ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 44 950
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
# 61
От фейсбук

# 62
Моля ви кажете какво се случва с Инджи накрая,че ще пукна до утре Praynig

# 63
Излекува се  Wink

# 64
Ох,благодаря ти за хубавата новина! Сега мога да си легна  Hug

# 65
Няма защо да ми благодариш  Hug

Може да гледаш епизода във vbox, само че е на турски. Аз не издържах и... Laughing

# 66
 Аз имам предложение.Първо благодарности на Перличка и Sayerin за чудесното оформление на първа страничка!  bouquet
 Посланието към Къванч и колажите са супер,но на мен ми липсва Сонгюл и също двамата заедно.Ако и вие сте съгласни нека да направим нещо по въпроса!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 00:36 от sinq laguna

# 67
              Машалла,докато седна пред компа нова тема сте направили,че и на пета страница сте
              вече .
               Незнам за вас ,но за мен последните серии ми действат доста емоционално.Не помня
             на друг филм или сериал ,да съм плакала толкова много. " Перла" ме накара да се
             замисля за доста неща.Определено ще въздейства върху бъдещите ми взаимоотношения
             с близките.Като че ли в забързания ритъм на днешно време,забравяме за романтиката
              и красивите мигове в любовта.А живота е толкова кратък и непридвидим........
             И ако до днес поне веднъж дневно съм казвала на сем-то колко ги обичам,сега ще го
             правя и показвам постоянно.За да не съжалявам някога......
             Извинете ме за философията...... Laughing
              Лека вечер.  bouquet
              Темичката е страхотна Hug

# 68
              Машалла,докато седна пред компа нова тема сте направили,че и на пета страница сте
              вече .
               Незнам за вас ,но за мен последните серии ми действат доста емоционално.Не помня
             на друг филм или сериал ,да съм плакала толкова много. " Перла" ме накара да се
             замисля за доста неща.Определено ще въздейства върху бъдещите ми взаимоотношения
             с близките.Като че ли в забързания ритъм на днешно време,забравяме за романтиката
              и красивите мигове в любовта.А живота е толкова кратък и непридвидим........
             И ако до днес поне веднъж дневно съм казвала на сем-то колко ги обичам,сега ще го
             правя и показвам постоянно.За да не съжалявам някога......
             Извинете ме за философията...... Laughing
              Лека вечер.  bouquet
              Темичката е страхотна Hug

Изобщо не се извинянай!Поста ти е страхотен!

# 69
Трудничко ще ни е да свикнем без "Перла". Аз лично с нетърпение чаках всяка вечер, след като разредиха излъчването, да чуя дали пък случайно Станислава Цалова, няма да съобщи "А сега останете със сериала "Перла". Благодарим Ви, че сте с нас."  Simple Smile Странно и тъжно ще е без романтиката, добротата и грижата, за които "Перла" непрекъснато напомняше и чрез които ни правеше по-добри. А вярвам, че спомняйки си за сериала и персонажите, ще продължим да бъдем такива.

# 70
Серията беше една от най-хубавите,с цялата тази любов.А Мехмет-истински сладур когато разказваше "приказка за лека нощ"на неговата принцеса-Инджи.Обичам този филм,ще ми липсва.
Малко украса за нашата галерия,отмъкната от новелите.

Flowers Sunflower

Flowers Sunflower

Flowers Sunflower

Flowers Sunflower

Flowers Sunflower
Лека вечер и от мен,дами!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 12:56 от vikktory

# 71
Да, vikktory, права си. Много мила гледка, един до друг гушнати. И сякаш, и света да свърши, пак щяха да останат така... Hug
Имам чувството, че и след утре ще продължи...

# 72
Перлички, Къванки и всички други, не можах да се спра на два отговора за това направих импровизирана шарада като леееееекинко съм перефразирала някои от отговорите от анкетата.Ако съм досадила в късна доба на някого моля за извинение Praynig

1000 пъти Да за филма, страхотен и сам по себе си уникален.Бих гледала  любимите моменти отново и отново и отново.

Това е филмът, който разтуптя сърцата ни, накара ни да погледнем хората около нас с други очи и да изтупаме прахта от някои позабравени чувства.

Доволна ли? – бих казала много повече, впечатлена и възхитена съм въпреки някои малки забележки, които на фона на цялата палитра от емоции могат да се пренебрегнат.

Филмът е доста различен от вълната турски сериали, с която ни заливат. Сюжета – интересен,актьорите – красиви, чаровни и запомнящи се, сцените – много от тях носеха  послания, за най-важните неща в живота.

Абсолютно съм съгласна, че някои сцени нямаха нищо общо с нашата действителност, особено романтичните и любовните и тези показващи уважението и нежността  между двама души.

Нереален е за нашите разбирания, защото животът ни направи малко или много затворени, недоволни, трупащи негативизъм към всичко.Забравихме радостта от елементарните човешки взаимоотношения, забравихме да се гледаме в очите и да казваме „обичам те”.

Дали е имало излишни сцени и преиграване?Може би, но и те бяха на километри от българкото кино.

Не съм доволна, от това че БТВ ми развалиха удоволствието от филма, а сега се опитват йезуитски да се измият ръцете с „Големия финал” .

Разочарована съм, че свършва, но ще остане радостта и насладата от филма. Дълго дълго ще си спомняме „Перленото” лято.

newsm51

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 01:39 от nikname

# 73
       nikname,много ми хареса твоята импровизация!А и стига сте се извинявали тази вечер,не стига ,че постовете ви са толкова сладки ,а вие се извинявяте!

# 74

ХАЙДЕ ПЕРЛИЧКИ

ЗАПОВЯДАЙТЕ КАФЕТО

Общи условия

Активация на акаунт