ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 44 953
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Я си признайте ,че филма го гледате заради красивия Мехмед. Laughing Embarassed Wink

аз съм заради Инджи и самата история започна доста интересно и постепенно ми стана Мехмед симпатичен герой.

# 16
Здравейте, гласувах с втора опция.  bouquet

# 17
Здравейте!Ето ме имен!
Естествено и че гласувах с 1 и 2 и бих гласувала още 10 по 10 пъти.
Това е филма на моето детство с голямото семейство.С дядо и чичовците с жените им,лелите с мъжете им и ние един куп деца.
Не знам трудно ли им е било на нашите,но винаги сми били нахранени,изпрани и облечени без дядо ми да е Мехмед Фикри или баща ми да е Мехмед.Но мама толкова ми напомни  чрез Инджи за това каква жена беше на младини-вечно забързана,срамежлива и всеопрощаваща.А днес аз и снаха ми вероятно не бихме могли да живеев като нея.Тя се грижи докрая за свекърва си и мъжа и,независимо че баба ми имаше дъщеря.
Филмът е ФИЛМ!!!
Не очаквайте 100% да съвпада с реалността.Я вижте колко е реален "Аватар".
Желая Ви прекрасни последни приказни часове с нашата Перла!Ще ми липсва МНОГО!Целувам Ви всички!

# 18
  • Пловдив
Като имам време, тези дни ще кача още снимчици на нашите любимци.
А наскоро се запознах с един търговец на турски килими (наистина невероятно прекрасни),
които килими са използвани в сериала "Перла" (също и "Аси"). Но магазинът е само в Пловдив.

# 19
Я си признайте ,че филма го гледате заради красивия Мехмед. Laughing Embarassed Wink

Няма какво да признаваме,това сме го обсъждали вече.Много от нас гледат филма заради божествено красивия Къванч и нежната,финна и чаровна Сонгюл.Да са ни живи и здрави!Всеки път когато ги видя заедно подскачам като влюбена ученичка и стомаха ми се свива в трепетно очакване на поредната им нежност.Носят ми радост,красота и наслада!От Инджи се научих да съм  още по-мила като майка,съпруга и човек.Посланието на филма ме докосна!!!!

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 17:37 от sinq laguna

# 20

Няма какво да признаваме,това сме го обсъждали вече.Много от нас гледат филма заради божествено красивия Къванч и нежната,финна и чаровна Сонгюл.Да са ни живи и здрави!Всеки път когато ги видя заедно подскачам като влюбена ученичка и стомаха ми се свива в трепетно очакване на поредната им нежност.Носят ми радост,красота и наслада!От Инджи се научих да съм  още по-мила като майка,съпруга и човек.Посланието на филма ме докосна!!!!
smile3501      Много точно,Sinq laguna !!!  / Казвала ли съм ти вече колко те обичам?!/   bouquet
Който мисли другояче,по -добре първо да беше изчел всички наши теми дотук!

# 21

Подкрепям те напълно за написаното

# 22
Специално от къщата на “Перла” – гледай преди големия финал!

perla Специално от къщата на Перла гледай преди големия финал!
Репортажът е по повод дългоочаквания финал на сериала

Във връзка с големия финал на “Перла” утре от 20:00 часа, в централната емисия на bTV Новините от 19:00 часа ще бъдат излъчени ексклузивни кадри от къщата, в която е сниман сериалът.

Специално за зрителите на bTV репортерът Кристина Владимирова ще разкаже подробности около историята на къщата.

Зрителите ще имат възможност да видят кадри от местата, където Инджи и Мехмет са изживели своята любов.
http://www.slusham.com/25387

# 23
Гласувах с 2 и 4 позиция

# 24
Гласче за 2 и 6 опция. Но не съм съгласна изцяло с 6 опция, въпреки че гласувах за нея. Истрията с Нихан си я биваше и именно изненадата, че е оцеляла, придазе малко мистерия и съспенс. Естествено имаше и други спиращи дъха моменти, ама за тях друг път. Не трябваше тотално да разкарват другите близки.

# 25
Може ли да Ви помоля да ми обясните как да качвам снимки. Имам доста и се опитах да кача някои от тях, но не успях. Прегледах темите назад, но не видях нищо по този въпрос. Извинете ме, ако има.

Приятно гледане след малко.  Laughing Hug

# 26

АААААААААААА, миличка, недей така!!!!!!!
Изобщо тука не позна!!!
Къванч е готин, той е супер пич!!!!
Ала Сонгюл не му отстъпва хич!!!!
Съфорумките мои до една
са в тази тема зарад ЛЮБОВТА!!!!....
Зарад изпепеляващата страст....
Прекрасни чувства тука са на власт!!!!
Дори въздишка нежна или поглед плах
дъха ми спират - тъй съм нощ и ден...
Магия, бейби, е това за мен!!!!!!!!!!!   

newsm53 newsm53 newsm53 newsm53 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 27

АААААААААААА, миличка, недей така!!!!!!!
Изобщо тука не позна!!!
Къванч е готин, той е супер пич!!!!
Ала Сонгюл не му отстъпва хич!!!!
Съфорумките мои до една
са в тази тема зарад ЛЮБОВТА!!!!....
Зарад изпепеляващата страст....
Прекрасни чувства тука са на власт!!!!

Дори въздишка нежна или поглед плах
дъха ми спират - тъй съм нощ и ден...
Магия, бейби, е това за мен!!!!!!!!!!!    

newsm53 newsm53 newsm53 newsm53 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
smile3501 smile3501
 luvbed

# 28
      SHOPPP,сладурче  txtloves txtloves newsm20 newsm20

Така се радвам,че си с нас!

Приятно гледане на всички!

# 29
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Гласоподадох!
Що така припада туй Перли? То не бяха болни, то не бяха боници, всички турски сериали един и същ сценариен екип.. ама и ние като овце зяпаме, в това число и аз де! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт