"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 920
  • 693
  •   1
Отговори
# 165
Марси, страхотни снимки!  Peace

Лана, никой не те кара да правиш каквито и да е било съпоставки, нито пък някой е питал за Тейлър  ooooh! Говорих на Фена за децата на Брук /повтарям го за н-ти път/  Crazy Старата ти песен на нов глас въобще не ми се слуша, така че говори си за похвати и подходи, но гледай да са твоите, че това, което си написала се вързва най-вече с тях  Peace  Все пак благодаря и от името на останалите за пожеланието.   bouquet Очаквам фръцване, както само ти го можеш  Mr. Green

# 166
...  ще ви пожелая всичко най-хубаво!

Подозирам, че тук не ни желаят нищо хубаво ...
Лана ,защо така, бе джанъм  Laughing  (Фенски записвай си, няма да повтарям  Laughing)

Зори , много точно написано   bouquet
Мисля на всички стана ясно, на кой баш от навалицата му свършиха аргументите ... а фактите , тотално му дадоха фира. (фенски, включвай копира  Crazy)  
Дето се вика, кат ти свършат аргументите, се включват .... пожеланията  Laughing

Много е убавко Тейлърчето  Peace

# 167
Да помоля, някой ако има снимка на подстригания Рик ...Любопитна съм, да го видя  Thinking
Дано да е по-хубав, че така е ... като някой възрожденец Crazy

# 168
Ууууууууф, Зори ...
Същата работа си е, на майка си прича момчето , грозничко...  ко да го прайш  Laughing

# 169

джанъм  Laughing  (Фенски записвай си, няма да повтарям  Laughing)

тотално му дадоха фира. (фенски, включвай копира  Crazy)  
Отварям тефтера и записвам.Обаче аз хич не си падам по турцизми пък и не ги разбирам как се превеждат.Като тва джанъм например Laughing В София са на почит,та понаучих 2-3 думи Sick
Трябва да питам беринчето Laughing за превод Laughing Пък ако може и да каже на Ненннннннннннннка аджАба или аджЕба се казва и как се превежда Laughing Laughing

Вижте какво дупи се е очертало тука Mr. Green

# 170
Пък ако може и да каже на Ненннннннннннннка аджАба или аджЕба се казва и как се превежда Laughing Laughing

Трогната съм, че в 4:43 сабалян мислиш за кака си Джукла  Crazy

Вижте какво дупи се е очертало тука Mr. Green

Да ти кажа бая яко се е очертало туй дупИ, чак ще сцепи роклята  Mr. Green

Да помоля, някой ако има снимка на подстригания Рик ...Любопитна съм, да го видя  Thinking
Дано да е по-хубав, че така е ... като някой възрожденец Crazy

Joy Joy Joy

# 171
Ууууууууф, Зори ...
Същата работа си е, на майка си прича момчето , грозничко...  ко да го прайш  Laughing

Ген, кво да се прави  Mr. Green С къса коса  е друго нещо, поне не му личат мазнотиите , с други думи от кога не се е къпал, че с дългите кълчища /Фена да каже правилния правопис  Mr. Green/ изглеждаше като непомирисвал сапун  Mr. Green

# 172
  • somewhere near the sea
Явно неделята е за снимков материал:

# 173
Марси, страхотни снимки на ХТ  Peace

А ККЛ като че ли си е  белнала с пудра лицето. На мим ми прилича  Thinking

# 174
  • В средата на времето
А ККЛ като че ли си е  белнала с пудра лицето. На мим ми прилича  Thinking

И двете много са се белнали Crazy Виж каква е разликата в тена на ХТ в лицето и раменете Crazy...

# 175
На мен пък новият Рик ми харесва, само прическата не, но на снимката, която е пуснала Джинджари и е с къса коса вече е определено сладък  Heart Eyes

Виждам че продължавате да спорите за аборта на Брук - когато даваха тази серия мислех, че лъже, но сега мисля, че в началото излъга, после обаче наистина забременя и загуби детето.
Колкото до това, че не може спонтанен аборт да протече по този начин, не е вярно, през първите седмици прилича по-скоро на закъсняла менструация. Така че е възможно да е така, както го дадоха във филма. А дали е така, не се знае, щом самата актриса не си е изяснила при снимките...  newsm78
Само си чешем езиците, няма верен отговор  Peace

# 176

Виждам че продължавате да спорите за аборта на Брук - когато даваха тази серия мислех, че лъже, но сега мисля, че в началото излъга, после обаче наистина забременя и загуби детето.
Колкото до това, че не може спонтанен аборт да протече по този начин, не е вярно, през първите седмици прилича по-скоро на закъсняла менструация. Така че е възможно да е така, както го дадоха във филма. А дали е така, не се знае, щом самата актриса не си е изяснила при снимките...  newsm78
Само си чешем езиците, няма верен отговор  Peace

Не всяка закъсняла менструация е спонтанен аборт  Peace Да не бъркаме понятията...но при Брукините бременности, както няма празно, може да си смята жената,че като й закъснява и е бременна, особено пък в такъв важен момент  Mr. Green

# 177
Много интересно с тия разговори за закъснял мензис Joy
Хайде сега всички си кажете мнението Joy

Ненннннннннке пък аз си мислих за теб и в 5.45. Mr. Green

# 178
Много интересно с тия разговори за закъснял мензис Joy
Хайде сега всички си кажете мнението Joy

Ненннннннннке пък аз си мислих за теб и в 5.45. Mr. Green

По броя на н-тата ще разбера кога ще я разлюбиш най-накрая  Ненка  Grinning Колкото повече, толкова по-добре  Mr. Green

# 179
  • с/у ОколоМръсТното
Шани,разбира се че Фибата умира след катастрофата тая тъпачка

знам ли дали се разбира...  Thinking
В сериала сме виждали по няколко пъти да умират някои грозни джукли, примерно и пак да възкръсват и то с явно следи от погиването им.
Та затуй питах: една и истинска ли е смъртта на Фибка. Раз-фрас и айде свърши се...

10Х Форестер69   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт