"Дързост и красота" 56 - Чичо стана зет на мама

• 32 910
  • 693
  •   1
Отговори
# 285
Добре дошъл на новият фен на ДиК   bouquet

И на мен ми е любопитно за Хоуп - прави и върши детински неща - нали затова е дете , а не възрастен. Та те възрастните вършат къде по-идиотски работи и постъпват по къде по-глупав начин.  Sad Sad Sad

# 286
  • София
Сега пък на градове почнахте. Нямате ли друго за обсъждане?

Ни питай нас, а този, който започна темата  Naughty
Пост # 276...
Но е чудесна идея да се опознаваме така - кой откъде е, мерки, теглилки Crazy

# 287
краси, от чисто любопитство, защо смяташ  Хоуп за малоумна? Мен също ме дразни дубльорката ́и, но какво малоуно е направило едно 4-годишно (или колкото е там) дете?
Това че не пораства, е дело на сценаристите...и другите деца са били малки дълго време и после изведнъж  - тийнове.
Ами,първо,защото поведението на детето -актриса е такова...то вярно,че сценаристите измислят сценките,ама и детето доста убедително го играе бавноразвиващо се...    Laughing

И ,второ,за мен тя е вече ...15-16 годишна.Поне на толкова трябва да бъде и като гледам това 4-годишно хлапе да играе ,все това ми се набива в очите и акъла...че е ощетена от природата откъм мозък и хормон на растежа.

Ама то аз и Брук ,и Тейлър ,и Стефани...абе,почти всички ,не ги възприемам сега като съответствие години-външен вид.
Брук-поне на 56-57
Тейлър-и тя...
Стефани-на ...около 70
...
И като видя Брук по бельо да съблазнява Рич,все си мисля..."Е...ти ,почти 60-годишна баба...пък се излага така...   Joy
Също и сценката с Мадам Джакита във ваната...нещо не мога да разбера как  и с какво една 70-годишна жена ще впечатли мъж...    Joy   че чак го чака гола...   rotfImbo

# 288
  • В средата на времето
И като видя Брук по бельо да съблазнява Рич,все си мисля..."Е...ти ,почти 60-годишна баба...пък се излага така...   Joy

Пък аз си викам, дай Боже на 60 да изглеждам така  Crazy Whistling

Аз "малоумието" на Хоуп го преглъщам без проблем, виж малоумията на разни порасли отдавна персони не мож преглътна Crazy

# 289
Също и сценката с Мадам Джакита във ваната...нещо не мога да разбера как  и с какво една 70-годишна жена ще впечатли мъж...    Joy   че чак го чака гола...   rotfImbo

Е , то пък един мъж .... 70 и кусур годишен дядко. Него и 20 годишна не може да го съблазни вече.....  Joy Joy Joy

Извън шегата - Джакито си хваща око и още как.

# 290

Пост # 276...

В грешка си, както обикновено ... пост 213 е  Mr. Green

# 291
Izida , brukzashtita , че изглеждат добре,спор няма!    Peace

Но аз точно това казвам...че не ги възприемам на годините ,на които изглеждат, а на които би трябвало да са ,водейки се от хронологията във филма.
Т.е.
Брук роди Рик на ...около 22-25 някъде,значи сега е на ...около 60!
Рич-на около 60-60 и ...нагоре.
Стефка-на около 80.
Ерик -също.
Хоуп би трябвало да е на 15-16...

И аз ги възприемам на тези години...
Затова ми е смешна сценката във ваната...свекърва ми е на 71 и просто падам от смях ,като си я представя така...

# 292
  • София

Пост # 276...

В грешка си, както обикновено ... пост 213 е  Mr. Green

Е да вземем да се върнем в праисторически времена (не само ден-два назад), сигурно ще намери още по-ранни постове... Mr. Green

# 293
Някой да ми обясни, моля, какво всъщност искаше днес Брук? Извън бизнеса, разбира се. Какво беше това истерично "Престанете!"? Какво по-точно да престанат? И защо? Нея какво я бърка?

# 294
Хубаво е, когато неучаствалите в снощния спор за правописа, знаят по-добре от участниците, кой го е започнал, както знаят по-добре и от сценаристите какво се е случило в сериала или какво са искали да покажат   Mr. Green Похвално е  Peace Този, към когото беше отправена репликата, много добре разбра защо  е зададен въпроса, както и останалите участници  Crazy Ако някой друг знае повече по въпроса, моля да сподели  Grinning

Пенмари, никой не може да ти обясни истерясалото поведение на кварталната  Mr. Green Може би ревност или чувство за притежание на всички мъже  Crazy

# 295

Ни питай нас, а този, който започна темата  Naughty
Пост # 276...

В грешка си, както обикновено ... пост 213 е  Mr. Green

Е да вземем да се върнем в праисторически времена (не само ден-два назад), сигурно ще намери още по-ранни постове... Mr. Green

Еее, ти може и да помниш какво е писано в праисторически времена, но аз съм по-отскоро тук и имам предвид конкретен човек и  конкретен негов пост  Naughty

Краси, и на мен това ми хрумна - какво очакваше Джакита, като е на 70 години и се е разпищолила пред един мъж  newsm78
Пък после се чуди, защо беше наритана най-гадно ...
Човекът търси нещо младо и свежо ... като 50 годишната Донка  Mr. Green

# 296
 :newsm23: Утре е епизод 5000! 

# 297
  • София

Ни питай нас, а този, който започна темата  Naughty
Пост # 276...

В грешка си, както обикновено ... пост 213 е  Mr. Green

Еее, ти може и да помниш какво е писано в праисторически времена, но аз съм по-отскоро тук и имам предвид конкретен човек и  конкретен негов пост  Naughty

Чудесно! И аз така! Проблем? Naughty Joy Joy Joy

Днес ни е ден за приветствия, много нови членове на колектива  Joy
Добре дошъл/ла haha-omg! Wink

# 298

Проблем има дотолкова, че не следиш хронологията и кой какво започна, ама гледам, че не ти пречи ...
Значи няма проблем тогава  Peace

# 299
  • София

Проблем има дотолкова, че не следиш хронологията и кой какво започна, ама гледам, че не ти пречи ...
Значи няма проблем тогава  Peace
Напротив, пречи ми - усвоявам лоши навици  Joy, това с неследенето на хронологията е заразно, трябва да съм го прихванала отнякъде Thinking
Но си права проблем няма!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт