"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 323
  • 693
  •   1
Отговори
# 450
  • somewhere over the rainbow
Е, по-дискретно... Че той си беше дискретен, избърса се зад гърба на Брук, няма да й се плесне по червило я Laughing Само ние го видяхме Wink

И здравейте Sunglasses

# 451
Аз си ви наглеждам, нали си знаете, да не се повтаряме!  Laughing

Заглавието ви е убийствено. Laughing

# 452
Добро утро!   food010

За съжаление днес филм няма да има  Sad

# 453
Добро утро и от мен!    Hug

Даа,и аз пак се залепих за компютъра...   Mr. Green   

# 454
Хаха, може да го е сърбяло нещо човека, какво  Laughing
Или да не иска червило по устните си  Wink

Да, но можеше да го направи по-дискретно или поне операторът да не го беше снел този момент  Crazy
И аз мисля че го направи неволно за да си махне червилото от устните докато говори с Брукасита Peace.....видите ли един вид още я уважава...

# 455

Да, но можеше да го направи по-дискретно или поне операторът да не го беше снел този момент  Crazy
И аз мисля че го направи неволно за да си махне червилото от устните докато говори с Брукасита Peace.....видите ли един вид още я уважава...

Искаш да кажеш,че си е било по сценарий  newsm78

# 456
Ами така мисля да ти кажа....все пак го направи точно срещу камерите.....не вярвам да не са го видели. Rolling EyesСпоред мен го направи да покаже на Бруклата, че все още я уважава и не иска да говори с нея докато има червило от друга жена по устните си.... Peace

# 457

Аз съм сигурна, че беше по сценарий  smile3521
Както съм и сигурна, че изражението му не показваше погнуса, а по-скоро неудобство ... може би от това, че ще говори пред бившата си със следи от червилото на евентуалната следваща  newsm03

# 458

Аз съм сигурна, че беше по сценарий  smile3521
Както съм и сигурна, че изражението му не показваше погнуса, а по-скоро неудобство ... може би от това, че ще говори пред бившата си със следи от червилото на евентуалната следваща  newsm03

Може и така да е, но Тейлър и Ник се целуваха вече пред Брук, така че какво неудобство, даже напротив може повече да засили интереса й към него, както и  стана, нали Брук като загрижена бивша на всички мъже в сериала, мисли за тях , да не бъдат наранени от някоя друга освен нея  Mr. Green

# 459

Ако е било планирано, то може само да се спекулира какво значи  Wink
А ако е недоглеждане не на операторите, а на режисьора ... виждала съм и по-трагични фалове като например бебе с липсващо ляво чорапче, а след 5 секунди от другата камера лявото чорапче се е появило, а дясното краче е изгубило чорапчето  Joy

# 460

Аз съм сигурна, че беше по сценарий  smile3521
Както съм и сигурна, че изражението му не показваше погнуса, а по-скоро неудобство ... може би от това, че ще говори пред бившата си със следи от червилото на евентуалната следваща  newsm03

Може и така да е, но Тейлър и Ник се целуваха вече пред Брук, така че какво неудобство, даже напротив може повече да засили интереса й към него, както и  стана, нали Брук като загрижена бивша на всички мъже в сериала, мисли за тях , да не бъдат наранени от някоя друга освен нея Mr. Green
Зори, това ми хареса!    Peace

Аз,честно казано ,не се замислих защо аджЕба     Mr. Green   го направи!
Просто е гадно,според мен,да ти изтрият целувката,независимо от причината!

# 461
Краси, гадничко си е, режисирано или не  Peace Аз мисля, че си беше гаф, но това е мое мнение  Peace

# 462
Ама аз наистина не виждам нищо гадно  Thinking
Нямаше погнуса в действието, беше си един вид: извинявай, че се мляскаме пред теб, ти нали си против и си ми бивша жена ...
Пък и по работа си дошла пък аз се мляскам с друга  Whistling
Та в този смисъл съм сигурна, че си беше по сценарий и че нямаше нищо гадно, тъй като Кольо не си избърса устните с досада или погнуса  Crossing Arms

# 463
  • somewhere near the sea
Ехей, хора, къде сте бре, замръзнахте ли? Я идвайте в темата

# 464
Ехей, хора, къде сте бре, замръзнахте ли? Я идвайте в темата
Защо си мислиш,че с тия снежинки ще ни стоплиш?    Mr. Green
Да беше пуснала море,слънце...    Joy

Нена,аз нямах предвид,че се е погнусил или нещо...просто на мен ще ми е гадно,ако изтрият целувката ми...!    Hug

А днес дали ще има серия,или пак ще гледаме ...спорт?!   smile3511    

Общи условия

Активация на акаунт