунали" Може ли такова нещо, все едно са  се сексили на пода в лабораторията, в асансьора или на стълбите  Mr. Green Как може да изисква от Брук да прогони сина си, ама и тя патка остави го да си тръгне...все пак този дом е повече на Рик, отколкото на Рич  ooooh!

# 468
  • somewhere near the sea
Хайде.
Сексуалното напрежение между Рик и Фийби е много голямо, очевидно е, че се привличат. Докато се целуват, звънва Брук и съобщава на сина си, че е казала на Ридж, че с Фийби са заедно.
"Стори ми се, че Ридж е бесен"- констатира Ник(откъде го разбра?)
Тейлър обяснява, че Ридж мисли, че Рик не е подходящ за Фийби.
По-късно у дома Ридж е толкова ядосан на Рик, че иска да го изхвърли от къщата. Брук защитава сина си и двамата се скарват. "Ти не го виждаш като заплаха, но аз да"- казва Ридж.-"той не е отговорен, Брук, казах му да стои далеч от дъщеря ми". Той не иска да приеме, че са се озовали случайно и двамата в едно и също кафене. "Нищо няма да се случи" - убедена е Брук.
Когато Рик и Фийби пристигат, Ридж посочва на Рик вратата, Фийби се застъпва за него, казва, че са се целунали и са влюбени
Ник и Тейлър флиртуват, докато играят на покерТейлър предлага да направят играта по-интересна, ще сваля дреха, този, който загуби. Тя печели. Ник се сеща, че Тейлър е от семейство на баща-комарджия. Ник е любопитен да разбере какво са си казали двете с Брук по-рано. "Тя още има чувства към теб" - казва Тейлър- "А ти?". "Чувствата не са бъдещето"-отговаря Ник. След това се целуват, тя забелязва медальона на свети Кристофър на шията на Ник и иска да го види. Разстройва се, когато разбира, че това е подарък от Брук, но Ник го вема и го хвърля, като с това й казва, че  отношенията му с Брук са приключили. Тейлър е щастлива отново. Целуват се.
Ридж казва на Фийби, че връзката й с Рик е невъзможна, тъй като и двамата са от семейство Форестър. Фийби е ядосана, отива в стаята си,в това време Брук, която е отишла в стаята на Рик, за да говорят казва, че него го няма. Ридж й казва, че двамата с Фийби са се целували и че тя му е казала, че е влюбена в Рик. Известно време отново се карат. "Семейството не може да си позволи такъв скандал"- предупреждава я Ридж - "Представяш ли си ако пресата научи..."Накрая Брук се съгласява да поговори с Рик да пазят дистанция заради семейството.
Рик пристига при Бриджит и иска да остане през нощта, оплаква се, че Ридж го е изритал. Сестра бу казва да не се намесва в отношенията мужду майка им и Ридж, време е да ги приеме. Той я пита какво е станало между майка им и Ник...или това е болезнена тема за нея? "Не, аз преодолях Ник"-казва Бриджит(откога го преодоля?)
Бриджит излиза за болницата, когато Брук пристига, за да говори с Рик.Тя го пита има ли чувства към Фийби. Отговаря, че тя е страхотна и ако иска нищо не може да му попречи да бъде с нея. Брук го предупреждава: каквото и да става между двамата, то трябва да спре веднага.
Ник и Тейлър споделят, че и двамата са готови да започнат нещо ново и вълнуващо. Те говорят за отглеждане на деца и Тейлър осъзнава болката, която той изпитва, че няма дете в живота си.Ник споделя, че обича Хоуп като свое дете, но повече от всичко би искал да бъде истински баща със собствено дете.

# 469
Зори,    Hug

И аз не съм фен на връзките между братя и сестри,ама...само на мен ли ми се стурва,че Брук вече прекалява?    newsm78
Защо сина й трябва да си жертва живота и собственото щастие заради нейното?
Не е ли по-нормално и правилно майката да се жертва за детето си?

И при Тейлър и при Ничу не виждам никаква тръпка.Няма страст,няма еротика...  

# 470
Зори,    Hug

И аз не съм фен на връзките между братя и сестри,ама...само на мен ли ми се стурва,че Брук вече прекалява?    newsm78
Защо сина й трябва да си жертва живота и собственото щастие заради нейното?
Не е ли по-нормално и правилно майката да се жертва за детето си?

И при Тейлър и при Ничу не виждам никаква тръпка.Няма страст,няма еротика...  

На мен по-скоро критиката ми е към Рич  Peace Не беше ли той, който със зъби и нокти /това е доста пресилено / се бореше за Брук, която мама Стефи не одобряваше  newsm78 Не скачаше ли от легло на легло преди да се омъжи за Каралайн, дори го хванаха в едно чуждо такова  Thinking Не нахалстваше ли непрекъснато, когато видеше Брук с друг мъж, че чак такива мерки за сигурност да предприема, Рик да напусне дома  им, като че ли са малки деца и не могат да се срещат и на друго място, в офиса на Форестър примерно  ooooh!  Crazy

# 471
Марсия, страхотна шегичка за плажа.
Краси, и според мен е тъп Брук все да жертва щастието на децата си в името на своето, но ... явно започва да си взима поука по-напред в сериала Wink
Ето от мен днес:

Стефани и Брук едновременно обработват Рич всяка за своята версия за случилото се.
Рик обяснява на Бриджит за пореден път какво е станало и се чувства виновен, а Бриджит го успокоява, че не е негова вина.
Тейлър си припомня как Фийби ги е видяла с Рик да се целуват и казва, че катастрофата е нейна вина.
Стефи я успокоява и казва, че не е нейна вина, защото всичко между Рик и Фийби е било приключило тогава.
(Тейлър е невероятно красива и днес)
Според Стефи само Рик е виновен за станалото.
Рич обвинява Брук, че не му е казала какви ги е мислил Рик, Брук се оправдава като ученичка.
Стефани и Брук продължават да спорят пред мълчаливия Рич.
Стефи се обажда на баща си и казва, че Тейлър се нуждае от него.
Той отвръща, че веднага идва.
Рич тръгва, Брук и Стефани продължават спора и без него - Стефани обвинява Рик, Брук го оправдава.
Стефи и Тейлър плачат заедно, Рич пристига и моли Стефи да ги остави насаме.
Тейлър е много разстроена, защото няма значение кой е виновен, важното е, че Фийби е мъртва и няма да се върне ... Рич се опитва да я успокои.
Сега пък Рич се чувства виновен, защото Фийби много е искала да се събере семейството и той се чуди защо изобщо са организирали такова парти.
Тейлър му казва да спре, защото тя няма да се върне и двамата се гушват.
Бриджит влиза при трупа на Фийби и се разплаква.
Рич казва на Тейлър, че тя няма никаква вина за смъртта на дъщеря им и че Фийби е обичала майка си така, както майка й я обича и Тейлър се сеща как последното, което й е казала Фийби преди да излезе е било: Обичам те.
Рич е много добър в успокоителните думи.
Стефани иска Рик да подаде оставка и да не идва на погребението утре, както и да стои далеч от всички.
Брук протестира, но Стефани заплашва, че ако Рик се появи на погребението, ще има последствия.
Край на епизода.

# 472
Марси, Щастлива   bouquet

Бре много виновни се оказаха за смъртта на Фийби  newsm78

# 473
  • somewhere near the sea
Рик най-после попита с половин уста какво се е случило между майка му и Ник, но така и не дочака отговор.
Бриджит:"АЗ съм преживяла Ник"...Браво! Откога? Вече не е интересен, щом не е с майка й. Дефект във възпитанието Thinking Crazy

# 474
На Фибата й се свири та две не види
Антипатично КУРве #2gunfire
Грозната й майка пъ за първи път от завръщането взе та си изми гадния и спластен перчем
Вече бях на път да си помисля че е бивша или настояща метълистка
Грозна работа.
А КУРвенските й номера край нямат.

# 475
  • somewhere over the rainbow
На Фибата й се свири та две не види
Антипатично КУРве #2gunfire
Грозната й майка пъ за първи път от завръщането взе та си изми гадния и спластен перчем
Вече бях на път да си помисля че е бивша или настояща метълистка
Грозна работа.
А КУРвенските й номера край нямат.
Рече и отсече Laughing

# 476
Ехооо  Hug
Днешната серия не беше никак лоша - Тейлър както винаги беше убийствено красива, сладкото Фийби е ясно, че е новото поколение красавица във филма, та няма да го коментирам  Laughing
При Брукасита както винаги има лични драми, тоз път чуденката е между РичУ и Рики  Thinking
Струва ли ми се или тя рекна днес на Рики, че зарад щастието на семейството (найното и на РичУ разбира се), трябвало да се отдръпне от сладкото Фийби  newsm78
Не щото го намира за неморално и гадно  Thinking
И остави мамин-златен Рики натирен зарад РичУ. Всъщност това не би трябвало да е проблем де, той е свикнал цял живот да е на второ място (в най-добрия случай второ) след РичУ. И без това е живял толкова време без маминка ... свикнал е, нищо няма да му стане, че РичУ му наби шута  Shocked ooooh! Whistling
Така, така ... някои неща не се променят  Wink

# 477
При Брукасита както винаги има лични драми, тоз път чуденката е между РичУ и Рики  Thinking
Струва ли ми се или тя рекна днес на Рики, че зарад щастието на семейството (найното и на РичУ разбира се), трябвало да се отдръпне от сладкото Фийби  newsm78
Хич даже не ти се е сторило...    Mr. Green   баш така си му го рекна !
Най-после имала шанс да бъде с Ричу,да отгледали заедно Ар Джей,за бъдели щастливи,та защо Рик  не се жертва заради нейното щастие?!    Shocked

А какво неморално има да са залибиш със малката си сестричка,па макар и с различна кръв?
Туй когий било проблем за Брукаситка?

# 478
Хич даже не ти се е сторило...    Mr. Green   баш така си му го рекна !
Най-после имала шанс да бъде с Ричу,да отгледали заедно Ар Джей,за бъдели щастливи,та защо Рик  не се жертва заради нейното щастие?!    Shocked

А какво неморално има да са залибиш със малката си сестричка,па макар и с различна кръв?
Туй когий било проблем за Брукаситка?

Никогаш  Mr. Green, ама туй не се брои  Crazy

# 479
Фийбито беше много искрена днес като да не повярваш. Време беше. Брук е много мекошава. Ако трябваше на нейно място да защитя сина си, не ебавам нито Ридж, нито Бридж... Но пък беше много яка днес. Тая права коса много й ходи. В новите епизоди с тия букли е като баба Стефи в началото. newsm78
Я кажете кога горе-долу ще е катастрофата при нас.

Общи условия

Активация на акаунт