"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 334
  • 693
  •   1
Отговори
# 435
Ако на латиница е Graham, мисля ,че се чете Греъм.

# 436
Щастлива   bouquet Днес всички сте изрядни с преразказите  Hug

Супергеорги, много добре си спомням кой е Уип и съм много разочарована,че го връщат отново в сериала

Краси, наистина ли направи това Ник, не го забелязах?  Thinking Сега остава да поспорим дали е по сценарий или артиста чувства неприязън към ХТ, хм

# 437

Краси, наистина ли направи това Ник, не го забелязах?  Thinking Сега остава да поспорим дали е по сценарий или артиста чувства неприязън към ХТ, хм
Да,Тейлър излезе и той избърса устните си с ръка.
Понякога забелязвам такива подробности,че...   Mr. Green

# 438

Гадничко  Sick Сигурно е гнуслив  Crazy

# 439

Да, точно така е на латиница. И от самото начало се чудех дали не е Греъм, но пък в един момент ми хрумна, че може и да е Граам. А ти си втората, която ми казва, че може би е така, съответно май е така. Греъм. Wink

# 440

Краси, наистина ли направи това Ник, не го забелязах?  Thinking Сега остава да поспорим дали е по сценарий или артиста чувства неприязън към ХТ, хм
Понякога забелязвам такива подробности,че...   Mr. Green

Гадничко  Sick Сигурно е гнуслив  Crazy

Ще ме накараш да се ровя за този епизод в нета  Grinning

Намерих http://www.youtube.com/watch?v=SqnKyJwtaeQ&feature=related /на 3.25 мин/

Може и неволно да е било и операторите да не са го забелязали  Mr. Green Ужас!

И после Краси не забелязвала подробностите. Не й убягват такива неща, а за основните да не говорим  Peace

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 14:46 от Zori x 2

# 441

Точно така.

Кой ме излъга, че Си Джей няма да се появи повече? Под ножа! Joy
Сега кажете как ще изчезне персонажа на Сали, след като няма как да я видим повече. Ще кажат, че е заминала?

# 442

Гадничко  Sick Сигурно е гнуслив  Crazy

Ще ме накараш да се ровя за този епизод в нета  Grinning

Намерих http://www.youtube.com/watch?v=SqnKyJwtaeQ&feature=related /на 3.25 мин/

Може и неволно да е било и операторите да не са го забелязали  Mr. Green Ужас!

И после Краси не забелязвала подробностите. Не й убягват такива неща, а за основните да не говорим  Peace
Е,аз съм кандидат -свекърва ,двойна,та ми е простено да съм подробно-забележителна...    Mr. Green

Зори,    Hug   

# 443
Краси, всичко ти е простено  Heart Eyes

Ей, да не си измести човек за секунда погледа от екрана, гледай какви работи стават  Laughing

# 444
Сега кажете как ще изчезне персонажа на Сали, след като няма как да я видим повече. Ще кажат, че е заминала?
Много скоро, Си Джей ще уведоми всички, че е решил да отведе Сали някъде извън Лос Анджелис, и в последствие така и ще направи. А после през годините Сали отвреме-навреме ще праща на близките си от Ел Ей поздрави, било то чрез Си Джей, или чрез писма... Всъщност, в настоящите американски епизоди, тя все още се води жива, даже наскоро Кларк получи писмо от нея.

# 445
А Тейлър наистина е прекрасна в най-новите епизоди. Косата й е съвсем черна, без руси кичури, а лицето й е станало някак си по-различно и по-обаятелно от преди. Направо да не предположи човек, че това е жена, която гони 50-те...

Ето това е мъжка приказака   smile3521

На първата (и до днес единствена) снимка, което бях виждала на Хоуп, ми се стори доста хубава.
Но като видях тази вече не съм токова сигурна  Thinking

Георги, ти по кой канал гледаш американските серии, ако го имам да метна и аз едно-две очи
А иначе благодаря, че така бързо се отзова за преразказа   bouquet

Всъщност днес като се замисля имаме няколко преразказа, и за всички едно  smile3501

Интересно как се оправяха Стефани и Ан сами в Чикаго, докато Пам беше в ЛА  newsm78 Всичко е преекспонирано от сценаристите, като че ли майката е прикована на легло от години, но нали са ни взели за канарчета, трябва да си играем ролята докрай  Crazy

Зори, това е много добър въпрос  Thinking
Бабето ми изглежда доста оправно, не ми изглежда да има нужда от дондуркане, чак Пам да няма личен живот  Whistling

За целувката на НичУ: гледах я много внимателно на линка, пуснат от Зори, и не ми изглежда да е като целувка от погнуса, по-скоро му стана неудобно, че се случи пред Брук  Thinking

Ванко, и аз тъкмо исках да питам за СиДжей. Значи все пак се връща  Thinking
А дали ще раздвижат образ му, да го вкарат в някоя любовна или бизнес интрижка ....  newsm78

Понякога се дразня на сценариститИ, че имат възможност да заформят някой по-интересен сюжет, а те пак около едно и също въртят и сучат  Crossing Arms

# 446

Георги, ти по кой канал гледаш американските серии, ако го имам да метна и аз едно-две очи

Ванко, и аз тъкмо исках да питам за СиДжей. Значи все пак се връща  Thinking
А дали ще раздвижат образ му, да го вкарат в някоя любовна или бизнес интрижка ....  newsm78

Аз не ги гледам по телевизията, а на компютъра. Понякога си ги тегля от разни американски сайтове, а понякога в Ютуб ги гледам. А много често не гледам самите епизоди, ами чета подробното им описание в разни сайтове...

По въпроса за Си Джей- доколкото знам той скоро няма да има по-голяма роля. На самият актьор участието му в тази, а евентуално и в някой и друга серия, е чисто епизодично. Но може и да бъркам, не знам какво е ставало в абсолютно всичките епизоди между настоящите български, и настоящите американски.

# 447
Хаха, може да го е сърбяло нещо човека, какво  Laughing
Или да не иска червило по устните си  Wink

# 448
Ааа мерси много за разяснението.

# 449
Хаха, може да го е сърбяло нещо човека, какво  Laughing
Или да не иска червило по устните си  Wink

Да, но можеше да го направи по-дискретно или поне операторът да не го беше снел този момент  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт