ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 45 014
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Обстановката си ни е страхотна, както са ни страхотни и двамката сладури,  такава харизма няма да има скоро между и С. Й. и друг нейн партньор, както с К. Т.  и за дружеската шегичка

# 586
mimola ,много бих се радвала, миличка, ти да се окажеш права,а не аз!  newsm10  Като знаете колко ги харесвам в комплект Сонгюл и Къванч,силно се надявам моите впечатления да са неточни.Но си имам своите леки съмнения...Нещата в живота обикновено имат две страни.И е много важно да прецениш правилно коя е точната.
Надявам се още да им попадне суперинтересен сценарий и качествен режисьор,които да са толкова съблазнителни, че да не могат да отхвърлят предложението за нов общ филм.
Стискам палци за това! Както хлапетата в другата тема за Перла бяха написали"...те веднъж да се съберат на терена, пък ще стане квото трябва." smile3503

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 10:33 от vikktory

# 587
Страхотно! Не стига, че си прекарваме добре в темата, но и усилено се борим с кризата! Вкусна закуска, кафенца, чайчета, обяд, десерт, винце, биричка /е, аз лично си падам по твърдия алкохол, но нищо/ - и всичко това напълно безплатно, даже включва и рум сървис! След като сме минали на виртуални храна и напитки, значи не можем да имаме никакъв проблем със страшната световна криза - това е нашят доблестен принос към борбата с нея! Ами какво друго ни остава, освен да продължаваме  в същия дух, перлички!  newsm10 smile3532  /дружеска шегичка!/

миличка,специално за теб , да няма пренебрегнати

# 588
  • "Перла"
mimola ,много бих се радвала, миличка, ти да се окажеш права,а не аз!  newsm10  Като знаете колко ги харесвам в комплект Сонгюл и Къванч,силно се надявам моите наблюдения да са ме подвели и да съм си направила погрешен извод.
Надявам се още да им попадне суперинтересен сценарий и качествен режисьор,които да са толкова съблазнителни, че да не могат да отхвърлят предложението за нов общ филм.
Стискам палци за това! Както хлапетата в другата тема за Перла бяха написали"...те веднъж да се съберат на терена, пък ще стане квото трябва." smile3503

Аз също се надявам.Летвата им е вдигната.Те са на ход  bouquet
/Поне така се надявам/
Нека видим следващите им роли,кой как и най-вече оценката ,която ще им бъде дадена.
Всичко е бизнес. Simple Smile

# 589
Благодаря, sinq laguna!  newsm51  Дойдохме си на думата - това вече е нормално питие за сериозни любители и добро настроение! Освен това и сгрява - при нас в мемента навън е около -8 градуса!  Joy

# 590
  • В светлината на слънцето
Вижте какво има в профила на ELLE във фейсбук. Мисля, че е пълната фотосесия.

http://vbox7.com/play:f133217e

# 591
 Да и аз да кажа какво си мисля за евентуален бъдещ съвместен проект между нашите любимци.И друг път съм казвала,че тандема между тях двамата е златна мина.Доколкото имам информация Перла в началото се е продавала за почти смешна цена.Нооо не за дълго.Филма предизвиква фурор и цената му нарасва неимоверно.Турция си направи невероятна реклама чрез Къванч и Сонгюл.Дори си позатопли отношенията с арабския свят пак благодарение на двете сладурчета.Това което те успяха да направят само чрез един филма е нещо повече от бизнес.Бих добавила и политика.Не знам, но си мисля,че отново ще използват силното,красиво и безотказно оръжие което притежават в лицето на Къванч и Сонгюл.

# 592
  • "Перла"
Да и аз да кажа какво си мисля за евентуален бъдещ съвместен проект между нашите любимци.И друг път съм казвала,че тандема между тях двамата е златна мина.Доколкото имам информация Перла в началото се е продавала за почти смешна цена.Нооо не за дълго.Филма предизвиква фурор и цената му нарасва неимоверно.Турция си направи невероятна реклама чрез Къванч и Сонгюл.Дори си позатопли отношенията с арабския свят пак благодарение на двете сладурчета.Това което те успяха да направят само чрез един филма е нещо повече от бизнес.Бих добавила и политика.Не знам, но си мисля,че отново ще използват силното,красиво и безотказно оръжие което притежават в лицето на Къванч и Сонгюл.

Миличка и политиката е бизнес.Ама това е друга тема Simple Smile
Съгласна съм с теб  bouquet

# 593

Цитат
Миличка и политиката е бизнес.Ама това е друга тема
Peace Peace

# 594
И аз да се включа Аз също силно се надявам да ги съберат но като гледам тя започва нов сериал той май има да снима до април/някъде четох/Наистина благодарение на тях туристите в Турция са се увеличи многократно Нали заради това ги поканиха и на изложението на турска продукция в Катар през октомври защото Перла е продукт А мога и смело да кажа че 90% от снимките които се публикуват са от арабки  в повечето случаи египтянки
Понеже още по студено ще става а и аз съм по твърдия алкохол Наздраве и от мен

В момента гледам втора серия Инджи как се разхожда и разглежда къщата  Пънар се е върнала от Америка и Мехмет и се жали че ще го женят Нашият пак пие някъде а те вечерят без него а баба Сафие като е почнала да дроби нещо и всички нея гледат И понеже гледам на турски серията завършва как той избягва от сватбата

# 595
Като сме тръгнали да оборваме кризата - нещо любимо:

За рекламата - нормално сега да рекламира повече "Забранена любов" (нали така се казва сериалчето, което снима в момента), та текат снимки в момента.  Grinning

# 596
От фейсбук

# 597
Обаче в първите серии КТ е като юноша.  Laughing

# 598
От фейсбук

А това е от Катар на изложението

# 599
 Гледахте ли Перлички?Аз съм готова с домашното.Изгледах и втори епизод и по-късно ще коментирам!Току що съобщиха,че ще повтарят Перла всеки делник от 15,30 ч. по бтв. newsm68 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт